וקצת סטטיסטיקותD:

Rose131

New member
וקצת סטטיסטיקותD:

חמשת הפורומים המועדפים: מיי כמיקל רומנס אופנה אלטרנטיבית ערוץ MTV2 פארמור סימפל פלאן ועוד אחד, כי הייתי חייבת- להקת HIM חמשת הגולשות הכי פעילות: אלמוג מסיקה
[עם הפרש די גדול!
] Rose131 BehindClosedDoors ImNOTokay1 Because Of May ובאמאשלכן, אני לגמרי מבולבלת פה עם הפינות. מי עושה פינה, איזה פינה, איזה יום, וכמובן גם הצעות לפינות- לפה!D:

אני עושה שורה אהובה

ואין לי יום קבוע..אני עושה מתי שהפורום קצת יבש.. :)

Rose131

New member
רוצה לקחת את ימי שלישי באופן קבוע?../images/Emo9.gif

מגניב. ../images/Emo3.gif

ואני חושבת שכדאי לקבוע כאן פינות קבועות בימים קבועים. כי לפעמים דיי יבש כאן, וזה מוריד את החשק להיכנס לדעתי.
אין לי בעיה לקחת על עצמי פינה.
רק תגידו איזה פינות כבר נמצאות.

Rose131

New member
צודקת לחלוטין.

הממ.. פינה.. רוצה לקחת הממ.. וואי, איזה פינות יש? מישהי צריכה לפתוח סופ"ש, מישהי
, מישהי חולייה חלשה. מה הולך?XD

אולי תעשי שיר אהוב?

אני זוכרת שמישהו עושה את הפינה, אבל אני לא זוכרת מי
והיא גם לא הייתה הרבה זמן... בכל אופן, עדיין לא בחרנו איזה שיר מShallow Beliver אנחנו יותר אוהבים D:

אני עושה את תמונת השבוע ../images/Emo9.gif

ואני יעשה את הפינה במקום בימי שלישי בימי רביעי

Because Of May

New member
הופה, הופה! כבוד! XDDD../images/Emo109.gif

פעם ראשונה שעדי/שיר לא ראשונות O: סתםסתם חחח ולגבי הפינות, אני מציעה כמה, סבבה? הקליפ הכי הכי של היוזד- אני יודעת שהפינה הזאת כבר הייתה (אני נהייתי סמויה כשהיא הסתיימה), אבל הצטרפו מלא מאז :p My Used Youtube- (שיר עושה פינה כזאת ב-MCR
), שמים כל מיני וידיואים מצחיקים/ מרגשים/ שווים צפייה וכו' חח על היוזד, כל פעם בנושא אחר (אבל לא חייב לפי נושאים), נגיד פעם על ברט, פעם על קווין, פעם על הופעות מהאלבום הראשון, פעם על דברים מצחיקים וכו'. זה ממש נחמד ^^. והיו לי עוד כמה בראש שאני לא זוכרת
אה, ותמיד מומלץ להעלות פיקים! אני בטוחה שיש לכן כמה במגירה

Rose131

New member
וואי בכיף אפשר לעשות את הפינות האלו

מישהי מתנדבת?

Rose131

New member
../images/Emo41.gifסיכום פינות../images/Emo41.gif

ראשון-
- MyApocalypse. רגע, אתה פה בכלל?XD שני- דיבוב תמונה- Dead Promises Xx שלישי- שורה אהובה- Handsome awkward שלישי- שיר אהוב- endless Sacrifice[תגידו, מה הפינה כוללת בכלל?
] רביעי- תמונת השבוע- אלמוג מסיקה חמישי- הקליפ הכיהכי- אלמוג מסיקה שישי- הממ... אולי נעשה החולייה החלשה?
שבת- סיכום שבועי- S t o c k h o l m שרשרו
באמאשלכן.

למעלה