ועכשיו לסקר מעניין...

ועכשיו לסקר מעניין...

כמה הייתם משלמים על כרטיס להופעה חד פעמית של הפינק פלויד בארץ? אני שמתי בצד עד 2500 ש"ח... מה אתכם? קדימה, לשרשר!

תשמעו מה שמעתי

פינק פלויד הולכים להופיע במהלך השנה הבאה או אחריה בפארק תמנע ליד אילת, מי שמכיר יכול לאשר שזה המקום הכי מתאים להופעה של הפלויד. אתר מדהים להפליא. אז הייתי יושן ליד הקופה שבוע לפני עם אוהל ופינג`אן ושש בש. הלוואי

אכן כן,

פארק תמנע הוא אחד המקומות המדהימים שקיימים לדעתי... מאיפה שמעת את השמועה????

זה מה ששוקי ווייס אמר שהוא רוצה

לעשות. אין בכך יותר מאשר חלומות באספמיא של ווייס. אם תהיה תזוזה מכיוון הפלויד, אנחנו כבר נדע מזה.

wommer

New member
ואם דבר כזה יקרה

כפורום פ"פ, נוכל לקבל איזשהו בק סטייג'?!

חחח

לא יודעת אם זה, אבל משהו נוכל לקבל, אולי. מה שמזכיר לי: אני מכינה לכם הפתעה לעוד כמה ימים.

avki

New member
10,000+. ואז לא היה לי מה לאכול,

אבל זה שווה את זה.
Ottis Redding - (sittin' on) The Dock Of The Bay

שלום חן

New member
אם לפיל קולינס 400 ש"ח כרטיס אז...

לפ"פ עד 1000 ש"ח זה יותר מידי אבל שווה.

../images/Emo6.gif

אני הייתי מוכנה לשלם סכום נכבד, אבל לא כזה שיכניס אותי לחובות.

One Echoe

New member
אני מאמין

שאם תהיה הופעה בארץ, היא לא תעלה יותר מ-500 שקל, שזה כמובן מחיר אסטרונומי, אבל אין מה לעשות, הפלויד זקנים וספק אם יופיעו פה אי פעם שוב
או בכלל. זה שווה את זה. אם יופיעו במדינה אחרת אני אבסס את כל הטיול שלי כנראה על המדינה הזאת.

אם תשאלו אותי

הופעה של פינק פלויד זה חלום. אמא שלי הבטיחה לי שאם תהיה הופעה היא תקנה כרטיסים לכל המשפחה לא משנה מה יהיה המחיר. הו, אלו הורים... =]

vegetable man

New member
למרות ההערצה הרבה

אני לא רואה את עצמי מוציא מעבר ל-400 ש"ח להופעה כזו, וגם זה ים כסף עבורי. אני בספק עד כמה הם יכולים לרגש אותי בימים אלה, כשהם מבוגרים ולמייסון קשה להכות על התופים, מה גם שהם לא ינגנו את היצירות שאני יותר אוהב. חוץ מזה, אני לא בטוח שאהנה מהופעה המונית שיבואו אליה עוד 50000 בני אדם. מצד שני, מטעמי מצפון (לא יודע עד כמה יש לי), אם יש הזדמנות, צריך לדעת לקחת אותה. אני לא אסכים עם הרעיון שפינק פלויד באו לארץ ולא ניסיתי לפחות להינות ממה שכן יש. מה שיפה לגבי העניין: הסיכוי שהם יתאחדו קלוש, והסיכוי שהם יגיעו לארץ בהנחה שהסיכוי הקלוש שהם יתאחדו כן יתממש, עוד יותר קלוש.

למעלה