ועכשיו שלזינגר גם לא בסמבו

BentzWatchJudo

New member
בגידה של קפלן שמתגלה כעסקן קטן!

למה כל העסקנים במדינה הזאת כאלה קטנים!

BentzWatchJudo

New member
דיון בעקבות הכתבה אצלי בדף הפייסבוק

http://www.facebook.com/BentzWatchJudo/posts/499808753449208
נכתבו שם דברים חשובים לדעתי, אין לי כוח להעתיק לפה הכל.
תכנסו ותקראו גם בתגובות.
מוזמנים להצטרף לדיון.

PRINCER

New member
הפורום זה פה

אתה לא חייב לפרסם את הפייסבוק שלך פה. או שלפחות תפרסם את הפורום גם שם.

BentzWatchJudo

New member
אני מכבד אותך אז אני לא מתעלם ממה שכתבת

אולי גם אורן לא יפרסם פה כתבות שלו ובכלל לא ניתן לינקים החוצה?

לא נתתי את הלינק בשביל פרסום של הדף שלי אלה בשביל העשרת הדיון פה מתוך מחשבה שפה אולי ניתן להיחשף לאנשים שלא ראו את הדיון בדף שלי.

כשיהיו דיונים מעניינים בפורום אני בהחלט יתן לינקים לאותם דיונים אצלי בפייסבוק.
חוץ מזה אני חושב שתרמתי ואני תורם די והותר לפורום פה כך שגם אם נתתי לינק רק לשם פרסום אז מה שנקרא "מגיע לי".

aaa123

Member
אני מסכים לגמרי עם אריק קפלן

מדבריו של קפלן:
"זה לא שאנחנו שמחים, אנחנו מאוד עצובים על הצעד שלה. אני חושב שהיא צריכה להמשיך לייצג את ישראל בג'ודו ובענפים נוספים. אמרנו שאם היא מודיעה שהפרסומים לא נכונים אז אין לנו בעיה".

"זה פספוס גדול של המדינה, יש לה הישגים בג'ודו ובסמבו וצריכים למצוא את הדרך. אני לא מתערב בעניין הג'ודו, אבל מצפה מהמדינה שימצאו את הפיתרון"

אגב אני בכלל לא קשור לא לג'ודו ולא לסמבו ,ופשוט לא נראה לי הרעיון שספורטאי ייצג מדינה אחת בענף ספורט מסויים ומדינה אחרת בענף ספורט אחר.

BentzWatchJudo

New member
עם כדורגלנים וכדורסלנים זה קורה כל הזמן

מייצגים שנה אחת מועדון בישראל ושנה אחר כך מועדון בספרד.
מייצגים מועדון ספרדי ובמקביל את נבחרת ישראל.
וכו' וכו'

צריך לזכור שבג'ודו אליס לא תייצג את ישראל רק בגלל שאין לה ברירה אחרת.
ג'ודו זה החיים שלה ובין מוות ספורטיבי (לא לעשות ג'ודו) לנכות ספורטיבית (לייצג מדינה אחרת) היא בוחרת באפשרות השנייה מחוסר ברירה.

aaa123

Member
יש הבדל בין מועדון ומדינה

שחקן שמייצג מועדון לא מייצג את המדינה של המועדון.

לא שאני אוהב את הרעיון הזה אבל
זה מקובל ששחקנים בענפי ספורט שונים עוברים ממועדון בארץ אחת למועדון בארץ אחרת.
פחות מקובל שהם עוברים מנבחרת לאומית אחת לנבחרת לאומית אחרת.

נקודות שאני לא מסכים איתך הם

א)לא הייתי מגדיר לא לעשות ג'ודו כמוות ספורטיבי מבחינת אליס מכיון שסמבו זה גם ספורט.
ב)אליס בהחלט יכולה להסכים להתאמן תחת שני הרשקו,ולהסכים מראש לתגמל את שני כספית על הצלחות שלה בתקווה שככה שני לא יהיה נגדה.

אני לא טוען שאפשרות ב היא הוגנת כלפי אליס אבל זאת אפשרות קיימת.
אין לי ויכוח שאין לאליס אפשרות הוגנת להאבק על ייצוג ישראל בג'ודו אבל אני הייתי מעדיף שתאבק על ייצוג ישראל בג'ודו גם בתנאים לא הוגנים.

PRINCER

New member
למה זו בגידה?!

היא הודיעה שהיא תפסיק לייצג את ישראל. למה התאחדות שמסובסדת על ידי מוסדות של המדינה צריכה לסבסד אותה?

BentzWatchJudo

New member
תשובה

היא הודיע שמחוסר ברירה היא לא תיייצג את ישראל בג'ודו אבל היא רוצה להמשיך לייצג את ישראל מפעם לפעם בסמבו.
רק מפעם לפעם בגלל שברור שג'ודו הוא ענף אולימפי הוא בעדפות גבוה יותר (אבל עדיין אליס ברמה של הספורטאיות הטובות בעולם גם בסמבו וראינו את זה בקיץ).

למעלה