"וקר לי בלעדיך, נשאר יותר מדיי מקום במיטה.."

"וקר לי בלעדיך, נשאר יותר מדיי מקום במיטה.."

עברו עלי כמה ימים מדהימים, שפשוט היו פתיחה מצויינת לחורף הזה שבא עלינו לטובה
ואם יש אומן שחורף מזכיר לי אותו זה נועם... כל האווירה בהופעות, המילים, הלחנים, פשוט עושה חשק להכנס עמוקעמוק לתוך הפוך ולהקשיב.....
או לצאת החוצה בקור, בגשם ולצעוק "כמה חיכיתי לגשם הזה שיירד עליי" ולהרגיש הכי הכי רעננים שיש....
[שתי האפשרויות מומלצות בחום] בכל מקרה, חשבתי לעשות פה שאלון חורף שיעביר לנו את הזמן, תהנו:
איזה שיר של נועם הכי מזכיר לכם חורף?
איזה שיר [לא של נועם] הכי מזכיר לכם חורף?
עם איזה שיר של נועם הכי מומלץ להעביר את החורף?
עם איזה שיר [לא של נועם] הכי מומלץ להעביר את החורף?
בגלל שחורף זה ה-זמן לשקוע עמוק בבוץ של עצמך, מה בדר"כ מוציא אתכם מזה?
מה אתם הכי אוהבים בחורף?
מה אתם הכי לא אוהבים בחורף?
רק אני ממש אוהבת לשתות קפה כשאני שומעת את "לעולם לא תדעי"
?
שוקו/ קפה/ תה חם?
צעיף או כובע צמר?
להתפלש בשלוליות- כן או לא?
מה המאכל שלכם בחורף?
לשקוע בתוך המיטה עם הפוך או לצאת החוצה להנות מהגשם?
ביום גשום- להסתגר בחדר עם עצמי / להיות עם חבר/ה קרוב/ה / להיות מוקף בחברים טובים?
מה אתם הכי אוהבים לעשות עם חברים בחורף?
משהו מצחיק שקרה לכם בחורף?
זכרון עצוב מהחורפים בקודמים?
זכרון טוב מהחורפים הקודמים?
באיזה צבע צבוע החורף שלכם השנה
?
איזה אייקון של חורף אתם הכי אוהבים? שיהיה לכולם חורף נעים, כיפי, ומלא במוסיקה טובה. צ'או

XxXSynergitXxX

New member
שהרוחות בחוץ מתחילות ומודיעות ...

איזה שיר של נועם הכי מזכיר לכם חורף?
כנראה משומה,אם הייתי שעושה לי אסוציאציות ממש קשורות.. כל השירים של ה'לבד' הזה.
איזה שיר [לא של נועם] הכי מזכיר לכם חורף?גשם שסינרגיה עשו לו קאבר
,רוחות מהעבר-סינרגיה,שירים שמזכירים אותו. למשל breath -BB , more than a memory- הובסטנק, Iris - goo goo ועוד..
עם איזה שיר של נועם הכי מומלץ להעביר את החורף?אם הייתי! ולהתנחם בדיכאון.
עם איזה שיר [לא של נועם] הכי מומלץ להעביר את החורף?כלמיני, למשל,מיקה קרני המדהימה הזאת
.
בגלל שחורף זה ה-זמן לשקוע עמוק בבוץ של עצמך, מה בדר"כ מוציא אתכם מזה?אז זהו, שאני מסוג בני האדם האלה ששוקעים בדיכאון חורף,ורק כשהוא הולך,יוצאים מזה. אבל אם כבר אז כבר, חברים טובים,מוזיקה.
מה אתם הכי אוהבים בחורף?מרק זך! שהתאהבתי בו רק משנה שעברה. וחיבוקים עם כמה אנשים שהכי מחממים לי את הגוף ואת הלב
.
מה אתם הכי לא אוהבים בחורף?הכל כמעט, הגשם בעיקר והקוררר המסריח הזה.
רק אני ממש אוהבת לשתות קפה כשאני שומעת את "לעולם לא תדעי" ?לא! גם אני...
שוקו/ קפה/ תה חם? קפה ותה עם נענע שמגדלים בקיבוץ.. חחח :)
צעיף או כובע צמר?כובע :)
להתפלש בשלוליות- כן או לא?פעם כן,עכשיו לא!
מה המאכל שלכם בחורף?למען האמת אני פשוט לא כזאת מבינה גדולה באוכל, אבל אני יכולה להגיד שהכל בערך אותו הדבר,בייחוד זיתים,שיש לי מזל גדול שהם תמיד נמצאים שם! חחחחח =) .
לשקוע בתוך המיטה עם הפוך או לצאת החוצה להנות מהגשם?בתוך הפוך,ואם אפשר אז איתו.
ביום גשום- להסתגר בחדר עם עצמי / להיות עם חבר/ה קרוב/ה / להיות מוקף בחברים טובים?וואו.הכל. אבל לפעמים הלבד עושה לי טוב.. או עם חבר קרוב.
מה אתם הכי אוהבים לעשות עם חברים בחורף?לשבת בבית של חברה ולצחוק על החבר'ה המוזרים שאנחנו.
משהו מצחיק שקרה לכם בחורף?בחורף לפני כמה שנים,הייתי בהופעה[כצפוי
] והיה שם החבר לשעבר שלי,שאז עוד לא הכרנו, ומסתבר שהוא עקב אחריי כמה שנים.. והיינו חברים ממש מזמן ושכחתי מזה לגמרי
, ואז נעשינו חברים טובים... וזוג. הכי מקסים שיש בעולם.
זכרון עצוב מהחורפים בקודמים?הלימודים במכללה.אחרי הנסיעות הייתי בוכה מלא ולא היה לי טוב.. הייתי חולה לרוב וההשלמות הרגו אותי. וכמובן,בחורף שלפני 3 שנים.. אמא'לה שלי המדהימה הזאת.
זכרון טוב מהחורפים הקודמים?הצחוקים עם אמא,השיחות עם הפסיכו' שהיו ...טעונות רגשות... הופעות. הרבה.
באיזה צבע צבוע החורף שלכם השנה?נקווה שהפעם יהיה יותר ורוד משחור
איזה אייקון של חורף אתם הכי אוהבים?
נראלי.
אני הכי שונאת,ולא רק קרמבו,אלא גם את איך שזה נראה - כמו חרא. :)

