ועכשיו לשאלת השאלות - פקטים או קופסאות ?
א אישה פלדה New member 24/7/03 #3 אני גם קונה קופסאות... ודווקא די נזהרת מפאקטים, כי כשיש פאקטים מעשנים בלי חשבון...
D daniela82 New member 24/7/03 #5 קופסאות למי יש כסף לקנות פאקטים, גם ככה אני בקושי מצליחה לממן תסיגריות... BEING BROKE SUCKS ASS
V Vindictively New member 25/7/03 #7 קופסאות חח גם ככה שאני באה לקנות אני מגלגלת בתוך סלוטייפ אגורות כי אין לי כסף.. צריכה לצאת למסעות חיפושים בבית (וזה להכל, לא רק סיגריות) אבל עכשיו קניתי פאקט..כי הייתי בדיוטי פרי...וזה שווה.
קופסאות חח גם ככה שאני באה לקנות אני מגלגלת בתוך סלוטייפ אגורות כי אין לי כסף.. צריכה לצאת למסעות חיפושים בבית (וזה להכל, לא רק סיגריות) אבל עכשיו קניתי פאקט..כי הייתי בדיוטי פרי...וזה שווה.
ר רותמיקה New member 25/7/03 #8 קופסאות..../images/Emo29.gif כי משום מה כמעט כל פעם אני קונה סיגריות אחרות. עוד לא מצאתי את ה-סיגריה בשבילי.. אולי פרלמנט (לא לייט..) וגם כי פקט הרבה יותר קשה להחביא..
קופסאות..../images/Emo29.gif כי משום מה כמעט כל פעם אני קונה סיגריות אחרות. עוד לא מצאתי את ה-סיגריה בשבילי.. אולי פרלמנט (לא לייט..) וגם כי פקט הרבה יותר קשה להחביא..
Q Queen Alice New member 25/7/03 #9 קופסאות פקט יותר חיסכוני, אבל ככה אתה מעשן בלי לעשות חשבון, וגם כמו שאמרו, אני בקושי מסוגלת לממן קופסאה אז פקט.. הלוואי עליי...
קופסאות פקט יותר חיסכוני, אבל ככה אתה מעשן בלי לעשות חשבון, וגם כמו שאמרו, אני בקושי מסוגלת לממן קופסאה אז פקט.. הלוואי עליי...