ועכשיו עוד יותר רשמי: הודעת פרישה

מרמותק

New member
ועכשיו עוד יותר רשמי: הודעת פרישה ../images/Emo178.gif

ואף עוד יותר בקצרה: אלינה ואני (ללא תלות אחד בשני) החלטנו להודיע על פרישתנו מניהול הפורום. אשאיר לאלינה את ההזדמנות למילים אחרונות בתור מנהלת, ואדבר בשם עצמי: יותר משנתיים עברו מאז שנכנסתי לניהול, וזכיתי לראות את הפורום לכל אורך השנתיים האלו מתהפך לכל כך הרבה כיוונים. לאחרונה הפורום תופס תאוצה מחדש ומקבל מושג מוגדר של שילוב בין התכנים שלו לפן החברתי בו, ואני מרגיש שהתפקיד שלי פה נגמר. כחלק מהאחריות שלי כמנהל, אני יודע לזהות את המצב בו הפסקתי לתרום לפורום בצורה משמעותית (אבל שש, זה סוד P;) ומפנה מקום לדם טרי! ועכשיו בלי הקיטש, אין לי זמן ויש פה אנשים עם הרבה יותר כוח (וכאמור, דם טרי). אני ואלינה נשאר בניהול עד שנמצא לפחות מחליף אחד, אם כי העניין של ההחלפה לא אמור להיות משמעותי. וכן, אנחנו נמשיך לכתוב פה~! רק אל תצפו שיותר מהרגיל P:

MeshiNS

New member
חסר לכם שלא תכתבו!../images/Emo69.gif

כי אחרת.. כמו שגבי אמרה (רק במילים אחרות) סופכם יהיה רע ומר!
ועכשיו לקצת רצינות. באמת שהיה אפשר לצפות את הפרישה של שניכם, שמנו לב (לפחות אני) שהלו"ז שלכם נהיה צפוף יותר ויותר... זה יהיה קצת מוזר בהתחלה שהניק שלכם לא יהיה כחול :S ואני מקווה שתמצאו מנהלים שידעו מה הם עושים :> בכל מקרה, אנחנו תמיד נאהב אתכם לא משנה מה
ושיהיה לכם בהצלחה בהמשך הדרך

Blue Emptiness

New member
אוף, זה נורא מעציב אותי. ../images/Emo10.gif

כי אני באמת לא רואה מי יהנל עכשיו את הפורום, ואם לא נמצא אף אחד והפורום יסגר אני לא אגע מה לעשות עם עצמי! בחיי, אני כל כך הרבה שנים כאן, כבר... ארבע? וזה באמת חלק ממש גדול מהזמן שלי שאני נכנסת לכאן לפחות חמש פעמים בשעה אם אני בבית. :< האמת שההודעת פרישה שלכם לא הפתיעה אותי כי ראיתי את זה קורה, אבל זה עדין מוזר לי כי הייתם איתנו הרבה זמן וחסר לכם שתעזבו! הייתי מציעה את עצמיל ניהול כי אני באמת כבר המון שנים כאן ובין הכי ותיקים שעוד כותבים פה, אבל אני באמת לא רוצה לקחת אחראיות כזו כי אני מפחדת שלא אוכל לעמוד בה, במיוחד שאין לי מושג מה יכול לקרות עם החיים שלי מחר או עוד יומיים.אבל אני כן אנסה אם זה מה שאצטרך לעשות כדי לשמור על הפורום שלא יסגר!

Fanty S

New member
הוא לא יסגר כי יש מי שרוצה לנהל אותו

פורומים נסגרים רק כשלא מוצאים מחליף או כשהם מתו. אנחנו לא ממלאים אף קריטריון

(תשכחו ממני שאני אנהל ../images/Emo6.gif) ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

