ועכשיו משהו מה-rhmb poll

rachelmerav

New member
ועכשיו משהו מה-rhmb poll

why do you like radiohead? התשובה שלי: 1. מוסיקה מדהימה. 2. מילים מדהימות. 3. כיף להקשיב לזה. (זה נותן לי מצב רוח כשאין לי)

unsure

New member
כעט בעיקר בגלל KID A

מילים באמת מדהימות "I´m lost at sea, Don´t bother me, I´ve lost my way" KID A זה מציאות אחרת, בקצת

rachelmerav

New member
למה כל כך אבוד

אתה עדיין בשלב בחייך שבו אתה נמצא בחממה. חכה עד שתגמור צבא, אז באמת תלך לאיבוד

thomas78

New member
הסיבה העיקרית שלי די פשוטה...

הם תמיד היו שם בשבילי... ועם כל הקיטשיות שבעולם, אין מה לעשות וזאת האמת. התחלתי להקשיב להם אי שם ב-92´-93´, וכבר מהתחלה נתפסתי לחידוש שהם הביאו שלאף אחד אחר לא היה בזמנו. אחר כך זה כבר היה כמו דיבוק, לא יכולתי להשתחרר מהם. כשהיה לי מצב רוח טוב, הייתי מקשיבה להם. כשהיה לי מצב רוח רע, הייתי מקשיבה להם. בתקופות של דיכאון, street spirit היה המעודד הלאומי שלי. בתקופה של שמחה nice dream היה עושה לי טוב. לכל מצב רוח מצאתי שיר שלהם שמשום מה תמיד קלע "בול"... זהו בעצם, עד היום זה ככה, 10 שנים של התמדה (מקבלים פרס או על ותק ?!?) אין לי מה לומר יותר, לא מצאתי תחליף, ונראה לי שאני גם לא אמצא תחליף...

~*~gaL

New member
אול אוף דה אבאב..

אי אפשר להחליט מה יותר.. אפילו שמוסיקה קיימת גם בלי מילים, הן עדיין מוסיפות. והמוסיקה היא גם זאת שגורמת לנו להרגיש כיף כשמקשיבים לה. אז למרות שהכל מתחיל במוסיקה - תוספות עדיין לא מזיקות :) אגב - חזרתי! אני עדיין בלחץ של מבחנים אבל הרגשתי שנעלמתי יותר מדי.. בכל מקרה, יש לי חדשות.. יש לי את "דה בנדס" בבית!

TalkShowHost

New member
?

שאלה לי אליכם, מה הפירוש של the bend´s בשפת הקודש ? אני זוכר רק שזה לא "להקות" או "תחבושות", אלא מונח סלנגי כלשהו ואני מצליח להיזכר מהו. בין העונים נכונה יוגרל כלום.

my BEND

New member
לא יודע סלנג של אנגלים ..

אבל התרגום שלי הוא הכיפופים שבאים מתוצאה של הלחץ היום-יומי, הפסקות של כאב . איזה דגם של כלום מוגרל? BEND-התכופף,כפף, עיקם,סיבב..

rachelmerav

New member
שחרון מעמקים

כשצוללים במים יותר מדי עמוק ומתחרפנים. זה הפרוש

rachelmerav

New member
אה ו זה לא סלנג

זה פירוש מילולי של שכרון מעמקים. באנגלית זה נשמע פחות טוב

my BEND

New member
מזל טוב..

תתחדשי ותנסי "לחקור" גם את החוברת של המילים זה תמיד כיף לנסות להבין את כל הקשקושים שם. אגב אני לא חזרתי אבל משומה (משום-מה) אני לא מרגיש שאני כל הזמן כאן..

~*~gaL

New member
כן

חקרתי, או לפחות -ניסיתי- לחקור.. גם באו קיי ובAmnesiac חקרתי.. ואתה פה, איתנו תמיד, בלב, תזכור את זה! (-"יופי גל") ותודה! :)

my BEND

New member
דמעות עולות בעיני (מצחוק)

מה זה פה קבוצת תמיכה און-ליין תתעשתי גל.. סתם מקדיש לך ולפורום את שיר מס´ 3 ו-12 מאוקיי קומפיוטר * אם עוד מישהו רוצה להקדיש פה שירים של רדיוהד "תעלו לשידור" *ואת 2 וגם 11 לפחות

~*~gaL

New member
כן כן זה לא בסדר

אני תמיד לא בסדר! ואני -עולה לשידור-: אבל לא מקדישה לכם חלק מהשירים מאוקיי קומפיוטר - אלא את כל הדיסק איך אני?..

my BEND

New member
איך את? עוד פעם לא בסדר!

רציתי שיקדישו שירים ולא אלבומים זה כמו..כמו.. כמו לא יודע מה אבל זאת לא היתה הכוונה.. לא משנה, תעבדי על זה :) נתראה בשמחות... (מזעיף פנים)

~*~gaL

New member
אההה.. זה לא ילך ככה

אני לא מוכנה להיות לא בסדר שוב.. פשוט לא.. אז.. ממ קבל את ´Airbag´

my BEND

New member
שכחת

להקדיש למישהו החתול של השכנים? אמא? הבוחנת בבגרות באנגלית?

למעלה