וקצת נוסטלגיה מבודבשט..... תמונה צבעונית נדירה משנות השלושים,מאיזור של גשר ארז'בט
ט טומי* New member 3/11/03 #1 וקצת נוסטלגיה מבודבשט..... תמונה צבעונית נדירה משנות השלושים,מאיזור של גשר ארז'בט
ס סבא יעקב New member 3/11/03 #8 וחדי המבט בטח שמו לב בתמונות הראשונות, שנסעו פעם בצד שמאול של הכביש, ולא כפי שנהוג היום. מי יודע מתי שינו את כיוון הנסיעה?
וחדי המבט בטח שמו לב בתמונות הראשונות, שנסעו פעם בצד שמאול של הכביש, ולא כפי שנהוג היום. מי יודע מתי שינו את כיוון הנסיעה?
B B T1 New member 3/11/03 #11 סבא יעקב--שאלתי מקור מהימן... נכון שפעם גם בהונגריה נסעו בצד ההפוך, אבל בזמן מלחמת עולם הראשונה שינו את כיוון הנסיעה. ברכבת תחתית שינו מאוחר יותר כי זה לא הפריע לאף אחד. (מקור המידע איש קשיש העוסק בהיסטוריה)
סבא יעקב--שאלתי מקור מהימן... נכון שפעם גם בהונגריה נסעו בצד ההפוך, אבל בזמן מלחמת עולם הראשונה שינו את כיוון הנסיעה. ברכבת תחתית שינו מאוחר יותר כי זה לא הפריע לאף אחד. (מקור המידע איש קשיש העוסק בהיסטוריה)
B B T1 New member 3/11/03 #9 בהונגריה, בבודפשט גרתי סמוך... לאוקטוגון, ב-Jokai ter בכל זאת אל תבואו לבקר, אני לא בבית, אלא בביתי בארץ ישראל.
בהונגריה, בבודפשט גרתי סמוך... לאוקטוגון, ב-Jokai ter בכל זאת אל תבואו לבקר, אני לא בבית, אלא בביתי בארץ ישראל.
ד דרדרית New member 4/11/03 #12 עכשיו הבנתי את מקור שמך ../images/Emo8.gif כאן B T !! (או בתרגום לעברית- כאן ביתי. לא???) והאחד- זהו הבית האחד והיחיד שלך באמת - יופי של ניק
עכשיו הבנתי את מקור שמך ../images/Emo8.gif כאן B T !! (או בתרגום לעברית- כאן ביתי. לא???) והאחד- זהו הבית האחד והיחיד שלך באמת - יופי של ניק
O orlu New member 4/11/03 #13 זה יפה אם כי ,לי ניראה ביתי האחת... משלא יהייה כבר אמתנו את זה שB T1 יש רק 1
ב ברק 188 New member 5/11/03 #21 אחמד טיבי החבר הכי טבעי חבר של ערפת,חבר כנסת,חבר בויעדת החוקה,חבר ויקיר התקשורת,ואולי שמעתי בקרוב חבר פה בפורמו.
אחמד טיבי החבר הכי טבעי חבר של ערפת,חבר כנסת,חבר בויעדת החוקה,חבר ויקיר התקשורת,ואולי שמעתי בקרוב חבר פה בפורמו.