ועכשיו לקטעים המעצבנים

ועכשיו לקטעים המעצבנים../images/Emo4.gif

כשעובדים כל כך הרבה זמן משמרות רצופות מגלים קצת פחות סבלנות ללקוחות קרציות (וכולנו יודעים שלא חסרים כאלה). להלן דוגמה אחת ללקוח מגעיל שנתקלתי בו אתמול, ובהמשך - סיפור מעצבן נוסף. התיישבה אתמול באזורי משפחה: זוג, שתי בנות ותינוקת. הגבר על ההתחלה ציין שהוא ממש שונא את הרשת הזאת (אפרופו), והתחיל לספר על חוויותיו מסניף אחר של הרשת שנמצא 200 ק"מ מאיתנו, בו הוא לא נהנה. בהמשך, הוא לא הפסיק לחזור ולציין כמה הרשת מגעילה, האוכל משעמם והמנות לא מושקעות (הוא התווכח איתי לגבי אופן ההכנה של המנות, הוא התעקש שהכל מגיע מוכן ומחומם במקום ולא האמין לי כשאמרתי לו שזה ממש לא ככה. הזמנתי אותו אפילו לראות את המטבח!). למרות הכל, הייתי חביבה ומקסימה כתמיד ואפילו הבאתי לתינוקת כמה דברים לשחק איתם והרגעתי אותם כשהיא שברה כוס. האבסורד היה שהוא ציין שהאוכל דווקא טעים והשרות אחלה, אבל המשיך להשמיץ את הרשת. בסוף, הוא רדף אחרי לבר וביקש לשלם. אמרתי לו שיחזור לשבת ואני מייד אביא לו חשבון, והוא אמר: לא, התינוקת נרדמת, אני אשלם לך כאן. אמרתי שאי אפשר והוא לא הבין למה (מה גורם לאנשים לחשוב שאפשר לשלם בבר? אני אישית לא נתקלתי במסעדה - לא פאב, שמשלמים בבר). בסוף הוא בא אחרי לתחנה, שילם במקום, אמר תודה רבה ולא השאיר אפילו שקל טיפ. אני ממש ממש מצטערת שלא אמרתי לו כלום, אבל ביננו, אני לא חושבת שזה היה עוזר במשהו. סיפור שני: לפני מספר ימים הופיעה במסעדה סבתא חביבה עם ארבעת נכדיה והתיישבה אצלי. מהר מאוד קלטתי שהסבתא לא יודעת איפה בדיוק היא נמצאת. היא הזמינה שתי פיצות (ובלי תוספות, כי זה יעלה לה יותר מדי - להגדרתה), וכוסות מים היא אמרה אמנם תודה ועשתה רושם שהיא מבסוטה מהשירות, אבל אחרי שהיא שאלה אם היא צריכה לשלם בקופה, והבאתי לה חשבון שכתוב עליו במפורש "לא כולל שירות, הגברת לא השאירה טיפ. זה כל כך מעצבן שאנשים לא קולטים שהם לא נמצאים בפיצריה סתמית או בפאסט פוד וצריך להשאיר טיפ, אבל היא לפחות לא התלוננה על המחירים ועל גודל הפיצות - כבר היו לי אנשים שהתלוננו שהפיצות "לא בגודל של משפחתית, למרות המחיר" וביקשו בקבוק קולה משפחתי, וגם לא השאירו טיפ, או במקרה הטוב, כמה שקלים. מ ע צ ב ן.

gesus

New member
יש לי גם

אמנם מעולם השליחויות,אז אני מבקש מראש את סליחתה של מנהלת הפורום. אני מגיע לאיזו פרחה שמזמינה בסך הכל בפעם השנייה.בפעם הקודמת לא היה לי עודף אבל הפעם ההזמנה הייתה של 12 ש"ח אז לא טרחתי לקחת איתי יותר מדי כסף. לצערי הדפוקה מוציאה לי שטר של 50 ש"ח.אמרתי לה שאין לי מספיק עודף אז היא אומרת לי "לך תחפש".שתבינו,זה היה באיזה מוקד שירות לקוחות שיש שם לפחות עוד 15 איש שאפשר ללוות או לפרוט אצלהם! באותו רגע החזקתי את עצמי שאני לא אכניס לי איזו סטירה וצעקתי עליה שאני שליח ושלא תעיז לדבר אלי ככה. פתאום קרה נס,היא מצאה 20 ש"ח ותנה לי אותם.אני בנימוס שואל אותה אם היא רוצה עודף.מיותר לציין שהיא רצתה שאני אלך משם כמה שיותר מהר ואמרה לי בשקט "תשמור לך". מצד שני יש את הקבועים אצלנו שמזמינים לפעמים אפילו כמה פעמים בשבוע ומשאירים באופן קבוע טיפ והם יודעים שמשלוח שלהם יגיע מהר.

גם אני ככה!!!!

אני בכוונה משאירה טיפ נדיב לשליח קבוע והוא תמיד בא מהר! אולי זה אתה?.............

gesus

New member
יש לי גם

אמנם מעולם השליחויות,אז אני מבקש מראש את סליחתה של מנהלת הפורום. אני מגיע לאיזו פרחה שמזמינה בסך הכל בפעם השנייה.בפעם הקודמת לא היה לי עודף אבל הפעם ההזמנה הייתה של 12 ש"ח אז לא טרחתי לקחת איתי יותר מדי כסף. לצערי הדפוקה מוציאה לי שטר של 50 ש"ח.אמרתי לה שאין לי מספיק עודף אז היא אומרת לי "לך תחפש".שתבינו,זה היה באיזה מוקד שירות לקוחות שיש שם לפחות עוד 15 איש שאפשר ללוות או לפרוט אצלהם! באותו רגע החזקתי את עצמי שאני לא אכניס לי איזו סטירה וצעקתי עליה שאני שליח ושלא תעיז לדבר אלי ככה. פתאום קרה נס,היא מצאה 20 ש"ח ותנה לי אותם.אני בנימוס שואל אותה אם היא רוצה עודף.מיותר לציין שהיא רצתה שאני אלך משם כמה שיותר מהר ואמרה לי בשקט "תשמור לך". מצד שני יש את הקבועים אצלנו שמזמינים לפעמים אפילו כמה פעמים בשבוע ומשאירים באופן קבוע טיפ והם יודעים שמשלוח שלהם יגיע מהר.

למעלה