ועכשיו- עוד שאלון

dar dar5

New member
ועכשיו- עוד שאלון../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

הסיבה לשאלון כבר ידועה [ואם לא יש להסתכל בשרשור השאלון הקודם
] השאלון כתוב במין זכר, אך גם מתכוון למין היפה
ready, set, lick your elbow!
באיזו משחת שיניים אתה משתמש?
שמפו וקונדישינר בייחד או בנפרד?
איזה סוג?
באיזה טעם של חוט דנטלי אתה משתמש?
אתה מגלגל את הגרביים שלך או סתם מניח אותם?
באיזה נייר טואלט אתה משתמש?
אתה יודע את השם האמצעי של דונאלד דאק?
צבע מועדף?
נעליים לקיץ?
תפוחים תפוזים או בננות?
ימני או שמאלי?
הכוס חצי מלאה או חצי ריקה?
החיים שחור או לבן?
החדר שלך מסודר או מבולגן?
אתה שר במקלחת?
אתה מדבר עם החיה שלך?
את מדבר עם עצמך?
יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך?
אתה יודע מהו השם של הדוור/ית שלך?
אתה נותן לדוור/ית שלך מתנה לחג המולד?
יש לך 11 אצבעות?
האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? ועכשיו- אסוציאציות שקשורות לפרק האחרון [שלא יגידו שאני גוררת את הפורום לפורום
]
גז צחוק:
תסביך אדיפוס:
מנהלת בית ספר:
סכין:
ג'ניפר לופז:
סבון:
שירותים:
גמילה: סהו

b u s t e d

New member
נמנמ

באיזו משחת שיניים אתה משתמש? *הולכת-לבדוק* קולגייט מלבין, וגיליתי שתייכף נגמר לי
שמפו וקונדישינר בייחד או בנפרד? נפרד איזה סוג? לא 'כפת לי... שלא עושים ניסויים על בע"ח באיזה טעם של חוט דנטלי אתה משתמש? זה שנכנס בין השיניים
אתה מגלגל את הגרביים שלך או סתם מניח אותם? כשהם על הרגליים שלי?
באיזה נייר טואלט אתה משתמש? זה עם הכלב
אתה יודע את השם האמצעי של דונאלד דאק? ג'ונסון? צבע מועדף? כחול-סגול נעליים לקיץ? מעין, נעים להכיר. תפוחים תפוזים או בננות? הכל ביחד בסלט פירות
הכוס חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי איזה יותר גדול
... תלוי בסיטואציה. החיים שחור או לבן? גוונים של אפור *פלאשבאק-ניקיטע* החדר שלך מסודר או מבולגן? מבולגן ברמות מטורפות אתה שר במקלחת? משננת פרקים של זוב"י במקלחת
אתה מדבר עם החיה שלך? ברור את מדבר עם עצמך? בוודאי
יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? איכס, כ"כ לא.. אתה יודע מהו השם של הדוור/ית שלך? יש לי דוורית?
אתה נותן לדוור/ית שלך מתנה לחג המולד? ברור... עוד דואר להביא לי
יש לך 11 אצבעות? כן, ואף יותר.. 20. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן
, אבל אני מכחישה.. ועכשיו- אסוציאציות שקשורות לפרק האחרון [שלא יגידו שאני גוררת את הפורום לפורום ] לא ראיתי אותו עדיין, אבל ננסה
גז צחוק: מחרפן
תסביך אדיפוס: מעין, נעים להכיר
מנהלת בית ספר: איש זקן שלוקח לי את כל הכסף סכין: חד ג'ניפר לופז: אספניונה
סבון: נקיון שירותים: חוסר נקיון
גמילה: סמים

קטרפי

New member
ייאיי ../images/Emo110.gif

באיזו משחת שיניים אתה משתמש? אורביטול שמפו וקונדישינר בייחד או בנפרד? בניפרד איזה סוג? כול מה שלא נוסה על בעלי חיים באיזה טעם של חוט דנטלי אתה משתמש? אני לא אתה מגלגל את הגרביים שלך או סתם מניח אותם? זורק אותם באיזה נייר טואלט אתה משתמש? מה `כפת לי אני אתה יודע את השם האמצעי של דונאלד דאק? מה `כפת לי אני צבע מועדף? שחור נעליים לקיץ? סנדלים תפוחים תפוזים או בננות? תפוזים ימני או שמאלי? ימני הכוס חצי מלאה או חצי ריקה? מה `כפת לי אני החיים שחור או לבן? שחור החדר שלך מסודר או מבולגן? מסודר, חוץ מהשולחן אתה שר במקלחת? לפעמים אתה מדבר עם החיה שלך? אין לי =[ את מדבר עם עצמך? יאפ יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא אתה יודע מהו השם של הדוור/ית שלך? מה `כפת לי אני אתה נותן לדוור/ית שלך מתנה לחג המולד? לא יש לך 11 אצבעות? יש לי 20 האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? יאפ ועכשיו- אסוציאציות שקשורות לפרק האחרון [שלא יגידו שאני גוררת את הפורום לפורום ] גז צחוק: סמים תסביך אדיפוס: איכסה מנהלת בית ספר: אין סכין: לחתוך.... ג'ניפר לופז: מה `כפת לי אני סבון: =\ שירותים: בלעכס גמילה: סמים

Bullseye

New member
עונה. (-: אני כזה מגניב. ( לא).

