וקצת פירגון גם לבעלי...

danaziv

New member
וקצת פירגון גם לבעלי...

ההפתעה שלי ביום שני היתה יום כייף במלון שרתון בת"א,והיה פשוט מדהים. זו בהחלט התנתקות מהשיגרה ולמרות שזו לא ממש נסיעה הרגשנו בחו"ל. נמרחנו כל היום בבריכה ,קיבלנו מסג´ מדהים (שבהחלט הייתי זקוקה לו אחרי כל המבחנים והתקופה הלחוצה) והתענגנו על ארוחת בריאות מול הים... בקיצור היה כייף לבלות יום פינוק כזה באמצע השבוע עם בעלי המקסים. תודה לגיא
דרך אגב,היום הזה רק גרם לי להבין עד כמה אנחנו זקוקים לחופש אז החלטתי להפתיע את גיא והזמנתי לנו מקום לסופשבוע הבא בצימר באמירים.

dorlim

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif

מגיע לו הפירגון והחופש...

Ronnie*

New member
נשמע ממש מעולה...

ותופסת טרמפ על ההודעה כדי לפרגן לבעלי היקר, שקנה לי ליום האהבה דיסק שרציתי (למעשה, אוסף של שלושה דיסקים) ועגילים שהתלהבתי מהם פעם... וזה היה מאוד מתוק מצדו (אני קניתי מתנה צנועה יותר - תחתונים אמריקאיים של פו הדוב, או ליתר דיוק של טיגר).

אתי@

New member
כל הכבוד לכל הגברברים ../images/Emo106.gif על

ההשקעה (אני קיבלתי קופסא בצורת לב מלאה בשוקולדים
).

באמת כל הכבוד להם, אני מצאתי

ביום רביעחי על השידה בחדר השינה מעמד לנר מקסים עם לבבות, עם ריח מאלף, וברכה שירדו לי דמעות שקראתי אותה...

מאי26

New member
גם לשלי מגיע כל הכבוד... הגעתי ביום

רביעי הביתה, והוא נבהל שהגעתי באותה שעה איתו כי התכנון היה שאגיע יותר מאוחר (הברזתי משיעור בסטודיו C...) ואז הוא קונן שהרסתי את ההפתעה - הוא רצה ללכת לקניות ולבשל לי. הקיצר, לא היתה הפתעה, אבל הוא הלך, קנה דברים, ובילה זמן רב במטבח תוך שהוא אוסר עלי לעזור לו (ושתבינו - הוא ממש לא בשלן בימים כתיקונם). יצאה תוצאה מושקעת וטעימה, וזה היה מאוד יפה.

../images/Emo99.gifגם שלי חמוד!

בא הביתה (דרך "סטוק קפה") עם תמונה לבית ומן שקיק בד ריחני לבגדים שלי, והכי חשוב- עטוף באהבה....

למעלה