ועעעעע איזה חאמוווד

greeneye

New member
כמה שאלות.

1. ראיתם על ארץ נהדרת בחדשות? אני מאוהבת.
. אוף, אני חייבת צילומים, הם כה חמודים. 2. איפה אתם?! נעלמתם, חבל, חבל. 3. נראה לכם שהם עדיין קוראים בפורום? (עונה לעצמי- לא. היה פה יבש טילים. למה שהם יקראו? בע)

mati88

New member
כמה תשובות.

1. לא... לא ראיתי. אבל בגיא פינס היה ממש ממש מצחיק. גם קיבלנו שיעורי בית בהיסטוריה לראות ארץ נהדרת ביום ראשון, ברצינות! 2.אני פה, ואת? 3. אולי. יום טוב.

greeneye

New member
../images/Emo13.gif

אוי, אביעדד לא שאני מנסה לבאס אבל....כככל היום מלא בפרסומות מיוחדות של ארץ נהדרת (זתומרת, קטעים מהחזרות שלהם, ושטויות שהם אומרים...) ובשיעור פרטי עם אהרוני הייתה עלמה זק וכל מיני קטעים קצת טיפשיים על ארץ נהדרת (כאילו...הסיפור הוא שעלמה הלכה להביא סנדוויץ' טונה באמצע...חזרה גנרלית. ואז ראתה שבאולפן ליד יש את התוכנית של אהרוני, והיא הלכה "לאכול משו". ואז באולפן כאילו כועסים, למה עלמה לא באולפן וכו').

Kido2222

New member
אי אפשר לבאס אותי יותר...

אני מספיק מבואס בגלל זה... אבל זה עבר... ככה שלא נורא... אני אראה את הפרק כשאני אחזור.... אני עולה על מטוס עוד איזה 12 שעות ככה... אולי פחות... קיצר... אם למישהו/י יש דברים של ארץ נהדרת לפני שהתחיל... אני אשמח לשמוע על.... תודה רבה... ונדבר יום שלישי... :)

kfm

New member
התוכנית איכותית ביותרררר בינתיים!!

ופרידמן מצחיקקקקקקק הכי שיש וגם קיציס, עכשיו אני דווקא ממש אוהבת את התפקיד שלו.. שנוןןן ויפה והתגעגעתי לקיציס ופרידמן המון המון
על הפלאפונים היה מעולה, וגם על אבו עלא וערפאת, ובכלל..

greeneye

New member
אויייייייייייי זה היה כ"כ יפההההההה

זה עם השפם... דייייי...אני צריכה צילומיםםםםםםם... וראיתם את הפרסומת הממש ארוכה עם קיציס עכשיו? משו, עכשיו תראו את הפרק הראשון של הבורגנים בלי פרסומות בכללללל! (ומאחוריו הכל מלא פרסומות של 012) והוא מודה לטלפנים אחד אחד על זה שאין פרסומות (והוא בא אל אחת ואומר לה- "לך אני רוצה להודות באופן אישי...") והוא כזה מצטלם איתם והכל. דייייי איזה חמוד.

ElinorL

New member
oh my god!

אנשים יצא לכם להסתכל על התגובות בכתבה? היתה שם מישהי שפשוט הייתי בשוק מההודעה שלה (תגובה מס' 63) אני יכולה להבין את זה אם היא לא מתחברת להומור של קיציס כי לא כולם מתחברים לכל סוג של הומור... אבל זוועה טלויזיונית? קצת נסחפנו, לא?

פIלי

New member
../images/Emo45.gif

הפרק הראשון היה מטרוף לגמרי.. הקטע עם הארומה, ועם המתנחלת מבית יחורון, והמשדר המיוחד לזכר שרון.. היה פשוט גאוני הכל!! ("ג'ון קרי? תמיד נזכור לו את התקופה הטובה שלו באייס ונטורה..") פרק מעולה ++++ !

mati88

New member
היה מצוין ממש!

היום זכרון לשרון היה... במקום. ח"ח וכל זה

למעלה