ועכשיו תגידו באמת מזל טוב

מיה30

New member
ועכשיו תגידו באמת מזל טוב

הצוציק התחיל לצעוד, אבל ממש כבר הולך כמה צעדים {5} לבד לבד וזהו הוא כבר ממש לא תינוק :-( והיום גם קנינו לו את הנעליים הראשונות שלו אז עכשיו יללה קדימה לאימונים.... :cool: מיה30

לורה..

New member
אמרתי: באמת מזל-טוב

נכון שזה מרגש? וואי,אני נזכרת,איך אני ישבתי והבטתי בהנאה,ורשמתי:ביום___ צעד צעד ראשון,ביום______ קנינו לו נעליים.... מתרגשת בשבילך עכשיו,יודעת כמה שזה מרגש... שלך לורה

דספרדו

New member
בטח מזל טוב B-)

אבל שאלה קטנה..אפשר? {לא מחכה כלל לאישור} האימונים התכוונת שמתחילים לעבוד על השלישי? זהו הוא גדול כבר הולך לבד, אוטוטו מביא ת`חברה הבייתה חבר`ה , כדור סל.. צבא לימודים... חושבת שיכתוב פה? סתםםס תםם הכל בחיוך.. זה משעשע לראות את הקטן הולך...וכייף אמנם עכשיו צריך להרים דברים.. אבל .. לראות את הצעדים הראשונים.. זה משהו באמת. רק טוב

lmerav

New member
המון המון מזל טוב לך אבל גם לי,,,

בני החל ללכת יומיים לפני הגיעו לגיל שנה והיום הוא בן שנה ושבועיים ביום הולדתו הוא הלך עם עינטוז מקסים שנראה כאילו הטיטול כבד לו, אך הוא משתפר מיום ליום. רק לפני יומיים קנינו לו את הנעליים הראשונות: 1. כי לא היה לנו כסף לקנות לו 2. המתנו שילך טוב יותר. זה גיל מקסים נכון? אני אוהבת את הגיל הזה ונהנית מכל רגע. ת ה נ י גם. מזל טוב וספרי עוד חוויות,, מחכים לשמוע,,,,,,,,,,,,,,,,,,, מירב

לי28

New member
ולא רק לאימונים....

מיה.. ועכשיו גם צריך להרים את הכל עוד שלב אחד למעלה... בשעה טובה לכם.... שלך לי28

למעלה