וצדק אמיר איבגי לגבי העוול שעושה

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
וצדק אמיר איבגי לגבי העוול שעושה

הכתבת. אני מוכרחה להודות כי דבריה של אותה כתבת שדיברה עם רוני יופה קודם לכן, קצת הוציאו אותי משיווי משקלי, כי מקריאת הכתבה שלה מלפני שבועיים במקומון בו היא כותבת, הכותרת בה השתמשה והמילים בהם נקטה היו מזעזעות, לטעמי. להזכירכם ואני מצטטת: "אילת נמצאת במקום הכמעט לפני אחרון, בתחתית הטבלה הארצית שפורסמה, לפני אילת נמצאות רשויות וערים שאנחנו ממש מתביישים לכתוב את שמותיהן: נצרת(ערבים) 50%, ג´דידה- מכר(מישהו יודע איפה?...), 60% יפו(ערבים), 60% בית שאן, 54%, בעוד מרבית הערים והרשויות בארץ עשו צעדים ענקים קדימה, אילת ממשיכה לדשדש בתחתית הטבלה הארצית. זו לא תעודת בגרות. זו תעודת עניות. קודם כל הכותרת מביישת את הכתבת ומראה עד כמה גזעניות דעותיה. אז לידיעתך, התלמידים והמורים הקוראים את הכתבה הזו מרגישים מושפלים. כי מי את, כתבת יקרה, שתשפטי אותם כל כך לחומרה, אחרי שהם עובדים כל כך קשה. ולכותרת כזו בעיתון המקומי, אין מקום, לדעתי. זה משפיל, מעליב ולא לעניין, קצת כבוד.

pilovich shahaf

New member
מאחר ולא קראתי את הכתבה...../images/Emo4.gif

ולא שמעתי את הראיון עם הכתבת על ידי רוני יופה כל שכן את דבריו של אמיר איבגי-שדר קול הים האדום ומנהל החדשות, אני מחוה את דעתי רק מהנתונים והעובדות שעולות מהכתבה...:- {אני לא יודע על מי מדובר ועל איזה מקומון מדובר}
אם העובדות הן נכונות לגבי הנתונים, ואכן אילת מדשדשת בתחתית הטבלה הארצית, אזי טוב עשתה הכתבת שחשפה זאת והביאה זאת לידיעת הציבור..
לדעתי טוב תעשה התקשורת בכלל ורוני יופה בפרט, אם יעלו על מוקד התקשורת את מחזיק תיק חינוך בכלל ומנהלת החינוך..."האישה בלבן-פנינה זיו", אני אישית את דעתי אמרתי עליה בכל פורום, בעל פה ובכתב בכלל ובשידור חי, אני הייתי מעיף אותה לכל הרוחות...
מבחן התוצאה. פ"ש.

אני מסכימה איתך פנינה צריכה ללכת../images/Emo151.gif

אהבתי איך שחיפשת אותה לאשה בלבן האהאהאהאה...

למעלה