באיזו משחת שיניים אתה משתמש? בטעם מנטה. שמפו וקונדישינר בייחד או בנפרד? עם הסבון. באיזה טעם של חוט דנטלי אתה משתמש? טוסט ריבה. אתה מגלגל את הגרביים שלך או סתם מניח אותם? מניח. באיזה נייר טואלט אתה משתמש? אך ורק מנייר שעשוי מאצות שיובשו בעבודת יד ע"י אמני הייבוש בקוריאה. אתה יודע את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא, ואני אשמח לדעת אותו. צבע מועדף? ורוד בזוקה זוהר. נעליים לקיץ? כן. תפוחים תפוזים או בננות? פסיפלורה. ימני או שמאלי? אמצעי. הכוס חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה בבירה וריקה משוקו. החיים שחור או לבן? לא שחורים מידי ולא לבנים מידי, שלא יסנוור. החדר שלך מסודר או מבולגן? מבולגן. אתה שר במקלחת? כן. אתה מדבר עם החיה שלך? כן. את מדבר עם עצמך? כן. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? כן. אתה יודע מהו השם של הדוור/ית שלך? ירצונופולוס. אתה נותן לדוור/ית שלך מתנה לחג המולד? הוא מוסלמי. יש לך 11 אצבעות? כן, בצד בקופסא, לשמור לימים חמים. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן, אבל רק כזה עם נצנצים. ועכשיו- אסוציאציות שקשורות לפרק האחרון [שלא יגידו שאני גוררת את הפורום לפורום ] גז צחוק: כייף! תסביך אדיפוס: "אדיפוס המלך" זה מחזה מעולה. מנהלת בית ספר: מקומטת. סכין: מזלג. ג'ניפר לופז: תחת. סבון: טעים! שירותים: להוריד את המים. גמילה: סיגריות.

limors2

Active member
ואנחנו מתחילים../images/Emo99.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

באיזו משחת שיניים אתה משתמש? מה שיש בבית
שמפו וקונדישינר בייחד או בנפרד? בנפרד איזה סוג? מה שיש
באיזה טעם של חוט דנטלי אתה משתמש? לא משתמשת אתה מגלגל את הגרביים שלך או סתם מניח אותם? מגלגלת ומניחה באיזה נייר טואלט אתה משתמש? היה לנו אחד עם לבבות
עכשיו עם כלבים
אתה יודע את השם האמצעי של דונאלד דאק? לא
צבע מועדף? כתום זוהר נעליים לקיץ? כן. תפוחים תפוזים או בננות? בננות
ימני או שמאלי? ימנית הכוס חצי מלאה או חצי ריקה? מנופצת החיים שחור או לבן? אין שחור ולבן. רק גוונים של אפור
החדר שלך מסודר או מבולגן? מבולגן מאד אתה שר במקלחת? לפעמים אתה מדבר עם החיה שלך? ברור את מדבר עם עצמך? אההא יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא
אתה יודע מהו השם של הדוור/ית שלך? לא אתה נותן לדוור/ית שלך מתנה לחג המולד? לא יש לך 11 אצבעות? יש לי 12 האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן
ועכשיו- אסוציאציות שקשורות לפרק האחרון [שלא יגידו שאני גוררת את הפורום לפורום ] גז צחוק: רופא שיניים של אחשלי חברה שלי תסביך אדיפוס: שר הטבעות 3 ב4 בבוקר מנהלת בית ספר: תמותי סכין: תקועה בתוך גבי, וזה כואב! ג'ניפר לופז: ללה סבון: אל שירותים: טישו רטוב על התקרה גמילה: מסמים!?

b u s t e d

New member
גוונים של אפור../images/Emo99.gif

ולנו יש גם כלבים וגם לבבות
הכלבים הכי שווה

ליןןןןן

New member
עונה--------------}}}}}}}}}}

באיזו משחת שיניים אתה משתמש? מרידול שמפו וקונדישינר ביחד או בנפרד? בנפרד בלבד!! איזה סוג? פנטין פרו v באיזה טעם של חוט דנטלי אתה משתמש? משתמשים בזה עדיין?! אתה מגלגל את הגרביים שלך או סתם מניח אותם? גם וגם באיזה נייר טואלט אתה משתמש? לילי כריות אתה יודע את השם האמצעי של דונאלד דאק? יחזקאל אולי?! צבע מועדף? כתום שולט!! נעליים לקיץ? סנדלים... תפוחים תפוזים או בננות? לא חשוב הסדר ימני או שמאלי? ימין שולט!!! הכוס חצי מלאה או חצי ריקה? ברור המלאה! מה אני רמי ורד?! החיים שחור או לבן? ורוד! החדר שלך מסודר או מבולגן? תוהו ובוהו אתה שר במקלחת? אולוייז! האודישנים לכוכב המקלחת 4 החלו! אתה מדבר עם החיה שלך? הלוואי והיתה לי... את מדבר עם עצמך? זה האוזנייה של הפלאפון... יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא שידוע לי... אתה יודע מהו השם של הדוור/ית שלך? מסכן/מסכנה אתה נותן לדוור/ית שלך מתנה לחג המולד? אני יהודיה!!! יש לך 11 אצבעות? ואף יותר.. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד? כן, ופסלו לי ת'בגרות בגלל זה... גז צחוק: מוזר בטירוף תסביך אדיפוס: אחלה של תסביך מנהלת בית ספר: מנהל זכר... סכין: מספר 15 ג'ניפר לופז: עכוזון סבון: שתן... שירותים: המקום היחיד שמתנחלים בו כדי להתפנות!!! גמילה: ומהר!!!

למעלה