וע"ר - עזרתכם בבקשה

snirk

New member
וע"ר - עזרתכם בבקשה

שלום לכולם,
אני מעוניין לעדכן את הפרופיל הרפואי שלי לקראת המילואים, ובאתר של חיל הרפואה רשום שיש לשלוח את הטפסים ישירות לוע"ר בפקס שמספרו 039577959. כמו כן מודגש שטופס שמגיע ללא פרטי קצינת הקישור והיחידה לא יטופל. להלן הקישור להוראות: http://www.refua.atal.idf.il/1467-he/Refuah.aspx

קצינת הקישור שלחה לי בפקס את הטפסים אך ללא הפרטים המלאים שלה - וכשביקשתי שישלחו לי בשנית את הטפסים עם פרטי קצינת הקישור נאמר לי שאין צורך ופשוט לשלוח את הפקס בחזרה למספר 035487377 שאין לי מושג מהו ולאן אני שולח אותו בעצם (יכול להיות שאני שולח אותו לרופא היחידה? הרי רשום באתר לשלוח ישירות לוע"ר).

בכל מקרה לא ברור לי למה אני צריך לשלוח את הטפסים לפקס לא מוכר ולא לפקס של הוע"ר, בלי הפרטים המלאים של קצינת הקישור - ואני קצת חושש שהבקשה שלי לא תטופל.

האם למישהו יש עצה מה לעשות במקרה הזה?

guya72

New member
וע"ר

אם אינך יודע מה מספר הפקס הזה - תשאל את הקישור. כאן איננו יכולים לדעת.

כמו כן, אתה יול לפנות לקצינת פניות מקרפ"ר : 03-7379220/1
03-7377952 ולברר מולם מה לעשות אם ק.קישור לא מוסרת את פרטיה.

אושי231

New member
יש יחידות שהנוהל בהן הוא שהחייל שולח

את הטופס המדובר לקצינת הקישור, היא ממלאה את הפרטים ושולחת לוע"ר והחייל בתורו מעביר את המסמכים הרפואיים ישירות לוע"ר.
זה נועד על מנת שלקצינה יהיה מעקב על הבקשות.
אני מציעה לדבר עם הקצינה ישירות ולבדוק מה העניין.

בנוסף למה שענו לך

אתה יכול לשלוח את הטפסים לפקס של וע"ר גם בלי פרטי הקצינה - הם יקבלו את זה. אצלי ביחידה זה היה ככה במשך כחצי שנה (פשוט כי לקצינה לא היה מספיק אכפת
) אבל וע"ר קיבלה את הטפסים ויצרה קשר עם הקצינה בכל מקרה, זה בסדר.
לגבי הפקס השני - כדאי שתשאל את הקצינה.

ויכול להיות

שהפקס הנוסף אכן של הקישור\של רופא היחידה כדי שבינתיים ביחידה יתנו לך "הקפאה" ממילואים או שחרור מצו קרוב אם יש - אבל כדי לא לנחש כדאי לשאול.

למעלה