ועכשיו לשרשור V-Tamer

StellarWind

New member
ועכשיו לשרשור V-Tamer

כי אנחנו -יכולים-, גודדאמיט. ^_^ מן הראוי לפתוח בקצת אינפורמציה עניינית - למי שלא מכיר (ולא נראה לי שיש כאלה אצלנו), V-Tamer היא סדרת מנגה שהופיעה במגזין V-Jump בין נובמבר 98' לאוגוסט 2003 (לצורך ההשוואה, אדוונצ'ר הופיעה לראשונה במרץ 99') - מה שהופך אותה לאחת מההופעות הראשונות של דיג'ימון כמשהו מעבר ל V-Pets. ובואו נתחיל דווקא בשורשים... האמת היא, ש V-Tamer היא לא באמת המנגה הראשונה שאי פעם נכתבה עבור דיג'ימון - בקייץ 97', כתב היוצר של V-Tamer מנגת פיילוט בשם C'mon Digimon. מאחר ולא הייתה לו גישה לאירועים הרשמיים, הוא צייר את הדיג'ימונים בסגנון משלו, תוך כדי הסתמכות על תצוגת ה LCD של ה V-Pets. אף דיג'ימון ב C'mon Digimon לא באמת נראה כמו שהוא אמור להיראות, ושני דיג'ימונים חדשים לגמרי הומצאו רק לצורך המיני-מאנגה הזו: Bun, דיג'ימון שכמעט כלום לא ידוע עליו ו Deathmon, דיג'ימון שמסוגל לספוג את הנתונים של דיג'ימונים שהוא חיסל ולהפוך את עצמו לגרסה אפלה שלהם. הדמות הראשית של המנגה הזו, קאמון קנטארו (קנטארו שם פרטי, קאמון שם משפחה... יפנים עובדים הפוך <<) הייתה ההשראה לעיצוב של יגאמי טאיצ'י, הדמות הראשית של V-Tamer (שהיוותה את ההשראה לדמות הראשית של אדוונצ'ר) והגרסה המעוותת של היוצר לגריימון הייתה ההשראה לדיג'ימון שעתיד היה להיקרא בשם ווידראמון - אותו סוג של דיג'ימון שזירומארו, השותף של טאיצ'י ב V-Tamer, היה. C'mon Digimon לא שוחררה לציבור עד שהיא שוחררה כספיישל ב Volume 2 של V-Tamer. באופן אירוני כלשהו, לקהילת המעריצים של דיג'ימון נודע על קיומה של C'mon Digimon לראשונה דווקא בגרסה מתורגמת לאיטלקית, ורק אחר כך אותרה, נסרקה ותורגמה גרסת המקור לאנגלית. התמונה המצורפת (בהנחה שהיא באמת תעלה בלי תקלות מיוחדות) מראה את המבוא לספיישל C'mon Digimon, את קאמון קנטארו ואת הגרסה של C'mon Digimon לגריימון, בתוספת הערות שוליים של היוצר. קצת קופירייטים - C'mon Digimon - ובעצם כל V-Tamer - תורגמה לאנגלית על ידי Megchan ושוחררה על ידי שלושה אתרים שונים - DigimonHimitsu, אחריה With the Will, ולבסוף DATS.US.

Digi Lista

New member
אקרא בהמשך,חייבת לטוס...

שמחה שקיבלת את ההצעה שלי ופתחת שרשור וגם פרסמת את הפאנפיק

StellarWind

New member
ואחרי שנגענו בשורשים...

