ועכשיו נבדוק באמת-

ועכשיו נבדוק באמת-

מי עדיף בראנדון סטארק או טיריון לאניסטר?

HobbitGirl

New member
לא פייר.

כנראה שטיריון. אני מתה על שניהם, אבל הפרקים של טיריון הרבה יותר בוגרים (מן הסתם) ושנונים, ויש לו יותר מידע כללי והשפעה משיש לבראן, לפחות בינתים. מצד שני - בראן כזה חמודי. הוא הדמות השלישית שאני הכי אוהבת (אחרי טיריון וסאנסה). ובהזדמנות זו- שנה טובה לכולם, והלוואי ששנה זו תעמוד בסימן "השנה בה משתה לעורבים יצא".

אני ממש מקווה שהוא יצא בקרוב.

ואני יודע שזה לא פייר, בגלל זה עשיתי את זה..
אגב אהבת את סאנסה החל ממשחקי הכב הוא בעימות המלגים, כשהיא מתבגרת קצת?

HobbitGirl

New member
החל מהסוף של משחקי הכס.

לפני זה הייתי פרו-אריה לגמרי, וסאנסה עשתה לי בחילה.

Groo V

New member
ברור שטיריון

אם טיריון ימות יהיה לי ממש קשה להמשיך לקרוא מספיק הייתי באבל שאדארד מת....אני לא אוכל לשאת במוות של טיריון הוא הדמות שהכי מצחיקה אותי והכי מרגשת אותי ושאני הכי מעריץ!!!

LA LI HO

New member
טיריון

אין הרבה השוואה. טיריון משפיע על הספר ועושה אותו לכיף לקריאה (הוא לא הדמות היחידה שעושה את זה, אבל אחת העיקריות). לעומת זאת בראן, שהוא דמות שאני מאוד אוהבת, עדיין לא השפיע מספיק בשביל לעלות על טיריון.

Hodor

New member
זה בדיוק הקטע...

טיריון כבר עשה הרבה, ולכן לדעתי יהיה פחות נורא להפטר ממנו, מאשר להפטר מבראן. לבראן יש עוד הרבה לעשות, ונראה לי שאם הוא יחיה בספרים הבאים, הוא ישפיע הרבה מאוד.

LA LI HO

New member
אני מניחה שהוא ישפיע עוד הרבה

אבל אני מסתמכת על מה שהיה עד היום, כגרע טיריון חשוב יותר לעלילה. מכיוון שמרטין כל כך לא צפוי אני לא יכולה לחזות מה יקרה בספרים הבאים, בראן כרגע לא משפיע על העלילה יותר מדי.

Nameless One

New member
מה הקשר?

זה לא בדיוק שתי דמויות שניתן להשוות בינהן, הן לא מנוגדות או משהו, פשוט שונות. מן הסתם טיריון "עדיף", בראן דמות נורא יבשה ולא מעניינת במיוחד. (לדעתי כמובן)

טיריון, בלי לחשוב פעמיים

השיקול הוא כזה - אם בפרק הראשון של משתה בראן ימות זה לא יזיז לי בכלל, סך הכל כל מה שהוא עשה בסיפור זה לרכב ולרכב. אבל אם טיריון ימות אני לא חושב שאני אוכל לעמוד בזה (וזה רק מזל שאני קורא ספרים כשאני יושב).

gray wolf

New member
אכזרי...אכזרי ביותר!

הממממ...... אני אגיד טיריון..אבל זה קשה.. כי הם שניהם ביחד הדמויות כמעט הכי אהובות עלי.. אחרי ג'ון.. כן.. אהה כן, וברור הזאבים!!! מה לעשות...אובססיה - ראו ניק! שנה טובה ומדהימה לכולכם! ואכן אמן שהספר הזה יצא כבר - אני ירביץ לו!

Envinyatar

New member
קייטלין ../images/Emo3.gif

ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת. ובין שני אלו שהוצעו - אני מעדיף את בראנדון סטארק, כי הוא הרבה יותר מעניין. משום-מה, יש לי רושם שטיריון קצת מיצה את עצמו (וכבר כמעט לא נשארו עוד חלקים להוריד לו
).

MIniMage

New member
בקשר לטיריון

טיריון מיצה את תפקידו במעלה המלך. טיווין בא, וכבר לא היה לו צורך. אבל מרטין הנדיב לא לקח אותו מאיתנו, הוא שלח אותה הרחקה וערים החופשיות, שם, לדעתי, הולך להיות לו תפקיד גדול מאוד. ובקשר לדיון, כמובן שאני מעדיף את טיריון על בראן. אני אוהב את הדמות של בראן, אבל אין מה להשוות בין הדמות הגאונית הזאתי, לדמות של בראן. בכל מקרה, אני מקווה שבספר החמישי, אחרי שבראן ילמד את מה שהוא צריך, הוא יחזור בתור דמות הרבה יותר מתוחכמת, ועם אישיות יותר עמוקה.

Catelyn

New member
זה לא הוגן

בראן הוא ילד, טיריון הוא בוגר. לא הוגן להשוות בין שתי דמויות שונות כל-כך מבחינה מהותית. אני אוהבת את שתי הדמויות - אבל כל אחת באופן אחר. אבל אם מדובר ב- POV, אז טיריון לוקח מבחינתי. כל פרק של טיריון זו חגיגה (כל פרק של דאני זו טירדה, בשבילי) כי זה פשוט כל כך מעניין, שגון ומצחיק. אבל גם את בראן אני אוהבת מאוד, ויש להתחשב גם בעובדה שבראן רואה חזיונות לעתיד, שזה מעניין.

Nightborn

New member
סטארק.../images/Emo16.gif

אמנם סיימתי נכון לעכשיו רק את "משחקי הכס" אבל בלי שום סיבה הגיונית מצאתי את עצמי לא מחבבת את טיריון יותר מדי- אולי בגלל סגנון הדיבור שדי דחה אותי.

למעלה