ועכשיו שאלה לי אליכם!

liron lev

New member
ועכשיו שאלה לי אליכם!

קודם כל, כמו כל פעם שאני מסתובב בפורום, אני מתרגש ונפעם מהפירגון שלכם והאהבה שלכם ואני רוצה להחזיר לכם כמה שיותר אהבה. אתם מאוד יקרים וחשובים לי. וגם קראתי על המפגשים שלנו שסיפרתם עליהםואני באמת זוכר הכל. עכשיו שאלתי: אם אתם כבר חושבים על פסטיבל השירים של ישראל, יש לי עוד עניין להתייעץ אתכם לגביו - מי שמכיר אותי בטח יודע כמה אני מחובר למוסיקה ברזילאית. אתם גם יודעים שהייתי בברזיל בשנה שעברה. יש לי שיר באווירה ברזילאית שאני מאוד אוהב, ואני מתלבט אם להכניס אותו לאלבום. מה אתם אומרים?

the only DaRdAr

New member
שיר באוירה ברזילאית?! מגניב!!!

אני חושבת שאם אתה מאוד רוצה אז תכניס אותו לאלבום...יהיה נחמד מאוד שיהיה באלבום קצת אוירה של ברזיל... ברזילללל לה לה לה קרנבל...

BlaBluShit

New member
../images/Emo45.gif

כן, למה לא? אתה הרי אוהב ת'מוזיקה הזאת זה מה שמבטא אותך אז בטח. תכיר לנו את המוזיקה הזאת.. חחח =)

YaEloNeT

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

*שיעול*זה קצת קשה להגיד בלי לשמוע את השיר*שיעול* סתם נו
זה תלוי כמה ברזילאי :)

לירון המתוק,

זה ממש מרגש שאתה מתייעץ איתנו, לדעתי תכניס - אם זה שיר שאתה אוהב.. חבל שאי אפשר לשמוע..

בעד, תכניס את זה כרצועת בונוס../images/Emo3.gif

ותרקוד אותו בהופעות
הממ... נראה לי שרק אתה יכול להחליט, יחד עם אנשי מקצוע, בכל מקרה אנשים ישמחו גם לשיר כזה, אני בטוח
השאלה אם זה יסתדר בחיבור לשאר השירים בדיסק.

טלטול12

New member
בכיףף...לשלב דברים =]+ שאלה

שמעת על התחרות motomusic? זאת תחרות שירה,שאמרו שתהיה מופע ענק בתל אביב בחודש אפריל. בכדי לנסות להשתתף בזה צריך לשלוח קלטת או DVD שלי שרה.. איזה שיר אתה מציע לי לשיר? חברה שלי הציעה לי את השיר "בעודני ילד".. ואני לא מכירה הרבה שירים בעברית כי הרוב אני שומעת אנגלית וספרדית.

Lovefool1

New member
נשמע מגניב!

זה בהחלט משהו שונה. אני מאמינה שכל אחד שישמע את השיר יקבל אותו בצורה שונה. אני לא מכירה את הסיגנון הברזילאי, אבל תמיד שווה לנסות!:) וכמו שנאמר פה- זו המוזיקה שלך, מה שאתה מנסה להעביר לקהל שלך, מה שאתה אוהב, לכן אני חושבת שכדאי שתכלול את השיר בדיסק.

nina88

New member
אם אתה אוהב אותו - למה לא? ../images/Emo13.gif

ואם זה לא ישתלב לך ברצף של הדיסק, באמת אפשר לשים אותו בתור רצועת בונוס..

I Love Poncho

New member
לירונייייי

פעם ראשונה שיוצא לי לראות אותך בפורום!!
יואוו איזה כיףףףףףףףףף
ובקשר לשאלה, אז לדעתי זה יהיה ממש מגניב אם יהיה שיר באווירה ברזילאית באלבום, חוץ מזה אתה הרי אוהב את המוסיקה הזאת, אז זה העיקר! אם אתה רוצה אז תכניס!! ואני חושבת שבאמת כדאי! חוץ מזה גם אני אוהבת את הסגנון הברזילאי...חחחח אוהבת אותך לירונייייי

NeTa MuFlEtA

New member
למה לא../images/Emo35.gif מאגניב ../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

וואלה לירון [אם תיקרא את זה בכלל P:] תדע לך שאלבום עם חומרים מגוונים ואישיים שלך זה הדבר הכי טוב שיש בשביל אלבום בכורה
כמה שיותר תגוון בשירים, בעיקר עם אלה סגנונות מוסיקה שאתה מתחבר אליהם, כך יותר אנשים יאהבו את האלבום שלך ויצליחו להתחבר למוסיקה שלך
בהצלחה לך לירוני

למעלה