ועל זה תום היה אומר... יבש פה!!!

rave47

New member
ועל זה תום היה אומר... יבש פה!!!

פרסמו משהו באמת אנשים!!!!!!

AxBattler

New member
יובש אמיתי:

פיתוח אלגוריתמים לחישוב מרחקים אוקלידים ורקטלינארים למינימיזיה של פונקציית תכנות לינארי עם שישה משתנים ומעלה. זה יבש. לעומת זה, הכל רטוב.

XplowBoy

New member
באמת יבש!

אני נכנס לכאן אני רואה אין אף נושא להגיב אליו ואני יוצא(זה קורה 3 אולי 5 פעמיים.... ביום!!!!!!!)

eyalgr

New member
קיצוצים באינטל:

אתה מתכנת בחברת הענק אינטל אשר נמצאת בגרעון. לפניך משימה: שלושה ערכים בכניסות a,b,c אמורים להתהפך ביציאה A,B,C בהתאמה. אך בעקבות הגירעון, עומדים לרשותך רק שני שערי "not" ביחד עם מלאי בילתי מוגבל של שערי "and" ו"or". כיצד תציל את החברה מכישלון כלכלי ותצליח במשימתך? זה יבש!!!

rave47

New member
ככה תוכל להצליח במשימה...

תצא ממגמת מחשבים!!!! אוף איזה יבש שמה, מזל שיש לי עוד כמה חודשים עד שאני יוכל לבחור במגמה אחרת... אלוהים מה מלמדים שמה איזה סיוט: פסקל- השפה הכי מסכנה בעולם שלא נותנת לך ניסיון תכנות בשקל!!! לפחות אני עם מורה שלא מרדימה אותך משיעמום... טוב איך אפשר להירדם שהמורה קופצת על השולחן ומתחילה לקרקר כמו תרנגולת...

ShotokanMaster

New member
המצב קשה....

....עברנו משיחות אינטלקטואליות על משחקי וידאו קלאסיים, למשברי מגמת מחשבים.... אם לא אכפת לכם אני במצב יותר גרוע מכם...... אני מחפש שיטת התאבדות מהירה ונטולת כאבים..... המלצות יתקבלו בחום.....

ShotokanMaster

New member
תלוי איזה רעל....

....אבל אל תבלף, זה לא מנסיון, אחרת לא היית במצב שמאפשר לך לכתוב הודעות בפורום..... אחרי שאני אעשה את המסע מפה לגיהנום, מי יקדיש לי אנדרטה בפורום?

eyalgr

New member
אתה פעם התאבדת ברעל?

לי יש ניסיון התאבדות ברעל ולך אין, אז שתוק. חוץ מזה, אם אתה רוצה לדעת, ניטרו קרבונט הורג די מהר, גם מניסיון.

ShotokanMaster

New member
אתה שקרן....

אתה עוד חי מספיק בשביל לכתוב שטויות בפורומים! ואגב, אני רוצה למות מידית לא להתפוצץ....

eyalgr

New member
לא הבנתי... איך אתה רוצה למות?

אם אתה רוצה למות בלי כאבים, רעל הוא התשובה\ אם אתה רוצה למות בסבבה, כמות נכבדת של קאנביס תעשה את העבודה. אם אתה רוצה למות מהר, אתה יכול להטביע את עצמך בכיור\ ויש לי כמה בדיחות שאפשר לספר למרוקאי, אם ברצונך למות כמו גיבור. כמו זאת למשל.

ShotokanMaster

New member
תקשיב...

זה תלוי באיזה רעל משתמשים! זה קודם כל, שנית, לטבוע בכיור זה לא מוות מהיר כי נחנקים תוך כדי. בקשר לבדיחות למרוקאים, זה לא למות כגיבור! למות כגיבור זה לרוץ לעבר מכונית נוסעת ערום ולצעוק "אני משוגע ואני גאה בזה!".

rave47

New member
סליחה יש למישהו פה בעיה עם מרוקאים?

אני שעיר ואני גאה בזה אז בלי ירידות על מרוקאים... ואם אתה רוצה להתאבד זה די פשוט... תעלה על אוטובוס בירושלים (עצוב אבל נכון) חוץ מזה זה תלוי למה אתה רוצה להתאבד... לדוגמא בנאדם עם מלא תיסבוכים יתאבד עם כדור לראש כי זה הדרך היחידה להוציא את הבעיות מהראש... אבל בנאדם שאוהב להרגיש כאב יחתוך את הוורידים (ידידה שלי מתה לנסות את זה)... אם אתה רוצה להתאבד מתוך שיעמום גרידא אז תעשה דבר מאוד נחמד... תקפוץ ממטוס בלי מצנח... מות בטוח ומהיר...

ShotokanMaster

New member
תקשיב אחי,

קודם כל, אין לי שום דבר נגד מרוקאים, לכל עדה יש סטריאוטיפ, וגם למרוקאים. בקשר להתאבדות, תקרא טוב מה שאני כותב! אמרתי מהיר ונטול כאבים! כשאתה יורה כדור לראש אתה מרגיש כאב למשך שבריר שניה, וגם אין לי אקדח...... בקשר לאוטובוס, אני לא ממש מעונין למות כשכל האיברים שלי פזורים, וכשיש מצב שלא יזהו אותי בכלל.... בקשר לורידים אמרתי - א נ י ר ו צ ה מ ו ו ת נ ט ו ל כ א ב י ם ! ! ! ובכלל, זה אפילו לא מוות מהיר! ובקשר ללקפוץ ממטוס בלי מצנח, לחטוף זרמי רוח זה לא הדבר הכי נעים, ויכולים גם להתפוצץ לי האוזניים תוך כדי.... וגם אני לא יודע איפה אני עשוי ליפול.....

gilsasson

New member
הפורום הזה כמו גל. כל הזמן ירידות

ועליות. או שאין הודעות בכלל או שפותחים 5 שירשורים חדשים באותו הזמן.

למעלה