ועקנין תתעורר

ועקנין תתעורר

בוץ דבק בעקביי, כינוי לאיש מקסים מקריית מוצקין העונה לשם אמיר שטרן, הגיש לי לפני שלושה חודשים מתנה קסומה: ספר שירים נדיר של ארצי שנקרא מילים מתחברות לאיש. שטרן רשם הקדשה וכך גם ארצי עצמו. הספר יצא בשנת שמונים ונגנז מעט לאחר מכן. נדמה לי שאני בין הבודדים היום שהגורל הפיל בחלקו את הספר תודות לאמיר היקר. לפני מספר ימים פרסמתי כאן את השיר האחרון שעל שמו נקרא הספר. מישהו שקרא לעצמו "מגיש לך טישו" כאילו ללגלג עלי חזר ואמר כי לא קיים שיר כזה מוזר כי מנהל הפורום לא הגיב ולא יצא להגנתי איפה אתה ועקנין תתעורר!!!!!!!!!!!!! כבר יומיים לא שמענו ממך וכל פרטיך חסויים ככה לא מנהלים פורום!

ofirmoon

New member
מנגב לך את הדמעות

בהעדר מנהיג כך חסות על ההנהגה

מנגב לך את הדמעות

אל תיקח קשה מדי. כל אחד רשאי לכתוב כאן ככל העולה על רוחו ואת דעתו ובתדירות הנראית לו, כולל מנהל הפורום. ואם פרטיי היו ידועים היית רגוע יותר
יכולת לסרוק את אותו ספר ולהוריד לכאן קובץ תמונה של השיר, הכריכה וההקדשה שקיבלת. גם אני לא מכיר את השיר שפרסמת מאותו ספר שהגורל (?) הפיל בחלקך. ובא נרגע מעט, תוותר על הודעות מסוג זה- מיותרות ולא מכובדות. תודה ועקנין, עדיין אלוף קרית גת

אדון ועקנין היקר

אז חזרתי עכשיו מיום די מורכב וראיתי את תגובתו של חברי הטוב גילי גרינברג שמע,גילי באמת צודק ולוקח את העסק ברצינות.בכלל הרעיון לכל המיזם הזה היה שלו! אתה ודאי תעריך את ידענותו של גילי ומעל הכל על היושררה שכל-כך מאפיינת אותו ובזכותה בלבד יצא שמו למרחקים. בין אם אתה אוחז כעת מילון ביד בנסיון לברר יושרה מה היא ובין אם לאו, כדאי מתפנה את מקומך ותתן לגילי לתפוש את המושכות. ידידי זה לא משהו אישי(בהגדרה לא יכול להיות כי לנו אין מושג ירוק לגבי זהותך)כי אם עניני. אשמח לשמוע מי אתה וכ"ן. וזה ממש נכון-אני הענקתי לגילי את הספר וחותם על המצאות כל השירים שגילי פרסם כאן-שם.(גם גבר הולך לאיבוד פורסם שם) ידידי תבין את ההקשר הכללי אמיר.

אחי גיבור החיל

חן חן לך איש אמיץ יקר שלי. תגיד אתה חושב ששלמה התכוון ברצינות כשאמר לי שהוא לא מחזיק אף דיסק שלו או שזה נגד עין הרע? בכל מקרה, אני והוא נמצא את האוצר האבוד הזה של ההופעה של שלמה עם אצ´י, כזכור לך, הוא אמר לי שאני לא מפסיד כלום שאין לי את התקליט אבל למי לעזאזל איכפת? אז תפסתי יוזמה והתקשרתי לאחראי עלל תקליטים עבריים ישנים בהד ארצי, בחור סימפטי העונה לשם פיני , והוא הודיע לי חגיגית כי בעוד חצי שנה עד שנה התקליט עומד לצאת בהוצאה מחודשת הידד הידד

למעלה