ועכשיו מטיילים

agish

New member
ועכשיו מטיילים

אני שוקלת לנסוע עם כל המשפחה לבודפשט, אבל רוצה להגיע לאוירה של חג.
,
... מתי כדאי לצאת? היכן כדאי מניסיונכם לשהות ? אני רוצה לשמוע אופרטות, לאכול ערמונים ולאנגוש ברחוב... אשמח לשלג... יש הצעות?

קרן משם

New member
ההמלצה הכי הכי שלי היא:

לרכוש כרטיס ומהר כי כשהחג הזה מגיע המטוסים מפוצצים בטירוף! (מנסיון רב!!) להזמין שלג? הממממממ עם הקור שיש פה כעת זה לא נראה לי בקשה מוגזמת. ערמונים ולאנגוש בכל מקום כמעט...בטוחה שמזה לא תתאכזבי!
בהחלטות ותהני!

טומי*

New member
בזמן חג המולד...../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo113.gif

די "יבש" בהונגריה,למעשה הכל כמעט סגור אפילו התחבורה הצבורית מפסיקה לכמה שעות לנסוע.הייתי לפני שנתיים בזמן הקריסמס והסילבסטר. בסילבסטר די מעניין אבל היה כל כך קר בממוצע 13- שלא היה חשק לצאת מהבית.שלג זה צריך "מזל" לתפוס לי לפני שנתיים היה מלא שלג עד שכבר נימס.

טומי*

New member
והנה כמה תמונות שצילמתי לפני../images/Emo113.gif

שנתיים בשלג הראשונה פסל לציון המהפכה של 1956 ליד הפארלמנט

טומי*

New member
האחרונה..מ Vajdahunyadi Var

האגם שבקיץ יש שם סירות להשכרה בחורף קרח לסקי

reuven4u

New member
כדאי למהר-

אני הזמנתי כרטיסים לסילבסטר -ועדיין ב waiting list. כבר שבועים.

agish

New member
זה לא ממש עושה חשק לנסוע...../images/Emo12.gif

מה שאתם אומרים זה - יהיה קר מדי אבל לא בטוח שירד שלג. רוב המקומות סגורים. מצד שני אין מקומות בטיסה אז... ההונגרים ישבו בבתים החמים ואני והישראלים נתרוצץ ברחובות, בין החנויות הסגורות וללא תחבורה ציבורית... אז... אולי בכל זאת עדיף טיול מזחלות בלפלנד?

reuven4u

New member
קודם כל

טיול מזחלות ביערות תמיד עדיף מאיזה עיר מזרח אירופאית... אבל נכון - קריסמסט הוא חג משפחתי, שרוב האנשים בבית- לאמת זאת new year סילבסטר-איך שתקראי לזה- חג יותר "בילויי" עם מסיבות וכולי.... אני זוכר בילדותי - שנות ה80 בסילבסטר אנשים היו מסתובבים בחוץ, עם חצוצרות מניר ושאר אביזרי יום העצמאות ישראלית, מלא רעש - מסיבות ... אני לא יודע איך זה היום אבל עןד חודש יתברר לי- מקסימום אתן פה איזה דיווח- ואז תוכלי לדעת האם טיול מזחלות שלך היה נחמד יותר... :)))

agish

New member
אבל הנוסטלגיה ../images/Emo136.gif ../images/Emo113.gif ../images/Emo139.gif

מה לעשות נמצאת בעיר מזרח אירופאית . ולא על מזחל בלפלנד... אבל אולי לעזאזל הנוסתלגיה יש עוד דברים לעשות.

למעלה