ועכשיו לקרציה שבי

stavit10

New member
ועכשיו לקרציה שבי../images/Emo122.gif

ובכן... רק רציתי להגיד שקראתי כמה מכל טוב ההודעות שבפורום, והיה משהו שקפץ לי בעין קצת... אז תרשו לי להוציא את הצד הקרציתיבי שבי, ולהתקרצץ קצת.. לשרון: אתה מתישהו אמרת שאתה טרנסית שעבר ושיצאת מזה.. אני לא רוצה להיכנס עכשיו יותר מידי לפסיכולוגיה, אבל כטרנסית מתחילה, אני יכולה להבטיח לך, ולפי דעתי כל הטרנסיות שבפורום זה יכולות להבטיח את אותה ההבטחה: מטרנסקסואליות- אין מנוס! אז אתה טוען שאתה טרנסקסואלית לשעבר... ואולי לא? אולי זו לא הייתה טרנסקסואליות? אולי סתם משבר? סתם התלהבות? אולי חשבת על כמה שהאישה שבך תיהיה יפה (וראיתי אותך באתר האינטרנט המלבב שלך- והיא באמת יפה) ורצית להמשיך ולגלוש לפנטזיות שחלמת עליהם? אני לא יכולה לשפוט כי אני לא מכירה אותך, אבל לפי העובדות הייתי אומרת שמה שהיה לך, ידידי היקר, זו לא טרנסקסואליות. לדעתי, הרגשת מספיק טוב כגבר, אך כש"עלית על האישה" וראית עד כמה אתה יפה ומושך, הייתה לך השקפת חיים שכבחורה תחייה יותר טוב ותיהיה כוסית של הלייף... אך בחיים לא רצית באמת להוריד את איבר המין, לפי התבוננות באתר שלך, אפילו די אהבת אותו, ולא הייתה לך שום בעיה להתבונן בו ולהשוויץ בו בפני כל אומת האינטרנט. שרון, חמוד, אני יכולה להעיד כארנסית שאני אינני סובלת את מה שיש לי בין הרגליים, בטח ובטח לא משוויצה בו, ורק להסתכל או לחשוב עליו גורם לי לפרוץ מבכי.. אז אולי אתה נשי, מאד, ואולי אתה אוהב "לעלות על האישה" לפעמים- אך זה לא אומר כלום. בטח ובטח לא טרנסקסואליות. לכן שרון, איניני חושבת שלטרנסקסואליות יש תרופה או מרפא. אם אתה טרנסקסואלית אמיתית, עם דגש על אמיתית, לא תוכל לברוח מזה. בתודה מראש, ובלי שום כוונה להעליב אותך שרון, סתיו.

yamit2

New member
?

מי זאת שרון לעזאזל? ובנוסף לכל הפורום הזה אם לא שמת לב יקירתי מיועד לטרנס ג´נדר ולא רק טרנסקסואליות מעצם ההגדרה,היית יכולה להגיע למבקנה הנפלאה שגם קרוס דרסרים טרנסוויטים וכל שאר ה"בנות" הנפלאות יכולות להכנס להשאיר הודעות ולהנות,מבלי לקבל ביקורת על ההדרה המינית שלהן.....מצטערת אם הגזמתי בתגובה אבל שנים של לעג והעלבות מוציאות את הרע מבן אדם לפעמים,טוב לך עם איך שאת וטוב לאחרים עם המצב שלהם קבלי את זה באהבה.

stavit10

New member
|חמודה לא הבנת אותי ב-כ-ל-ל..../images/Emo61.gif

ימית, היי:) דבר ראשון- נעים מאד.. שמחתי לקבל תגובה מכל סוג שהיא.. דבר שני- שרון זה שרוןקאם- מנהל הפורום הזה.. (איך אפשר לא להכיר?) ודרב שלישי, חמודה זה שלא הבנת אותי ממש.. בהודעתי המעיקה, ממש ממש לא התכוונתי לרדת על שרון, ואין לי שום דבר נגדו. וההודעה שכתבת מופנית לבן אדם הלא נכון. נשמה- אני האחרונה לתעביר ביקורת על כל מגר שהוא. אני האחרונה שתתן טייטלים למישהו.. מתידי תקראי לי "בולבול עצבני" או "ג´וק מקפץ"- טייטלים לא מדאיגים אותי. להיפך- כל אדם, שיעשה מה בראש שלו.. והרי אני חיה לפי אמירה זו אז בטח שלא אצא נגדה. מה שבאתי להגיד פה, זה שלפני כפה וכמה עמודים, שרון אמר שהוא היה פעם טרנסקסואלית, והוא מאמין כי ניתן לצאת מזה. אני בסך הכל באתי לנגד את דעתו, אך ללא כוונה להעליב אף אחד. בכלל לא היה כאן יחס לטרנסג´נדרס או קרוסדרסרים, זה היה לשרון- וזהו! (שרון- שוב אני לא באה לפגוע אני חולה עליך ומעריה אותך בעקבות האתר הקודם יישר כח!) ו... זה הכל ימית חמודה.. מקווה שהבנת.. חג שמח.. סתיו.

stavit10

New member
../images/Emo4.gifבאמת מקווה שהבנת..

סורי על השגיואת והשמיטות של האותיות.. המקלדת שלי כבר מ מש ממש ישנ זקנה ומעצבנת.. מקווה באמת שהצלחת להבין משהו..

yamit2

New member
סליחה:)

טוב כנראה שלפעמים אני מוציאה דברים מפרופורציות,בכל אופן עכשיו הבנתי למה את מתכוונת ואני מצטערת על התגובה ה....במבט לאחור קצת מיותרת שלי. בכל אופן אני שמחתי להבין שאת טיפוס אחר לגמרי ממה שהצטייר בעיניי..:)

stavit10

New member
השמחה מחולקת לשנינו ../images/Emo151.gif

אני גם שמחה שהבנת אותי ושהוצאתי את עצמי מהדימוי השלילי.. (יש..הצלחתי לעבוד עליך!!!..) סתם.. אני באמת לא כזאת.. אניווי... התגובה שלך לא הייתה מיותרת בכלל... אני מבינה את תגובתך בגלל מה שהבנת מתוכן ההודעה.. אין לי ספק, שאם ההודעה הייתה באמת כפי שהבנת אותה, התגובה הייתה נכונה מאד.. חג שמח חמודה

למעלה