וקצת אקטואליה - זונה פוליטית

וקצת אקטואליה - זונה פוליטית ../images/Emo70.gif

בשעה קשה זו, שאנחנו ניצבים בפני אחד הקרובות הקשים ביותר, על הישרדותינו, מחליט רה"מ, להרחיב עוד יותר, את ממשלתו שגם ככה היא הגדולה ביותר בתולדות ישראל, בעוד שלושה שרים (בלי תיק) ועוד שני סגני שרים. מיותר לציין כי המצב הכלכלי בישראל (אלפי מובטלים, אלפים מתחת לקו העוני) הדבר האחרון שצריך לעשות רה"מ זה להרחיב את הממשלה שלו, ובזה לגרום לעוול נוסף על הכיס הציבורי. כל שר כזה, בא בחבילה מפוארת ומאובזרת, לישכה, עובדים, וולו מאבטחים. הנזק שנגרם למשלם המיסים ופגיע בתקציב הוא ענק
במקום, להשקיע את הכסף הזה, במערכת החינוך, או במערכת הבריאות. או אפילו בגלל המצב הבטחוני במערכת הביטחון, למימון מאבוחים נוספים, או כדומה, בוחר רה"מ פשוט לשמש דוגמא גרועה ולהוסיף שרים (בלי תיק!) שאין להם בכלל שום תפקיד בממשלה, מלבד להיות מועקה על הכספי הציבור. כמו שח"כ (דאז) אריאל שרון אמר על רה"מ (דאז) אהוד ברק כאשר הקים את ממשלתו ומינה 27 שרים, אמר שהם צבועים, וכי חבל על עור הצבאים לכיסאות, וכי זו בושה לכנסצ ישראל ובלה בלה בלה.... אבל כנראה, רה"מ שלנו, טוב במילים, אך כאשר הוא ניצב במצב כזה, הוא עושה בדיוק את כל מה שהוא גינה לפני זה. מיותר להזכיר את העובדה ש"שרון יביא שלום" וכמה שאני "בטוח בביטחון של שרון" - פתאום שרון מבהיר שאין פיתרונות קסם, וכי זה בלתי אפשרי... למה הוא לא אמר את זה אז... שהוא היה צריך את קולות הבוחרים? ואני חייב רק במשפט אחד להזכיר את דוד לוי (הזונה הפוליטית) שהתחיל את חייו הפוליטים במפלגת הליכוד, ופרש הקים את מפגלת גשר, כאשדר ב95 חש שהליכוד "התבגר" חזר לליכוד וביחד עם נתניהו הלך לבחירות וניצח. אחר כך, תקע סכין בגב נתניהו והצביע נגדו בשאלת האי אמון בממשלה שלו (שבה הוא כיהן גם) עבר לעבודה והקים עם אהוד ברק את ישראל אחת (ביחד עם מפלגת מימד) הלך לבחירות וניצח... ואחר כך מונה שם לשר חוץ, גם פה הוא תקע זכין בגב ברק ועזר להפיל אותו, עכשיו, שוב הוא חוזר לליכוד וביחד עם שרון נכנס לממשלה. זונה פוליטית או לא? נקודה למחשבה. מרקו וזהו!!!

havlaz

New member
דוד לוי באמת בחיים ../images/Emo104.gif

לא נאמין מה הוא ייעדו אבל שמתם לב שתמיד המפלגה שהוא איתה מנצחת?
) נו טוב לרוב

אני שמתי../images/Emo23.gif ש...

הוא עובר למפלגה שהוא יודע שהיא הולכת לנצח!!! ואז כשהיא מתחילה להידרד..הוא עובר ליריבה!

havlaz

New member
ואם כבר פוליטיקה ../images/Emo104.gif

השמאל יפה הנפש, אשר ערך לו עצרת מחאה על פעילות המדינה בשטחים מסית נגד המדינה, גורם נזק תדמיתי (באמת מה שחסר לנו) עוד ללא בושה עומד "דקה דומייה" לזכר ההרוגים ב2 הצדדים. כאשר נשאל אחד ממשתתפי העצרת מה הכוונה לזכר כל ההרוגים, האם הכוונה גם לאנשים שכביכול "מקריבים את חייהם" (להלן: מחבלים) ותשובתו החצופנית היתה: "כן" יפה, השמאל עומד דקה דומיה לזכר מחבלים בושה..

