ועכשיו למשהו שמח באמת
פורים

taxi555

New member
ועכשיו למשהו שמח באמת ../images/Emo148.gifפורים../images/Emo59.gif

דרך אגב חברים/ות שבוע זה פורים ואני חייב לשמוע ממכם משהו מהעבר שלכם לגביי פורים משהו מיוחד שעברתם בפורים משהו שלא נשכח לעולם ונראה לי שלגביי זה כולם מודים שפורים אצל החרדים הוא באמת פורים במיוחד אם אתה נער או נערה אז באמת יכולנו להתפרק ולעשות עד דלא ידע מכל הלב ובאמת להנות עד הסוף!! הנה הסיפור הראשוןוהוא שלי ותזכרו
שתמיד הייתי טרוריסט הייתי בערך בגיל 15.5 {לפני 14 שנה} והייתי בבית הכנסת וכולם קראו את מגילת אסתר ואז בתקופה ההיא נפצים גדולים עדיין היו בגדר דברים שמאד קשה למצוא בארץ {אחי הביא לי אותם מצרפת} ואני החלטתי לחגוג את עשרת בני המן בחבילת נפצים שמחוברים אחד לשני בתגובת שרשרת הצתתי את הפתיל וזרקתי את זה מתחת לספסל של מי שהיו לפני ואז......... כן כן תצחקו התחילו סדרת פיצוצים
שהמתפללים לא ידעו מאיפה זה בא להם התחילו שם צעקות ובלאגנים ואין לכם מושג באיזה הלם הם היו כשראו תפרצוף התמים שלי מחייך ומדושן מעונג , אבל גם בהפתעה מעוצמת הבאלגן שזה עשה. וכמובן שהועפתי אחר כבוד החוצה אבל זה היה ענק חבל על הזמן ביי מחכה לסיפורים שלכם ביי משה!!

חרדית

New member
משה באנו מאותו בית כנסת?

:) היה איזה ילד אצלינו ששם כאלה פצצות בפורים שאולי זה אתה?

אני שונאת את פורים ../images/Emo151.gif

ומשתדלת להתחפש במשך כל השנה (היום פחות, אתם יודעים, מתבגרים...
) מה שזכור לי מילדותי זה שהתחפשתי לצועניה ובמסיבה בגן ליצן מוזר אך חביב (רק היום אני יודעת שזאת הייתה הגננת) שאל אותי למה התחפשתי, ואחרי שלא הצלחתי להזכר במילה וגמגמתי משהו, אמרתי - תשאלו את אמא שלי. כולם צחקו אבל אף אחד לא טרח להזכיר לי את המילה. >ספל חמאה צריכה להכין תחפושות לילדים<

taxi555

New member
אנשים!!!!! הבו לי עוד סיפורים../images/Emo8.gif

אנשים תזרמו מה קורה איתכם אתם רוצים להגיד לי שאין לכם סיפורים מצחיקים מפורים בעבר או שמא אתם בכלל לא רוצים שום קשר לעבר? מחכה לכם ולסיפורים שלכם ביי וחג פורים שמח לכולנו

למעלה