ועכשיו לשאלה החשובה: אבודה ב LA
אני בארה"ב ותיכף חוטפת את הג'ננה ממחסור בקפה נורמלי!!
אנחנו כבר 3 ימים במלון הילטון ואפילו כאן לא ניתן למצוא קפה ברמת הפוך/אספרסו כמו שצריך. ידוע לי שהאמריקאים שותים קפה אחר מפרקולטור, האם יש סיכוי למצוא כאן קפה נורמלי? מה צריך להיות המונח הנכון לברר עם הבריסטה/מוכר כדי לוודא את זה? יש כאן את רשת קופי בין. שאלתי הבוקר אם הקפוצ'ינו מבוסס על אספרסו ואמר לי שכן! ככ שמחתי... אבל קבלתי איזה קפה מיימי ודלוח ומזעזע...
אם למישהו יש המלצות/טיפים בעניין ובעיקר - מה אני צריכה לשאול/לוודא בבתי קפה כדי לדעת שאני אקבל קפה כמו בארץ... - אשמח לעזרה!
(ומזכירה רק - שאני חובבת גדולה של נספרסו! אז אם למישהו כאן קשה עם "אוייבת-עולם הקפה" שכמוני - שישים לב לא לשתף איתי פעולה!
)
![](http://timg.co.il/f/Emo4.gif)
אני בארה"ב ותיכף חוטפת את הג'ננה ממחסור בקפה נורמלי!!
![](http://timg.co.il/f/Emo4.gif)
אנחנו כבר 3 ימים במלון הילטון ואפילו כאן לא ניתן למצוא קפה ברמת הפוך/אספרסו כמו שצריך. ידוע לי שהאמריקאים שותים קפה אחר מפרקולטור, האם יש סיכוי למצוא כאן קפה נורמלי? מה צריך להיות המונח הנכון לברר עם הבריסטה/מוכר כדי לוודא את זה? יש כאן את רשת קופי בין. שאלתי הבוקר אם הקפוצ'ינו מבוסס על אספרסו ואמר לי שכן! ככ שמחתי... אבל קבלתי איזה קפה מיימי ודלוח ומזעזע...
![](http://timg.co.il/f/Emo10.gif)
אם למישהו יש המלצות/טיפים בעניין ובעיקר - מה אני צריכה לשאול/לוודא בבתי קפה כדי לדעת שאני אקבל קפה כמו בארץ... - אשמח לעזרה!
(ומזכירה רק - שאני חובבת גדולה של נספרסו! אז אם למישהו כאן קשה עם "אוייבת-עולם הקפה" שכמוני - שישים לב לא לשתף איתי פעולה!
![](http://timg.co.il/f/Emo13.gif)