ועכשיו שרות ל- B4

עלמה 3

New member
ועכשיו שרות ל- B4 ../images/Emo140.gif

כתבתי משהו לביפור שם למטה והשירוש ארוך, אבל הייתי רוצה לשאול אתכם חברים יקרים שאלה ושכל התשבות הם מתנה ל - מיכאל מה לדעתכם צריך שתהיה בתוך זוגיות מורכבת
ולהלן תשובתי - אהבה, קבלה, נתניה, שיתוף פעולה, שותפות, היתחשבות, לכבד אחד את השניה

בונוסית

New member
ואיך אפשר לענות תשובה אחת כשיש כול

כך הרבה אנשים??? המורכבות זה רק ה"בונוס" לזוגיות. אבל ראשית חייב להיות בה מה שכול אחד מחפש... (ואולי עלמה הוא מחפש קשר מזוכסטי?

b4icu

New member
עלמה חביבה ../images/Emo4.gif

שלום יתכן ואחד מאיתנו קצת מבולבל, ויש לי הרושם שזה לא אני... להזכירך, נכנסתי לכאן, כדי לפתור בעיה: ילדי המורכבת עוינים. עכשיו את מבקשת (עבורי) להגדיר מהיא מערכת זוגית מורכבת אידאלית. יופי. אני רחוק משם. רחוק מאוד. אפילו בשאיפה ל-, רחוק. סיפרתי גם סיפרתי, שהמורכבת (הילדים) כמעט ופרקו לנו את הכל. מה שהיה היה. נשאר כלום אחד גדול. עכשיו אנחנו מנסים לבנות חזרה לאט לאט את הזוגיות, מבלי לאפשר לילדים לקלקל אותה שוב. אני מביט בתשובתה המלומדת של רולן, בתגובות של חברות הפורום ושואל: על מה אתן מדברות? זה כמו לנפנף למישהו חסר כל, שמחזיק ביד פרוסת לחם עם גבינה (הזוגיות)
בארוחת מלכים, בית מפואר, רכב יוקרה חדש, יכטה ולספר לו מהם חיים מושלמים. תודה אבל אנחנו בפורום המורכבים. בנושא זוגיות נדבר בפורום זוגיות, כי על סיפור קצר שהכנסתי אתמול, הפנו אותי לפורום סיפורים... יש רגישות לא להעלות נושאים שונים חופפים, אני יודע. עבורי אותה פרוסת לחם עם גבינה (הזוגיות) שווה המון. באתי לפה לא כדי שתגדירו לי מהיא מערכת זוגית מורכבת אידאלית, כי אם לבקש כלים להגן על הזוגיות שיש לי, בפני החלק המורכב המאיים עליו.

עלמה 3

New member
ביפור,

ראשית שאלתי אותך מספר פעמים.. האם זה בסדר... אתה שתקתה בתחילת השירשור... אמרתה תודה ! להקפצה ... ונראה לי שזה היה בסדר להמשיך, לא רואה פה שום פגיעה, אלה שרות לא בכדי לפגוע או להעליב.. ולא דברתי על זוגיות בלבד אלא זוגיות מורכבת קרי מה שאנחנו פה.. המורכבות היא + הילדים שלו הילדים שלה... ואני חושבת ויתכן שאת אותם כלים שאתה מבקש .. תוכל אולי לקבל מגורמים יותר מקצועיים ממני ואכן קטונתי... ואני חושבת שנעשה לך כאן שרות נפלא ונהדר.. רק תתבונן ותקח... "גם לדעת לקחת זה ערך חשוב לחיים" ביפור יקר , בהצלחה בכל מה שתבחר ו/או תעשה בזוגיות המורכבת היא שלך!

לפני שאני רואה אותך

יקירי, בכדי להגן על הזוגיות שלכם אתה צריך לשמור על קור רוח לא משנה מה ילדיה יעשו. בכדי להגן, בת זוגתך צריכה להעמיד אותם במקום שום איום שלהם בניתוק הקשר איתה לא צריך להשפיע מפני שמדובר בכבוד שלך ולא רק שלך גם שלה. כשהם מאיימים בכדי לחסוך את מה שאמם רוצה לעשות או להגיד להם זו דריכה חזקה. חוסר כבוד מוחלט. אני חושבת שגם כדאי לכם להיות כשמתאפשר הרחק מהם אבל לא על חשבונם. ודבר אחרון, אם לא תגיב (בפניהם) על מה שהם עושים, אם הם יועמדו במקום הם ילמדו לרכוש לך כבוד. מספיק עם השטויות כשאתה תהיה שם אזי הם יתנהגו למופת הם לא חייבים לדבר איתך אבל גם אסור להם להתעלל בך ובבת זוגתך רק אז תוכלו לשמר את הזוגיות שלכם. האם אתה יודע מניין נובעת ההתנהגות שלהם? מדוע הם עושים זאת? מה השורש?