נתמקד ב V-Tamer עצמו. V-Tamer מתמקד ביגאמי טאיצ'י וב V-Pet שלו, זירומארו. רקורד הנצחונות שלהם היה 100% - אבל למרבה ההפתעה של טאיצ'י, הוא נפסל מהשתתפות בטורניר ה D-1 מהסיבה הפשוטה שסוג הדיג'ימון שזירומארו הפך אליו מעולם לא תוכנת לתוך המשחק. טאיצ'י מנהל קרב עם המנצח של הטורניר, סאיבה ניאו, והקרב נגמר בתיקו - משהו שלא אמור להיות אפשרי. ואז משהו קורה - טאיצ'י נקרא לתוך העולם הדיגיטלי על ידי שומר השלום בעולם הדיגיטלי, הלורד הוליאנג'מון (השם המקורי של מאגנה אנג'מון). שם הוא פוגש את זירומארו, הווידראמון שלו - במציאות. מהר מאוד הם נתקלים בגאבומון בשם גאבו - דאגן כפייתי, דרך אגב - שמוצא את עצמו בתפקיד המדריך שלהם לעולם הדיגיטלי. מסתבר שטאיצ'י נקרא לעולם הדיגיטלי כיוון שדיג'ימון אפל בשם דיימון (גרסת ה Demon Lord, לא הגרסה עם הגלימה), ששואף לכבוש את העולם הדיגיטלי, מגדל ביצה של דיג'ימון שמסוגל להתפתח ל Super Ultimate (כלומר רמה מעל Ultimate - שהיא הרי השם המקורי של רמת Mega). הוליאנג'מון יודע שאם הביצה הזו תבקע, העולם הדיגיטלי כולו בסכנה. טאיצ'י וזירו מוכיחים שהשילוב שלהם הוא די בלתי-מנוצח ונשלחים לטירה של דיימון. אלא שהטירה עצמה היא בלתי חדירה לבני אדם - רק מי שנושא איתו את חמש תגי ה V-Tamer יכול להיכנס אליה. טאיצ'י וזירומארו (וגאבו, ששוב מוצא את עצמו בתור המדריך שלהם) יוצאים לחפש אותם. בינתיים, דיימון מזמן לעולם הדיגיטלי את סאיבה ניאו - הוא בחר בו בתור מאמן ל Super Ultimate שלו... ומכאן העלילה רק מסתבכת... ל V-Tamer היו כמה רעיונות ודיג'ימונים שלא הופיעו בשום מקום אחר: 1) הדיג'יכלי D1 - דיג'יכלי שמתלבש על הזרוע, כמו שעון, וכולל סורק מתוחכם ואנטנת אינפרא-אדום שמאפשרת לשגר נתונים ופקודות ישירות לדיג'ימון. 2) "שכתוב" - דיג'ימונים משנים את הקוד שלהם באופן מהיר כדי לבטא רגשות. אצל דיג'ימונים מטיפוס עתיק כמו ווידראמון, השכתוב הזה מסוגל לתת להם תוספת כוח אדירה, אבל המחיר גדול - ככל שמבוצע יותר שכתוב, אורך החיים של הדיג'ימון עלול להיפגע. 3) ארקאדימון - דיג'ימון שסופג את הנתונים של יריביו ומשתמש בהם כדי לתגבר ולפתח את עצמו. בעל פוטנציאל לגדול ל Super Ultimate. דיימון גידל את הביצה שלו, והביא את ניאו סאיבה לעולם הדיגיטלי כדי שיהיה השותף שלו. למרות שניאו סאייבה ידע שדיימון מתכנן לכבוש גם את העולם האמיתי, הוא הלך עם התוכניות שלו כדי לקדם את המטרות של עצמו... 4) דומינימון - צורת מגה שניה של הוליאנג'מון, מייצג את קבוצת ה Dominions בהיררכיית המלאכים הנוצרית (היום כמעט לכל מלאך בהיררכיה הזו יש דיגימון מסוג מסויים - אבל על זה נדבר בשרשור אחר). הוא חלש יותר מסראפימון, אבל עדיין חזק בצורה משמעותית מהוליאנג'מון. ההתקפה שלו היא Final Excalibur - שבה הוא משתמש בחרב-אור ירוקה המורכבת על הזרוע שלו (תחשבו על זה כשדרוג של החרב של הוליאנג'מון). 5) רגולומון - צורת מגה של פאנג'אמון (ליאומון קרח). שמו נובע מרגולוס, הכוכב הבהיר ביותר בקבוצת הכוכבים ארייה (פירוש השם, דרך אגב, הוא "מלך קטן"). רגולומון נראה כמו ליאומון גדול יותר ומשוריין קצת יותר. ההתקפה שלו היא Regulus Cutter. 6) פטיטמאמון (PetitMamon) - דיג'ימון ברמת ילד\טירון. שמו נובע מהמילה הצרפתית Petit (קטן) והמילה היפנית Ma (שפירושה "שד"). שני פטיטמאמון (בשם פאל ופול) עזרו לריי להימלט מהטירה של דיימון. 7) דיג'ימוני גנום (Genome Digimon) - דיג'ימונים שניאו סאיבה יצר בצורה מלאכותית על ידי שילוב הנתונים של ארקדימון עם נתונים של דיג'ימונים אחרים. ב V-Tamer הוצגו חמישה דיג'ימוני גנום - ניאודווימון (שנוצר מדווימון), קאליסמון (שנוצר מגריזלימון) ושלושה דיג'ימונים נוספים (פאנימון, ליקאמון והרממון\הלממון, שתוכננו להיות בעלי תפקיד גדול יותר במנגה, אבל בסוף הופיעו רק כניצבים ללא שם בצבא של ניאו). 8) פראללמון - דיג'ימון מוטנטי ברמת מגה, הופיע בספיישל של V-Tamer שנקרא Double Tamer - פראללמון נודד בין מימדים ובולע לתוכו מאמנים\ילדים נבחרים\מה שלא יהיה. בספיישל, פראללמון הופיע בעולם של אדוונצ'ר 02 וספג לתוכו את כל הילדים הנבחרים של 02 - חוץ מדאיסקה ווימון, שנשאבו לתוך המציאות של V-Tamer - דאיסקה וטאיצ'י משתפים פעולה כדי להשמיד את פראללמון ולהחזיר את כל המאמנים שנשאבו למציאות המקור שלהם. 9) מטאמורמון - דיג'ימון מוטנטי ברמת מגה, הופיע בספיישל של V-Tamer שבו טאיצ'י (V-Tamer) וטאקויה (Frontier) זומנו על ידי באבאמון, השמאנית של הכפר האחרון שנשאר בעולם מקביל שהושמד כמעט לגמרי על ידי מטאמורמון, דיג'ימון שמסוגל לשנות את צורתו לצורה של כל דיג'ימון שהוא אי פעם נלחם נגדו ולהיות חזק יותר מהמקור. בסופו של דבר, טאקויה וטאיצ'י מצליחים לשתף פעולה ולהביס את מטאמורמון. חוששני שמעבר לזה הזיכרון שלי קצת... צולע... אבל אם משהו יקפוץ לי לראש - אני אדאג לעדכן. <<

