ועכשיו תיכנס הדמות הבאה ..קבלו אותה..

EL NINYO-Z

New member
ועכשיו תיכנס הדמות הבאה ..קבלו אותה..

ועכשיו תיכנס הדמות הבאה..קבלו אותה עוד רגע היא תיכנס..הדמות הבאה...קבלו אותה...: היא תיכנס..היא תאמר כמה טוב לה כאן וחם ומתוק..ואיך כאן מקסימים כולם ועוזרים,,חדר משהו..``אין כמוני יש לי סוני`` עוד רגע היא תכנס.. היא תיכנס ומיד הדמויות הקודמות יברכוהה לשלום, גם שחקני הקבע יברכוהה כמובן.. והיא מייד תתן ציונים..לזו ותשבח את זו..את חכמה ..את מתוקה.. ובתיזמון מושלם..היא..תספר בלשונה על משאלותיה..חלומותיה.. ובתיזמון מדוייק ..היא תמשוך בעט המשוררים.. שיר נוגה על שלא ישוב..ועצוב.. ובתיזמון..מדוייק..תבקש עזרה..באי יכולת בהפעלת הExplorer ומיד הדמויות ששלחה לפניה..יעזרו לה עד כדי היפר-HELP ויפנו אותה תמיד בתיזמון מושלם אל..המקורות.. דמותה האחת תחמיא לזהה על כשרון הכתיבה..ותמשיכי..את מעולה.. ובתיזמון מושלם ..תרגיז הדמות/הדמויות את חבריה..ולך דע/י מי נגד מי. ובתיזמון מדוייק..היא תתלונן כי אי אפשר יותר מריבוי המתחזים כי רבים הם. ובתיזמון מדוייק היא תיפגע על כי ייחשדו בה.. `` כל הנחלים הולכים לים והים איננו מלא `` ותצא מיד בתלונה :כי זו ההתחזות אינה נאותה..ומי שייזמה התכוון לסכסך ולקלקל ..ובאו לא ניתן כי מבוגרים הרי אנו.. ומעניין מי.היא תשאל..וגם תניח סברה ממוקשת.. ובתזמון מדוייק עם הגדשת-הסאה , היא תודיע לדמות הישנה-חדשה כי עליה להיפרד ולא לשוב.. בכל דמויותיה וסגנון כתיבתה תשאיר בבלי דעת חותמה, שלדעתה נתנה עליו את הדעת,,מרוב מאמציה היא שוגה.. זו דמות טראגית..קבלו אותה ..תמיד..היא מכה אתכן/ם אותנובשוטים מפזרת מ``דובשה הנוטף ..``..ומספרת מהטקסט..הקבוע.. כי לא יאה ולא נאה ולא יעלה על הדעת .(.בגנבה את הדעת ) מה שקורה כאן..הכל מהטקסט..אינה זזה מאף שורה. קבלו אותה.. בכל ערב במס` דמויות..היא גוערת תמיד בדמויותיה ואף מצטרפת לתלונות האחרים..מדהים. קבלו את הדמות ..אשר מתעללת בכם ומאבחנת .קבלוה וברכוה לשלום ..כי מאמצים היא משקיעה המון ועושה את המקום הזה למעבדת מחקר..להפרעותיה הכמוסים.. היא נהנית ..להחזיק במקל ולהרעיש ..והכל נרעשים ונחרדים.. מה לנו כי באה לנו צרה כזו.. חשוב לה הציונים..על שירתה.היכולות שלה ... ומדוע מתעלמים ממנה..ולא מביטים..והאיך נהייתה חרפה כזו.. היא מעלה בזעמה את החדר על מזבח נקמנותה..מבתרת..ומיד..נבהלת היא נכנסת..ועוברת הלאה..התפאורה..והבגדים..והיא רצה..הלאה.. אינה מביטה על..גרגרי האורז..הנושרים מכיסיה ומסמנים את הכיוון ..מהיכן באה..והיכן היא ניצבת ..מרב חוכמת הייתר מניחה היא שהשאר לאייתכן פיקחים דיים, אני ואפסי עוד.. הרי אני מקדישה מאמצים..לטשטש עקבותיי, לא יכול להיות אחרת, פעם אני גבר/ופעם גברת/..פעם שגיאות כתיב..ופעם משוררת.. פעם בודדה ופעם מאושרת..ודי מחוזרת.. פעם אני ד``ר אנ רג טי/ ופעם אני סטודנטי.. והיא תוקפת בחורמה את המסיכות הקודמות.. ומיד מכניסה את הדמות הבאה...קבלו אותה.. היא עוד מעט תיכנס..סליחה..היא כבר עשתה זאת... ו.....חזור חלילה..אפשר להתחיל משורת ההתחלה..>>>>>> >>>>גש למעלה>>לפני כן יש להתפלל: תפילה-להכשלת הדמות.. ... ריבונו של עולם דברים מוזרים בראת בעולמך... רק שלח אימייל ותן הוראות השמדה לזו החידה.. ....תן לנשמה זו רגיעה...כי היא תועה..באפילה סמיכה. . ...(דרך אגב אתה מחזיק רגיעון לילה/יום ??).. אומר לך את האמת ריבונו של עולם ..ביננו ..אני קצת מודאג פן תיכנס בדמותך..ויגידו ..ישששש אלוהים..שמע זה מפחיד.. כי עד כה האמינו לכל הדמויות ..מי יתקע לידינו .. כי זו החדשה בדמותך..שתיכנס..חס וחלילה..לא תתחיל להפעיל לחץ פיזי מתון..על..ספקי האינטרנט שיכריזו עליה כאלוהים..לך תדע ( היא לא הראשונה )..ראה הוזהרת..תמיד תישאר עם הבגדים.. אני הזהרתי אותך אל תסמוך על אף אחד/ת.... שלך ..התמים.. ................................................................................. .................................................................................

שרי42

New member
ולחשוב ש.....

ולחשוב שברכתי אותה , עם חיוך ועוד הצעתי כוס קפה ועוגה.... אני מזדעזעת מהמחשבה שהפכנו לשפני נסיון שלא בידיעתנו אבל על מה אנחנו מלינים? חברים מהחדר לא משנים פנים? מעטים שומרים על יושר ונכנסים לפרטי ומודיעים ששינו שם.... כנראה שבעולם הוירטואלי אל ניניו, אנחנו צריכים להיות מוכנים לכל. לא חייבים לקבל הכל, אבל מוכנים - כן ובגדול. חבל שכך

הילי

New member
עדיינ קולע

קראתי שמ וכאנ ודעתי לא השתנתה - עדיינ קולע ויותר ולא חשוב לי ממש אמ על ספציפית נכתב שבוע טוב הילי

אפרת.א

New member
סליחה שלא הייתי כדי לברך בזמן...

אהבתי את אשר כתבת ברכות על הזכיה

למעלה