ופעם דווקא לא שיר

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
ופעם דווקא לא שיר

לפני מס´ חודשים כתבתי משהו, שלצערי הוא אקטואלי גם לימים אלה. כתבתי ( אם אפשר לקרוא לזה כתבה) הייתה מיועדת להיכנס לעיתון המכללה שבה אני לומדת , אבל בסופו של דבר לא היה לי את האומץ לפרסם. פה אני מרגישה בנוח ואני אשמח אם תקראו ותחוו ביקורת. תודה מראש ימים טרופים עוברים על תושבי מדינת ישראל ונראה כי הארץ כולה לקתה במכת חושך. נפשנו פצועה, שותתת דם, תרה אחר שקט-מקלט- מקום מסתור. מעשי הנבלה של המפגעים, שאינם מבדילים בין פלבאי לעשיר, בין יהודי לערבי פוגעים בכולנו וחורטים צלקות שאינן ניתנות להסרה באמצעות התערבות כירוגית או כדורי הרגעה. כיצד ננחם נפשנו כאשר מיטב מבננו מובאים מידי יום לקבורה? כיצד נתנחם כאשר הנפגע הוא השכן, המוכר במכולת או בן משפחה? איך יבוא מזור לנפשנו הפצועה כאשר עירנו נראות כערי רפאים והרולטה הרוסית ממשיכה עוד לקלס ולשבר? " מעין יבוא עזרנו"? דווקא בימים אלו עלינו לגשר על כל המחלוקות והפערים. נעמוד איש איש לעזרת רעהו בין אם הוא יהודי, ערבי או נוצרי. נעטוף עצמנו בחומת מגן אנושית ששום מעשה טרור לא יוכל לה. נקמתנו אינה ברובה כי אם בצחוק, בחיוך, בכך שנמשיך לתפקד על אפם וחמתם של אלו המבקשים להטיל עלינו מורא. נשמור על אופטימיות ונקיים את צוואתם של אלו שכבר אינם איתנו- כי " במותם ציוו לנו את החיים בוקר טוב לכולם

gaia20

New member
שירי, זה פשוט יפה

כל כך מתאר את הימים האלו, חבל שלא הכנסת את זה לעיתון, אני בטוחה שהית מקבל תגובות הסכמה רבות. יש לך עוד כשרונות שאנחנו לא יודעים עליהם? זה הזמן לספר!

3ויוי

New member
שירי מתוקתי../images/Emo140.gif

מגיע לך נשיקה , מתארת במדויק את רחשי הלב של כולנו וכשהדברים ניכתבים מתוך כאב יאוש ותקווה המילים מהדהדות וחודרות לנפש. מקווה שבכל זאת תהיה תקווה לעמנו.
באהבה שלך ויוי.

ל3

New member
ויוי המקסימה

כולי תקווה שעוד נדבר, נחוש ונכתוב שלום. אוהבת, שירי

ritosh

New member
שירי הי!

מצטערת על העיכוב,עדיין לא דיברתי עם הבת שלי אבל אני אעשה זאת בקרוב. קשה לי להאמין שהיא תסכים אבל תודה בכל מקרה! אני ממתינה בקוצר רוח לכנס,מקווה מאד לראות אותך שם!
ריטה.

למעלה