ועכשיו להתקף גרפיקה פתאומי.

StellarWind

New member
ועכשיו להתקף גרפיקה פתאומי.

זוכרים שלפני אלף ואחת שנה בערך שתלתי פה איזו תמונה של פלורמון שאמרתי שהיא בתהליכי צביעה ותקועה בגלל הצללות? אז זהו. שהיא כבר לא תקועה והיא מצורפת. <<

Yuske

New member
אני דווקא זוכר

שלפני אלף ושתיים שנה בערך שתלת תמונה של פלורמון... משום מה לא זכור לי שאמרת שהיא בתהליכי צביעה ותקועה בגלל הצללות... אבל ANYWAYS צביעה מעולה@_@ גם הרקע מאוד טוב והיא נראית מאגניבה פי איזה מאה ממה שעשו ממנה בסדרה אם לאמר את האמת._. (יותר מלאת חיים מאשר בסדרה שהיא הייתה כזה...עוד דיג'ימון תקוע למטרת פיתוח עלילה) המשך כך^^

StellarWind

New member
האמת היא

בתקופה שהייתה לי אובססיה קלה לפלורמון, פיתחתי ממנה דמות עם ליין התפתחותי משלה (עזבו אותי מקיווימון - היא דורשת התפתחות -אמיתית-) שהייתה השותפה של הדמות הראשית באיזה פאן-פיק קונספטואלי מבוסס סייברס. ^^; וכן, היא גם נלחמה לשם שינוי, לא רק התאספה בכפרים והכינה מיץ קלמנטינות בקסדה שלה. <<

Digi Lista

New member
זוכרת....

אהבתי לאללה את הצביעה-זו פקודה להכניס את הציור בגרסה הצבועה ומצידי גם בלא צבוע לאלבומי הפורום(לצערי אני בכלל לא מצליחה להעלות לשם תמונות לאחרונה-כול הזמן כתוב לי על מחסור באיזו תוכנה שמעולם לא שמעתי על קיומה,ניסיתי גם במחשב בביה"ס והתוצאה זהה אז אתם מוזמנים לנסות להעלות תמונות וציורים לאלבומים המתאימים ולדווח על הצלחה או עיכוב,אם אראה שזה אצל עוד חברי פורום אפנה להנהלת הפרדס יחד איתכם...),תמשיך ככה להפגין יצירתיות וכשרון

Apikachu L

New member
וואו!

זה ממש מדהים. העבודה הטכנית כל כך מעולה. הכישרון ברור כל כך. הצללות מעולות, מושלמות. חיות ותנועה מלאה. מה שכן, הבטן שלה קצת הציקה לי. היא ...פשוט... בטן! אבל, בחיי, זה כל כך מקצועי בציור!

למעלה