Yuske

New member
wow thanks a lot!!!!

i found the first chapter of Vtamers manga (in hebrew...) few years ago ...i didn't found anything else about it since then well maybe some manga pictures from the thing you said about Takuya and Taichi from Vtamers but i didn't knew if any of these things were just a doujinshi (fan manga) or a real thing do you by any chance have scans from these mangas? or any of them? V tamers sounds so much cooler than anything (the parts with the things that weren't on any digimon) anyways continue like this with the information^^ thanx again^^

StellarWind

New member
והנה לינק עם כל ה Volumes של V-Tamer...

הלינקים דרך Mediafire הכי יעילים והכי פחות מעיקים.

Yuske

New member
what are you doing

awake at this hour? ._. anyways thanx^__^ does it includes the takuya-taichi thingy also?

StellarWind

New member
בדרך כל אני חי הפוך. ^^;

לפי שעון אלוהים-יודע-איפה. מתרסק מוקדם בבוקר, מתעורר אחר הצהריים ככה. XD וכן - הלינק כולל בתוכו את כל 9 ה Volumes של V-Tamer, כולל כל הספיישלים למיניהם (C'mon Digimon, Episode Une, Double Tamer, Frontier Generation ו Hot Blooded). הספיישל Frontier Generation (שכולל את טאקויה וטאיצ'י נגד מטאמורמון) מופיע ב Volume 7 של המנגה. ^^

Yuske

New member
cool thanx a lot^^

by the ways there's no viruses in these right? Im not sure if my Laptop has a good anti virus in it to download files and such how come your staying awake at these hours? I mean...what do you do and such?

StellarWind

New member
אין וירוסים - וידאתי את זה אישית.

אלא אם כן השתנה משהו בקבצים מאז לפני שבוע - מה שבהחלט לא נראה לי! XD בקשר למה שאני עושה? לא הרבה למען האמת. ^^; חוץ מקורס פסיכומטרי (שגם הוא קורס ערב) ושיעורי נהיגה פעם בכמה זמן אין לי מי יודע מה דברים שדורשים ממני להיות פעיל בשעות היום - ולכן אני מרשה לעצמי להתרסק על הגבול שבין מאוחר בלילה למוקדם בבוקר ולקום בצהריים-אחרי-הצהריים ככה - אני מווסת את שעות השינה שלי בהתאם ללו"ז שלי לימים\לילות הקרובים - וככה אני יכול גם לסגור את כל הפינות שאני צריך ביום וגם לרבוץ על הרשת בלילה ולהתקשקש עם חברים במרחק כמה יבשות טובות מכאן. <<

Yuske

New member
cools^^

sent you a PM yalla ten lo ba download!! ...or sending the link to my email so when i'll come back home i'll download it faster^^"

Digi Lista

New member
כול הכבוד על ההשקעה../images/Emo45.gif

ישר לקישורים המומלצים ולמאמרים ברשותך

StellarWind

New member
ועוד דבר שקרה ב V-Tamer ולא קרה בשום מקום אחר

הליאומון היחידי בסדרה ש-לא- מת! נכון, הוא הספיק להתפתח לפאנג'אמון ואז לרגולומון, אבל כבר ראינו שהתפתחות לא מונעת מליאומונים להתפגר בדרך כלל... אבל עדיין! XD

למעלה