ועכשיו סיפור לקראת לילה

ועכשיו סיפור לקראת לילה

שעת חצות מאוחרת , ולפתע צלצול טלפון , פותחת את עיני , מנסה לראות מה השעה ולפתע מיקי , מה שלומך אלונה , עכשיו מתקשרים שאלתי , והוא אומר אני חייב עזרה , עכשיו זה זמן המתאים , לא מצאתי זמן אחר זה דחוף אפשר להיפגש, זה דחוף שאלתי , אמרת שכן , טוב הגעת אלי , והתחלת לספר לי את סיפור חייך, אחרי הסיפור נעתקה נשמתי , והנה הוא לפניכם: פגשתי בחורה לפני כמה שנים,שהייתי צעיר יצאנו כמה פעמים ואז זה נגמר, נסעתי לחו"ל ללמוד משפטים , את הרי יודעת , אמר לי , מאז עברו כמה שנים טובות , הכרתי את אשתי , יש לנו שלושה ילדים , אני עו"ד לעניני משפחה , ועשיו מגיע הרגע הגדול הבת הגדולה אומרת לי שיש לה חבר , והם קבעו להתחתן , הקטע הגדול שידעתי מזה שיש לה חבר , מסודר ונחמד , מכרים סיפרו לי עליו , בין היתר חברי הטובים חוקרים , טוב אמרתי אז מתי אנחנו נפגשים , אז זהו אתה שומע מה הכי מצחיק זה שלא ידעתי , שאני לא צריכה להחליף את השם משפחה , גדול לא , מה אמרתי , איך זה יכול להיות גם הוא XXXX , ואו אמרתי, ואני לתומי חשבתי שאנחנו המשפחה יחידה עם השם הזה בארץ לפחות , מאיפה הוא שאלתי , והיא ענתה מהארץ גם אימו מכאן , טוב אז מתי נפגשים .... אלונה לפתע מיקי אומר , אני מחכה למפגש זה כל חיי ,אני שמח ומאושר לקראת הפגישה , אבל את לא מתארת לעצמך מה קיבלתי במקום . ....
מתקתקת

טאKילה

New member
וואוו שבלולנית...../images/Emo59.gif../images/Emo127.gif

הם אחים מאותו אבא?? ככה זה נשמע,,, ממממממ...לחיץ.

הנה המשך הסיפור

אלונה את מבינה, את גודל ההפתעה, לפתע אני עומד מול זאת שפגשתי לפני שנים , כמעט 30 שנה, זיהיתי אותה מייד , נשארה דקיקה , אותו הבלונד רק כמה שנים עברו , והיא השתבחה עם השנים , השנים עשו לה טוב , הבנת השער שלי מאפיר, ושלה רק ניהיה יותר צעיר הבנת. חטפתי את השוק של החיים שלי , מה זאת אימא של יואב , ואז עשיתי חושבין בראש , רגע אבא שלי הוא זה ששינה את השם משפחה לאחר שבירר שאין עוד כמוהו, הוא אוהב להיות חדשני הבנת , אז קשה מאוד שלפתע תתגלה עוד משפחה כזאת, ואז חשבתי יכול להיות שיואב זה גם הילד שלי , ??? לא זה לא יכול להיות, החיים שלי תמיד היו סרט אחד גדול , אבל סרט כזה , לא בזה אני לא עומד , הייתי חייב לברר עם אימא של יואב , שיחקנו אותה מכרים, מימים עברו , והשיחה התנהלה נחמד בלשון המעטה ,הבנת היה איזה מתח כזה באוויר , כולם הרגישו זאת ,אבל לא ידעו מה זה , קבעתי אם אימא של יואב , שלימים החליפה את השם לחמוטל , למחר בבית הקפה השכונתי כדי ללבן את הענין , הבנת, הייתי חייב לגלות זאת לפני שיהיה מאוחר מדי ............. , ה
התחילה לתקתק בליבי , הייתי חסר אונים .

למעלה