ועכשיו לשאלה שמציקה לכולנו:

IllUS CratioN

New member
ועכשיו לשאלה שמציקה לכולנו:

למה כולם קוראים לו נתן ולא נתי?אשמח אם מישהו יחזיר לי תשובה!

Yellow Fever

New member
הוא שינה את שמו

ככה סתם, באמצע החיים, בנאדם מחליט להתחבר ליהדות. או משהו כזה. הוא גם הפסיק לנסוע בשבת, אאל"ט שיהיה לו לבריאות, רק שלא יחליט להצמיח את התלתלים האלה מעל האוזניים.

בגלל ש........../images/Emo184.gif

טוב, יש כל מיני דיבות למה נתן ולא נתי, אבל בעקרון הוא רצה לחזור לשם המקורי שלו.......... כמו שג'ניפר לופז חזרה לשם שלה אחרי שהיא שינתה לג'יי לו..........

Yellow Fever

New member
אמממ..

קראתי ראיון שלו בלאישה לפני כמה חודשים. הוא אמר משהו על חזרה בתשובה אבל לא ממש, כמו שאמרתי "קירבה ליהדות", לא הבנתי בדיוק מה ההבדל אבל שיהיה

זה שהוא מתקרב לדת../images/Emo184.gif

לא קשור לעובדה שהוא חזר לשם המקוקי שלו, סתם בא לו
וכדאי לכם להתחיל להתרגלד לנתן כי אם הוא יבוא ויראה שקוראים לו נתי, הוא יקפוץ עליכם

אוי ואבוי שלא יחזור לנו בתשובה כמו

אורי זוהר, עוד נפסיד שחקן טוב אחד נוסף. נתן מה קרה לך ? אין לך מה לעשות ?

חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo184.gif

בדיוק!!!!!!!!! ואיזה חתיכה ואיזה נעליים??? סתם שרמוטה מעפנה!!
נתן, איך הדרדרת לי כאן??? במיכאלה כולה ראינו אותך בתחתונים כחולים קטנטנים, מה נסגר איתך עכשיו???

Yellow Fever

New member
הלו הלו הלו../images/Emo124.gif

זה שבמיכאלה הוא היה ילד טוב ירושלים, זה לא אומר שככה הוא אבל אם אתם בקטע של השוואות - מישהו ראה אותו ב"כסף קטלני"?? מישהו זוכר את הסצינה שלו עם גלית גיאת לפני שהוא טס לחו"ל, הוא קיבל ממנה מתנה אממ איך להגיד את זה - מאוד נדיבה!
שאולי: "יש לי טיסה עוד מעט" תמר: "כן, אבל אחרי זה יש עוד טיסה, ועוד טיסה, ועוד טיסה". .. אה ודרך אגב, האישה שהיה איתה לפני כן, חיכתה לו בחדר הסמוך. הסוטה עוד הסתכלה עליהם! אבוייי לו אפילו יותר גרוע ממה שראינו אתמול.

ראיתי כסף קטלני../images/Emo184.gif

והסצנה שהכי אהבתי שם זאת זאת שהוא יוצא מהבריכה וראו לו תתחת השווה שלו!!! כשאמרתי לו את זה, הוא נקרע מצחוק קודם כל ואח"כ אמר: לא רק את ראית
איזה חמודי הוא!!

תגידי את לא משעת השין?

יש גם אחת שם בילבי על ספידים עם משקפיים כאלה זאת את אולי?

perrinat

New member
נתן

כשהוא התארח בתפוז לפני כחצי שנה הוא הסביר שניתן לקרוא את השם נתן גם בהפוך וזה עדיין ישאר נתן, וכמו שנותנים ככה מקבלים... כמה פיוטי

וגם כי:../images/Emo184.gif

הוא קרוי על שם סבא שלו וגם שנ' סופית זה סימן לחכמה, אז למה לקטוע אותה ולרשום י'............ אהבתי רצח תהסבר שלו!!
בכלל אני אוהבת גם תבן אדם המושלם הזה

Yellow Fever

New member
כתבתי הודעה ארוכה וזה לא יצא

אבל בקיצור מה שרציתי לכתוב היה שמצאתי עכשיו את הכתבה שלו ב"לאישה" [אני שומרת את כל הגיליונות למקרים כאלו
] והכותרת הייתה "יש לו רומן עם היהודות" ואחרי זה בשורות הקטנות היה שעכשיו הוא מניח תפילין, עושה קידוש ואפילו שינה את שמו. עכשיו מי רוצה להתווכח איתי ??

מה את רוצה לריב??../images/Emo184.gif

אפחד לא באמת יכול לדעת מה הוא עושה בבית שלו, אז הוא מניח תפילין (כמו הרבה יהודים לא בהכרח דתיים), והוא עושה קידוש (שוב כמו הרבה דתיים אל בהכרח דתיים), והוא לא שינה את שמו, כי נתן זה השם המקודי שלו, כשהוא היה יותר קון, זה היה סבבי בבי שהחברה יקרוא לו נתי, עכשיו הוא קצת גדל והחליט לחזור למקורות........... וגם אם הוא התקרב לדת- בכיף שיהיה לו! זה לא שהוא שם כיפה ומגדל פיאות

הסיבה המפורטת ../images/Emo13.gif../images/Emo152.gif

נתן-שמו המקורי,זה א' כל. סבא רבא של נתן ז"ל,נקרא בשם נתן. עוד סיבה-נתן הנביא,מי שלא יודע
נתן בקבלה - האות נ' מסמלת חוכמה. וגם,אם תהפכו את השם נתן,יצא לכם שוב נתן,כל מה שנתן ייתן-הוא יקבל באותה המידה. מובן?

למעלה