שוקו חם, קרמבו, פוך, ושאלון חורף... מה צריך

יותר מזה
איזה שיר של נועם הכי מזכיר לכם חורף? דמעות יבשות איזה שיר [לא של נועם] הכי מזכיר לכם חורף? מבול - של קרן פלס עם איזה שיר של נועם הכי מומלץ להעביר את החורף? לעוף עם איזה שיר [לא של נועם] הכי מומלץ להעביר את החורף? מים מתחת לגשר - איתי פרל. בגלל שחורף זה ה-זמן לשקוע עמוק בבוץ של עצמך, מה בדר"כ מוציא אתכם מזה? הופעות.... ללכת להופעה תמיד עושה לי טוב מה אתם הכי אוהבים בחורף? לשבת מול החלון הגדול בסלון עם שמיכת פוך כשבחוץ מבול מטורף מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? הקור..... רק אני ממש אוהבת לשתות קפה כשאני שומעת את "לעולם לא תדעי" ? לא... גם לי זה קורה לפעמים שוקו/ קפה/ תה חם? קפה.... אני מכורה... צעיף או כובע צמר? צעיף.... להתפלש בשלוליות- כן או לא? לא..... מה המאכל שלכם בחורף? מרק ירקות לשקוע בתוך המיטה עם הפוך או לצאת החוצה להנות מהגשם? במיתה עם הפוך ביום גשום- להסתגר בחדר עם עצמי / להיות עם חבר/ה קרוב/ה / להיות מוקף בחברים טובים? להיות עם חבר/חברה קרוב/קרובה מה אתם הכי אוהבים לעשות עם חברים בחורף? סתם לשבת ולדבר משהו מצחיק שקרה לכם בחורף? אחרי ההופעה בבית הכט ב29.3 הלכנו לאכול כמה בנות עם נועם וניר.... פתאום התחיל לרדת מבול ונרטבנו לגמרי אז רצנו בכביש ועפה לי הנעל אז מצאתי את עצמי רצה בכביש עם גרב ספוגה מים, נעל ביד ומלא טיפות על המשקפיים זכרון עצוב מהחורפים בקודמים? אין משהו ספציפי.... זכרון טוב מהחורפים הקודמים? הופעת אחרי צהריים של נועם בפברואר בפרילנד שישבתי וחיכיתי שההופעה תתחיל ובחוץ היה גשם... באיזה צבע צבוע החורף שלכם השנה? לבן איזה אייקון של חורף אתם הכי אוהבים?

אללה חורף!

איזה שיר של נועם הכי מזכיר לכם חורף? מקום. ולא אכפת לי זה נחשב.. אני אדבר עם זהבית שתחזיר אותו לנועם:) איזה שיר [לא של נועם] הכי מזכיר לכם חורף? לילה של אביב. תמיד. עם איזה שיר של נועם הכי מומלץ להעביר את החורף? אני חושבת שאני וכל המחשבות. עם איזה שיר [לא של נועם] הכי מומלץ להעביר את החורף? לא יודעת:) בגלל שחורף זה ה-זמן לשקוע עמוק בבוץ של עצמך, מה בדר"כ מוציא אתכם מזה? מוסיקה טובה,שוקו חם ושיחות עם אנשים. מה אתם הכי אוהבים בחורף? קור מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? תבוץ מהשלוליות:) רק אני ממש אוהבת לשתות קפה כשאני שומעת את "לעולם לא תדעי" ? כן,כי את הילי:) שוקו/ קפה/ תה חם? שוקו! צעיף או כובע צמר? כובע:) להתפלש בשלוליות- כן או לא? לא מה המאכל שלכם בחורף? מרק של של אבא בטח:p [הילי את מוזמנת] לשקוע בתוך המיטה עם הפוך או לצאת החוצה להנות מהגשם? לשקוע בטוח המיטה עם הפוך ביום גשום- להסתגר בחדר עם עצמי / להיות עם חבר/ה קרוב/ה / להיות מוקף בחברים טובים? להסתגר עם עצמי לרוב. מה אתם הכי אוהבים לעשות עם חברים בחורף? הופעות!=] משהו מצחיק שקרה לכם בחורף? וואלה לא עולה לי לראש חחחח זכרון עצוב מהחורפים בקודמים? אממ.. מעדיפה לא לדבר על החורף האחרון. זכרון טוב מהחורפים הקודמים? יומולדת! באיזה צבע צבוע החורף שלכם השנה? נקווה שיהיה כמה שיותר צבעוני:) איזה אייקון של חורף אתם הכי אוהבים?

