ועכשיו "שפיכת התסכולים" הגדולה../images/Emo123.gif
קווים לדמותו של הלקוח המעצבן:
יושב באזור עישון ומתלונן שמעשנים לידו או לחילופין, יושב באזור ללא עישון, ומתלונן שאין לו איפה לאפר...
פונה אלינו בזמן שאנחנו לוקחים הזמנה משולחן אחר או מפנים, ולא מפסיק ואפילו מתלונן למה אנחנו לא באים אליו מייד.
"מכיר" את התפריט הרבה יותר טוב מאיתנו, ומתעקש על מרכיבי המנות ומבנה העסקיות ומה הוא זכאי לקבל במסגרת ההזמנה
לא מודע לאופי המסעדה, ומתלונן על העדר חומוס במסעדה סינית/העדר שישליק במסעדה חלבית/העדר צ'יפס וזעתר במסעדת גורמה/העדר פירות ים במסעדה גלאט כושר.
מבקש מנות לא הגיוניות (רביולי גבינה פרווה, פשטידת תרד בלי תרד, פאי תפוחים בלי תפוחים) ומתעצבן שאומרים לו שאי אפשר.
מחזיר מנות בנימוקים שמעידים על טיפשותו ועל כך שלא היה צריך להזמין את המנה מלכתחילה (אני אלרגי לחלב - אחרי שהזמין ספגטי עם שמנת/אני שונא תפוחים - אחרי שהזמין שטרודל/אני צמחוני - אחרי שהזמין שניצל).
אומר על מנה בתפריט שהיא מגעילה. סבבה, אז אל תזמין אותה. אתה בטח חושב שמלצר יסכים איתך וידווח לך אולי על מנות מגעילות נוספות?
מציין שיותר הוא לא בא למסעדה בגלל שהאוכל/השירות/מזג האויר גרוע. מי שלא רוצה לחזור שלא יחזור. הדגשה של זה באה בדרך כלל כנסיון לקבל פיצוי.
מתווכח איתנו על המחירים. אלו המחירים, לא אנחנו קבענו אותם ובכל מקרה אין שום מצב שתשלם פחות, אז מה יעזור לקטר על שיקר, ולמה להעניש את המלצר ולא לתת לו טיפ בגלל זה? אחרי שמזמין, מציין את דרישותיו ה"מיוחדות": שהקפה יהיה מחלב טרי, שהחסה לא תהיה שחורה, שהעוגה תהיה טרייה, שהבשר יהיה מבושל ועוד כהנה וכהנה. שואל אם האוכל טרי ואם המנה טעימה. לאיזו תשובה אתם בדיוק מצפים? מתלוננים שבמסעדה אחרת היה יותר טוב. אז לכו לאכול שמה! שואלים אם יש לנו מנה "כמו במסעדה x"
קווים לדמותו של הלקוח המעצבן: