ועל זה נאמר "אוי אוי אוי"

aviad3333

New member
ועל זה נאמר "אוי אוי אוי"

אוי אוי אוי לא נותנים לרשות הפלסטינית להכניס ממתקים לבתי הסוהר... כתבה מגמתית ושקרית. מאז 67 ממשלות פלסטין הכניסו ממתקים לאסירים הביטחוניים? איזה רשות פלסטינית הייתה ב67? חוץ מזה אם תשימו לב לתגובתו של דובר השב"ס הוא כותב במפורש שגם ליהודים אין אפשרות להכניס ממתקים (כמו למשל סופגניות בחנוכה). וחוץ מזה אחרון - לפחות אנחנו מספקים להם את הממתקים שהם צריכים לחג, מישהו כאן חושב שגלעד שליט קיבל סופגניות בחנוכה? להתבכיין ולהאשים בגזענות זה קל, אבל אם כ-ו-ל-ם שלא יכולים להכניס דברי מאכל, אז זו לא גזענות, זה נוהל.

THE WIZARD 55

New member
אם אלה הם הנהלים גם לגבי האסירים היהודים

אז אני לא מבינה על מה המהומה. אבל סתם בשביל העניין, למה דווקא השנה לא מרשים? ו

aviad3333

New member
אין לי מושג אבל אני אבדוק עם חבר שלי בשב"ס

יכול להיות שזה נובע מכך שעד היום הייתה אפלייה ורק לאסירים הערבים הכניסו ממתקים, אסירים יהודים התלוננו ובמקום לאפשר להם להכניס ממתקים החליטו לאסור על הפלסטינים. יכול להיות גם שאחד האסירים דיווח שחברים שלו מבריחים ככה סמים לתוך הכלא. או כלי נשק. או פלאפונים. או חומרי נפץ. יכולות להיות אלפי סיבות שכולן ביחד או כל אחת לחוד השפיעה על קבלת ההחלטה, העיקר מדובר במעשה שיוויוני שלא מפלה בין יהודים לאלו שאינם, בין גברים לנשים, גבוהים לנמוכים וכו'. אם לכולם אסור אחלה. אני בעד. אני הייתי רוצה שבכלל לא יהיו לכל האסירים ממתקים, לא רק מהמשפחה אלא גם לא בשקמית. מי שפגע בחברה (ועל כך נאסר) לא צריך לקבל בונוסים.

למעלה