*יערית

New member
אני כאן../images/Emo178.gif

מה צריך להיות בזוגיות מורכבת... להלן המרכיבים: גבר אישה ילדים לשני הצדדים או לצד אחד{אדרבא גם משותפים} אהבה יכולת רצון גדול שיתוף כנות יושר אהבה ושוב אהבה זה לעולם לא מזיק קבלה עבר סגור ומסקנות לתיקון פרק ב' כבוד הדדי מזוודות{כן, כל אחד בא עם חבילה משלו אז עדיף לבוא עם מזוודות} אופן ההכנה: אני את שלי מכינה באהבה או לא מכינה בכלל עם כל המרכיבים, כל אחד מכין לעצמו את החומוס שלו..וזה כל היופי אין חוקים,אין מתכון אחד שיוצא טוב מהאחר... יש קווים משותפים לכל תבשיל...והעיקר שיתבשל על אש נמוכה ועם הרבה סבלנות ואהבה

rolan

New member
../images/Emo77.gif לביפור ולכולם

זוגיות מורכבת מורכבת כשמה ויש לה מרכיבים נוספים - אפשר להסתכל עליהם כבונוס אפשר להסתכל עליהם כעל עונש, הכל תלוי בעיני המתבונן. אך לבקשתך עלמה אבודד כאן רק את הזוגיות בין שני המבוגרים במשפחה הזו, אצלנו - גבר ואשה, אוהי ורולן. יש בה המון אהבה (כמה בנאלי...) המורכבת מכבוד הדדי, אמון ויושר, נתינה, התחשבות, סיוע פיזי ונפשי, הגנה, חום, חיבור נפש לנפש. יש כמובן עוד מרכיבים שלא מניתי שהם ההשלמה, כמו שיחות נפש שבונות את המרכיבים הללו ויוצרים שפה משותפת ושיתוף פעולה למען ובשביל. אני חושבת שכל זוג בונה לעצמו בעצמו את המערכת המתאימה לו, לא לכל אחד יתאים המודל הזה. אך ללא המרכיבים הללו, לא הייתי יכולה לחיות בשלום עם בן זוג - עובדה היא שפירקתי שתי מערכות קודמות שלא ענו על הציפיה הזו.

oehhe

New member
נפש, חום, סיוע, שפה, שיחות, אמון,

אבל זה לא הכל.... יש עוד משהו קטן oehhe ולפעמים גדול

*יערית

New member
לא הבנתי....

הקטן והגדול כוונתך לילדים?
כי פעם אמרו זה הקטן יהייה גדול....

oehhe

New member
כמובן לילדים, את יודעת מה?

לעניות דעתי הבלתי מתפשרת, ואני יודע שארגם כאן במטר אבנים כואב. יש בילדים רק דבר אחד יפה אופן היצור שלהם. oehhe אי, אי זה כואב, תפסיקו לזרוק אבנים

rolan

New member
ח"ח חחחח ../images/Emo6.gif

אני מכירה את דעתו הזו - וחולקת עליה
את השאר..... בבית

b4icu

New member
ילדים ../images/Emo85.gif

שלום הבאת ילדים לעולם יכולה להיעשות גם בלי זה, כמו שזה נעשה לרוב מבלי להביא ילדים. לעצמי, אני מאוד נהנה מהילדות שלי. נהנתי לראותן גדלות ונהנתי לבלות במחיצתן רבות. בסינגפור (שנה) כל שבת הלכנו לשחק ביחד כדורת או להחליק על הקרח ואח"כ למסעדה (פונדרוסה). אח"כ נסעתי איתן לטיול בת מצווה לאירופה, כולל יורודיסני ופריז וגם, מאוד נהנתי. אני נהנה מאוד (X1000) לבשל להן מטעמים שהן אוהבות ולראותן אוכלות בכיף, או משבחות. לפני שבועיים עשיתי מרק בצל שיצא ממש מוצלח, והילדה אמרה: אבא אפילו המסעדה הצרפתית בפריס לא עושה כזה מרק... הבנות שלי נוהגות בי באהבה, והרבה פעמים אני זוכה לנשיקה או חיבוק, אנחנו הולכים בקניון יד ביד והן באמת ילדות מקסימות. הגדולה עבדה פה בשבוע שעבר ורק מהמחמאות שקבלתי עליה (משרותי רווחה), להתמוגג. בנוגע לאופן היצור - אני מסכים. אחד הדברים הטובים שניתנו בבריאה, כל היתר זה תופעות לוואי...
ובהיקש הזה, ובהמשך לתמונות שרולן אישרה: מה המשותף ל- LEGO וחזה של אישה? שניהם נועדו לילדים, והמבוגרים משחקים בזה. ומה ההבדל ביניהם? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - תמשיך לשחק בלגו

זוגיות מורכבת

הרבה סבלנות הרבה יותר סובלנות, הרבה נסיון, והכי רצוי פסיכולוג צמוד..

למעלה