ועם כל הכבוד לדיונים.......

אש אש

New member
ועם כל הכבוד לדיונים........./images/Emo122.gif

אני מבינה שאתם מעדיפים את הפורום רייק מכתיבה ומאנשים,אז חברים עם כל הכבוד לדיונים לנושאים הרציניים ולאנשים האיכותיים,אני לא מרגישה פחות איכותית,עם כל הצחקוקים שנורא כרגע חסרים. באמת השקט הזה הוא איכותי? מה אני מפספסת? הזכרתם פעם את הפורומים האחרים אכן אנחנו שונים פשוט הלילה לא קיימים חבל.

אלמרה

New member
לא לא אין שקט יזום....

הערב פשוט ... היה טכס התייחדות עם חללי קהיליית המודיעין. אני אישית בכיתי המון והרוס מעייפות - לכן הולך לישון אך איך לא אציין כי רק הערב אמרה לי אישה מקסימה שהיא חולמת גם על שתיקות ביחד... מחר מבטיח - בכוחות רעננים... בינתיים היו שלום. כתבו השתעשעו. הכל מותר. ואהבה הכי הכי.

רות 2

New member
אלמרה.......לא ניראה י כי

דרך לנחם אב שאיבד בנו... אפילו לא מצליחה לדמיין את עוצמת הכאב שבאובדן לכן ארקין ראשי בשתיקה לזכרו..לזכרם.. ואשלח לך מכאן חיבוק לעידוד

רק ../images/Emo25.gif לך אלמרה

בלי הרבה מילים. ואותה אישה... יש בה הרבה חוכמה כנראה יודעת ערכה של שתיקה ביחד

רות 2

New member
אש אש......יש ימים שהעבודה המזורגגת

לוקחת ת'אנרגיות ותאמיני למלעונה שכמותי...שאחרי יום שכזה דפקה מאוד נעים לקרא את הדף האחרון על כל רצינותו וציחקוקו...

s h o o s h a

New member
ואם יורשה לי-הערה קטנה

חושבת שהפורום, על כל רצינותו, יש בו, כך בין השורות והמילים, הומור טוב ובריא, ואפילו שנון במידה רבה. לדעתי, מה שאוןלי מייחד אותו מפורומים אחרים. אבל זה כמובן דעתי בלבד, והרי אני משוחדת, כי לי נוח וטוב כך. הומור במידה אפשרות לכתוב על פי לוח זמנים אישי או לא לכתוב בכלל מקווה שלא ייעלמו כאן אנשים בוקר טוב מצפון הארץ

אש אש

New member
בוקר טוב לצפון מהצפון.

לולא היה בפורום הומור שנינות והאנשים המיוחדים שבו לא הייתי כאן.
אש.

אלמרה

New member
תודה לכולכם והמון תקווה כי אכן...

ישארו איתנו כאן האנשים הטובים שהעניין לשמו הוקם הפורום הזה מסקרן ומעניין אותם. תרומת כל הודעה של כל אחד מכם לא תסולא בפז והומור או שנינות עם הלצה תמיד יתקבלו בברכה. שימו לב לשנונים ול"בדחנים" ולמה שהם מתכוונים כשהם על "ורדה" ו"מכלוף" מדברים. אותי זה מצחיק אבל גם לא!

למעלה