ועכשיו נכנס לפרופורציות....אצלנו!!
N ny22 New member מנהל 4/1/05 #11 ../images/Emo11.gif נחמד... אבל נראה לי שאתה מציג ממקומות שונים.... ככה שאפשר לעשות אצלם ו....אצלם. וגם מה בדיוק אתה מנסה להשוות כאן? סה"כ - רעיון נחמד!
../images/Emo11.gif נחמד... אבל נראה לי שאתה מציג ממקומות שונים.... ככה שאפשר לעשות אצלם ו....אצלם. וגם מה בדיוק אתה מנסה להשוות כאן? סה"כ - רעיון נחמד!
A Aviation Addict New member 4/1/05 #12 אהבתי ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
אהבתי ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
S SaRgE New member 3/1/05 #7 ../images/Emo6.gif למרות שזו לא השווה נכונה.. תשווה כמות אנשים שעוברים בשדה תעופה ואז תבין את הפרשי הגדלים.. (חוץ מזה עם המצב של המדינה שלנו.. התקציבים מופנים למקומות אחרים..)
../images/Emo6.gif למרות שזו לא השווה נכונה.. תשווה כמות אנשים שעוברים בשדה תעופה ואז תבין את הפרשי הגדלים.. (חוץ מזה עם המצב של המדינה שלנו.. התקציבים מופנים למקומות אחרים..)
א ארזS New member 3/1/05 #10 איפה מה? בקשר לאיזה תמונה שאלת? אני יכול להעיד רק בקשר לתמונה אחת... : הכפיר שנמצא בככר הכפיר בבאר שבע.
איפה מה? בקשר לאיזה תמונה שאלת? אני יכול להעיד רק בקשר לתמונה אחת... : הכפיר שנמצא בככר הכפיר בבאר שבע.