ועכשיו לשאלה החשובה: אבודה ב LA

alonaski

New member
ועכשיו לשאלה החשובה: אבודה ב LA

אני בארה"ב ותיכף חוטפת את הג'ננה ממחסור בקפה נורמלי!!

אנחנו כבר 3 ימים במלון הילטון ואפילו כאן לא ניתן למצוא קפה ברמת הפוך/אספרסו כמו שצריך. ידוע לי שהאמריקאים שותים קפה אחר מפרקולטור, האם יש סיכוי למצוא כאן קפה נורמלי? מה צריך להיות המונח הנכון לברר עם הבריסטה/מוכר כדי לוודא את זה? יש כאן את רשת קופי בין. שאלתי הבוקר אם הקפוצ'ינו מבוסס על אספרסו ואמר לי שכן! ככ שמחתי... אבל קבלתי איזה קפה מיימי ודלוח ומזעזע...

אם למישהו יש המלצות/טיפים בעניין ובעיקר - מה אני צריכה לשאול/לוודא בבתי קפה כדי לדעת שאני אקבל קפה כמו בארץ... - אשמח לעזרה!

(ומזכירה רק - שאני חובבת גדולה של נספרסו! אז אם למישהו כאן קשה עם "אוייבת-עולם הקפה" שכמוני - שישים לב לא לשתף איתי פעולה!
)

Yehuda Badihi

New member
המשפט האחרון היה מיותר. תעשי גוגל על

Speciality coffee in LA
תקבלי הרבה תוצאות.

לצערי ולצערך...אין בשורות בנושא. לפני 3 חודשי

ם סבלתי כמוך - קפה דלוח, מדולל, מחליא ולא טרי, עשוי בידי חובבנים חסרי ידע מינימלי, שהיה עוד גרוע יותר בסניפי סטארבאקס...בדאנקן דונטס קיבלתי קפה ראוי יותר, אבל עדיין לא ממש קפה ראוי.

alonaski

New member
את סטארבקס אני זוכרת כזוועה עוד כשהיה בארץ

זה מאוד משונה... דווקא ארה"ב שיש כאן שילוב גלויות של סינים, יפנים, הודים, היספנים וכו' - וכל אחד מהם מקבל התייחסות במסעדות ספציפיות שלו ובמחלקות שונות בסופרמרקטים... איך הם מפספסים כ"כ בגדול את סוגיית הקפה???!! מה נסגר איתם עם האמריקאים האלה???!! לא ברור לי...

תתפלאי, אבל רוב חומרי הגלם הזמינים של האמריקק

ים ממש גרועים, לא טעימים ולא איכותיים...

אכלתי שם סטייק "עין" של כחצי קילו והקאתי את נשמתי מהגועל והשומן...

קניתי שקית של תפוחי עץ וכל ביס הזכיר לי טעם של שקיון ניילון שלועסים בטעות...

אכלתי לא מעט חביתות בדיינרים שלהם ומכמות השומן שמציפה את ארוחת הבוקר ניתן לשמן מנוע של 6300 סמ"ק 8 צילינדר...

יש לי עוד הרבה דוגמאות טריות (לפני 3 חודשים) אבל הזכרון מקלקל לי את טעם ארוחת הערב הנפלאה שבלסנו במשפחה...

dudi4321

Active member
חבל שלא שמת במזוודה איזה מקינטה

בדיוק לעת צרה.

ואין לי נגדך ממש שום דבר אישי. ואם פגעתי זה רק בדרך ששמת הצהרה כל כך שצרמה לי.
ותהני, אחרי שתמצאי את מנת הקפה ורצוי אספרססו.

alonaski

New member
ברור שאני עם מקניטה!! כאילו, דא??!!...

אלא שלא ניתן לטוס עם בלון גז במזוודה להערכתי ובכל מקרה, לא נראה י שבחדרי במלון הילטון יוניברסל זה היה עובר בשקט - להדליק גזיה.. לשמחתי קבלנו את הקרוואן שלנו לחודשיים הקרובים וכולי תקווה שכמות הקפה שהצטיידתי בו מהארץ (עם האריזה החובבנית והלא ממש הרמטית של קפה גרג
)תספיק...

dudi4321

Active member
לוסט אין אל איי זה רק בסרטים

יש אל אייש ישראלים = קפה. אפשר לקנות מטחנה (למקינטה גם מטחנת סכינים מספיקה) לקפה. בטוחני שיש גם קפה קלוי.
אתם מסודרים.
טיול נעים ארה"ב.

תראי מה זה חוסר צדק...ניראה לך שאם ביבי ושרה

נוסעים לקריית מלאכי (L A)הם מיטרטרים בקרוואן? ללא מכשיר אספרסו מקצועי? תערובת ראויה של לפחות ששה זנים איזוטרים?

העם דורש בחירות עכשיו !!!

למעלה