אוי נו...... ../images/Emo104.gif

איציק... ממך לפחות ציפיתי ליותר מזה... הרי בכל מחנה, ימין או שמאל כאחד, יש את אלו שלא ממש מצייגים את הזרם ההגיוני והשפוי. אני לא מבין את התפיסה הימנית, מה, השמאל לא רוצה לחיות? הוא רוצה למות? מה השמאל לא רוצה ביטחון? אני לא מבין... פשוט השמאל לדעתי יותר הומני... יותר אנושי... לי כבן-אדם, ולא משנה מאיזו דת או מאיזה צד פוליטי... קשה לי לראות אנשים נהרגים, וגם אם הם פלסטינאים. אני מאוד מאוד תומך בהחלטת הממשלה לחסל מחבלים וטרוריסטים, כי מה לעשות, במצב כזה זה או הם או אנחנו... אבל ללכת, ולכבוש אומה שלמה, זה פסול מפסול !!! אין למדינת ישראל או למנהיגים שלה שום הצדקה מוסרית וחוקית לעשות את מה שהיא עושה בשנים האחרונות. כיבוש רק מגביר את הנחישות שלהם, ואת הרצון שלהם לבצע פעולות נקם כנגד מדינת ישראל. ככל שתשפיל אותו חזק יותר, ככה יגבור הרצון שלו להתקנם בך... וככה אתה נכנסת למעגל דמים שאין ממנו יציאה. אין ספק, שבמחבלים חייבים להילחם, אבל להילחם באוכלוסיה שלמה, ולהכריז על כולם כאויב, פשוט מוטעת
ולצערי, ככל שעוברים הימים, הצד הקיצוני ימני בממשלת ה"אחדות" הזו מתחזק, ולדעתי, כמו שאני רואה את זה היום ולאחר נאום רה"מ והמצב בגבול הצפון, שוב נכנס למלחמה עם לבנון, אז לא רק שיש לנו מצב קשה ביותר בארץ, בתוך הארץ!, עכשיו יש לנו גם בעיות בגבולות. אני רק חושש שמהלכי שרון יובילו להתלקחות אזורית, מיצרים כבר הפסיקה מגעים עם ישראל, ירדן מאיימת, לבנון וסוריה משחיזות סכינים, ועירק מסיתה יותר ויותר. והימין הקיצוני או השמאל הקיצוני, במצב כזה, הוא ההפך הגמור למה שאנחנו צריכים, אני קטונתי מלבקר את פעולות צה"ל או למליץ על פעולות, אך אני בהחלט חושב שהימין קיצוני, חייב כאות של הזדהות ופטריוטיזם, לפנות את ההתנחלויות המיותרות ביהודה ושרון שמסכנות כל כך הרבה אנשים ומחריכות את הצבא להשאיר שם גדודים שלמים בהגנה על 20 וקצת יותר אנשים שבחרו להיות שם מתוך אמונה שגויה ומוטעת, במקום לאבטח את הגבולות, או לשמור עלינו ממחבלים! במצב שהחברה הישראלית כל כך מפולגת וכל כך הרוסה במתוך עצמה, הפיתרון היחידי הוא (וזה לא ביבי) להביא מנהיג חדש, משהו מחוץ למסגרת הפוליטית העכשוית, איש חברה, איש כלכלה, ולא עוד גנרל, איש משכיל ומאוד כריזמטי. שבאמת יכול להנהיג כאן שינויי, ולהוביל את ישראל לעתיד בטוח. כאשר הוא יגובה על ידי גנרלים וכאלה שזה התפקיד שלהם. תפקידו הוא לשקם את החברה ואת הכלכלה... שוב - נקודה למחשבה. מרקו וזהו!!!

דעתנו הימנית

מרקו, ימנים הם לא פחות הומנים משמאלנים, אלא הומנים בדיוק כמוהם. להיות הומני לאו דווקא פירושו לאהוב את כל האנשים, לא בדיוק לפחות. אנחנו צריכים לשאול את עצמנו את השאלה, מי אנחנו. והתשובה, לעניות דעתי, היא יהודים. אנחנו כולנו יהודים, ולעולם אני אעדיף את האחים שלי על פני מישהו מבחוץ. לעולם לעולם אני לא אצדד במישהו שהורג את אחד מהאחים שלי, או האחיות, כמו שאני לעולם לא אסכים לתופעה של מלחמות גרילה. כיבוש? איזה כיבוש? הרי זאת הארץ שלנו, עוד מתקופות קדומות יותר. קיימת המטאפורה הידועה של מישהו שעוזב את הבית שלו שלא מרצונו, וכשהוא חוזר, הוא מגלה שהשתלטו לו על הדירה. אז הוא כועס, ומגרש את כולם. עכשיו, במהלך חמישים שנה הוא כל כך מתייאש מהעקשנות של הדיירים הלא רצויים, שהוא אפילו מציע להם לגור איתו ביחד, אבל הם מסרבים. הם רוצים את כל הדירה לעצמם. האם הפיתרון הוא להמשיך להציע להם את כל הדירה, או להתעשת ופשוט להוציא את כולם מפה? או דוגמא אישית בשבילך - אם מישהו דוחף אותך, אתה תתעלם, או תדחוף בחזרה? אני מניח שתתעלם. נשאלת השאלה, כמה תהיה מוכן להבליג, עד שתדחוף בחזרה, אם בכלל? אולי תרכון ברך? אני מניח שלא... ואיך אתה במתמטיקה? כי הנוסחא של שלום = שטחים פשוט לא מסתדר לי... למה אי אפשר לקבל שלום = שלום? אני אניח שזה מכיוון שהם לא מעוניינים בשלום, אלא בשטחים. אחרי הכל, אין לנו לאן עוד ללכת, ואיפה עוד להיות, וניסינו, באמת שניסינו. כל מה שאנחנו רוצים זה לנוח תחת גפן ותאנה, וזה הכל. אם הפרזתי בדבריי, אני ממש מתנצל. לא זאת הכוונה. כמו שאמרתי בהתחלה, כל ישראל אחים, גם אם אנחנו כל הזמן רבים. הקטור

למעלה