סתם, אבל... גם אותי זה ממש מעציב.
אני בטוחה שהפורום לא ייסגר, כי הוא פורום וותיק מידי עם שם נורא גדול בתפוז ואני בטוחה שלא ייתנו לו ליפול (בשיחות עם המנהלי אשכול תמיד משבחים את הפורום שלנו!
) כל פורום עובר משברים, ואני בטוחה שגם את המשבר הזה אנחנו נעבור!
זה פשוט ש... בגלל שזה פורום גדול, עם המון פרסומים, שרשורים מאוד גדולים - זה בהחלט דורש ממנהל להיות מחוייב לפורום (ולעמוד בזה), כי מאוד קשה לעקוב אחריו ואחרי דברים שקורים בגלל הפעילות הרבה שלו (שברור לכולם שזה דבר חיובי, כן?
). באמת שצריך מנהל שפיץ שידע להתמודד עם עניינים, וזה לא בא כדי להלחיץ - אבל זה האופי גם של הפורום. מהיר, עמוס ותוסס! ונכון, אי אפשר מנהל אחד. צריך לפחות שניים (אם לא שלושה) - שכל אחד יכפה על האחר. פורום יכול לקום ויכול ליפול. לא הכל תלוי כל כתפיו של מנהל, אלא יש גם דברים שתלויים באנשי הפורום. זה גם משהו שצריך להבין. מנהל יכול להשקיע את הנשמה ולעשות הרבה בשביל הפורום ו... הפורום יכול בכלל לא להראות היענות ולזלזל ולא לעשות כלום. אז זה לכאן ולככן. לכל אחד מאיתנו יש אחריות כלפי הפורום הזה. אפשר להקים אותו ואפשר להפיל אותו - זה בשליטה שלנו! (בלי שום טון של פלצנות) אני באמת ובתמים חושבת שאתה ואלינה עשיתם כאן בפורום מעל ומעבר. אני מכירה מנהלים שהם כאן בתפוז כבר 10 שנים ברציפות, אבל לנהל כאן שנתיים זה שווה ערך ל-20 שנה - אז שלא תחשבו לרגע שאנחנו לא מעריכים את העבודה הקשה שאתם עושים כאן
(והיא באמת קשה...) יצרתם כאן קבוצה אחרת, מגובשת יותר לדעתי ושמחה יותר. ומה לעשות, צריך לחמם את הכיסא למנהלים הבאים בתור. מאוד הייתי רוצה שזה יהיה אחד מאיתנו, אדם שאנחנו מכירים כבר ושהוא לא זר לנו, אבל גם אם זה יהיה אדם מבחוץ - כל דבר יכול להועיל כאן. אני לא נמצאת כאן הרבה זמן. בקושי שנה. ובכל זאת, גם אני עצמי בתור מנהלת למדתי מכם המון! יש לכם חיים, תנצלו אותם. אבל אל תשכחו גם לחזור! גם אם זה אומר שאתם לא תכתבו בפורום, הכי חשוב שתמשיכו להתעדכן וברור לכולנו שנראה אתכם במפגשים

Fanty S

New member
בוו :(

מבאס לשמוע... אבל אם אתה מרגיש שמיצית אז עדיף ככה. אני ממש מקווה שתישאר פעיל אבל בתכלס אי אפשר לדעת :( תודה על התרומה שלך לאחד הפורומים האהובים עלי בפרדס
. אל תעלם לי 3>

alina maria

New member
כמובן שנישאר

האמת אני גם מתחילה עכשיו אוניברסיטה (עתודה..), אז אני לא יודעת כמה זמן יהיה לי כי 3 ימים אני אסיים ללמוד ב8 בערב.. ואני לא מרגישה שכרגע יש לי הרבה מה לתרום לפורום, אין לי זמן לעשות לבד שרשורים חדשים או להעלות נושאים, כמובן שאשאר פה, אני פה כבר הרבה זמן, כ3 שנים.. בקיצור תרגעו, נשאר פה ויהיה בסדר

Shusho

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

אני מקווה שמישהי שתוכל לנהל את הפורום תקח אותו תחתיה (או תחתיו, אבל על מי אנחנו עובדים? אלה אנחנו ומתן) והפורום לא ילך לעזאזל

../images/Emo10.gif../images/Emo125.gif

אבל אתם תגיעו למפגשי פורום וכאלה, נכון?*-* הייתם מנהלים מעולים ממש (ואתם גם יפים).

למעלה