השאלה של הצבע של החורף

מזכיר לי קצת את השאלה שנועם שאל בהופעה "באיזה צבע עבר השבוע שלך?" הוא ענה לו "ירוק" נועם: "אה אני יודע על מה אתה מדבר,מכיר את זה"D: והאוכל של אבא שלי באמת ליגה :)

פלדלמן

New member
"כמה חיכיתי לגשם הזה שיירד עליייייייייייייי"

איזה שיר של נועם הכי מזכיר לכם חורף?לא יודעת למה...אבל "פרחים נבולים" תמיד כשאני מקשיבה לשיר אני מדמיינת את האירוע שהוא מספר שם מתרחש בחורף....
איזה שיר [לא של נועם] הכי מזכיר לכם חורף?Rihanna - Umbrella
אביב גפן - האם להיות בך מאוהב
גם, לא יודעת למה.......
עם איזה שיר של נועם הכי מומלץ להעביר את החורף?מממ...תלוי במצב רוח, אבל אני ממליצה על "פרחים נבולים" או "דמעות יבשות"
עם איזה שיר [לא של נועם] הכי מומלץ להעביר את החורף?שוב, תלוי במצב רוח...אבל... יגאל בשן-קפה אצל ברטה או Boyzone - words
בגלל שחורף זה ה-זמן לשקוע עמוק בבוץ של עצמך, מה בדר"כ מוציא אתכם מזה?המוזיקה...חברים...אהבה!
מה אתם הכי אוהבים בחורף?להתרכבל עם הבן-זוג בפוך על הספה בסלון, לשתות שוקו ולהסתכל החוצה על הגשם...
מה אתם הכי לא אוהבים בחורף?את הבדידות שהאפור הזה בשמיים עושה לי....
רק אני ממש אוהבת לשתות קפה כשאני שומעת את "לעולם לא תדעי" ?לא....אבל לא הייתי רוצה שנועם יכין לי את הקפה....אני רוצה שגבי יכין לי
למרות שהוא לא אוהב קפה חח(הילדה מאוהבת...מה לעשות?!)
שוקו/ קפה/ תה חם? שוקו!!!!
צעיף או כובע צמר?צעיף
להתפלש בשלוליות- כן או לא?לא....
מה המאכל שלכם בחורף?דייסה חמה עם המון קוביות שוקולד בפנים
לשקוע בתוך המיטה עם הפוך או לצאת החוצה להנות מהגשם?לצאת החוצה ולהנות גם גבי מהגשם
ביום גשום- להסתגר בחדר עם עצמי / להיות עם חבר/ה קרוב/ה / להיות מוקף בחברים טובים?להיות מוקף בחברים טובים
מה אתם הכי אוהבים לעשות עם חברים בחורף?חברים שלי לא אוהבים את החורף
אבל אני אוהבת ללכת אל ידיד שלי בראשל"צ, לפתוח את התריסים של החדר שלו (גר בקומה 8 לא כ"כ רחוק מהים) ולהסתכל על העיר מלמעלה מוצפת בעננים וגשם
משהו מצחיק שקרה לכם בחורף?חורף שעבר ידיד שלי מת"א לקח אותי לשתות קפה אחרי הצבא ואז הוריד אותי לא כ"כ רחוק מהדירה של אחותי בקינג ג'ורג' והייתה עלייה קלה איפה שהוא הוריד אותי והנעליים שלי החליקו, אז נפלתי על התחת לתוך שלולית!!! (וזה היה ביום שנועם הופיע בסאב קוץ'
הגעתי לסאב קוץ' כשכל התחת שלי רטווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב לאללה!!!)
זכרון עצוב מהחורפים הקודמים?נכשלתי בטסט, נהגתי פעם ראשונה בגשם (מבול!!) והייתי מפוחדת ולא כ"כ ידעתי מה לעשות...כי מודיעין זה הכל עליות וירידות וזה מפחיד לסוע שם בגשם פעם ראשונה עם אוטו ידני...
זכרון טוב מהחורפים הקודמים?כל המלווה שלי היה בזמן החורף!!! כל פעם שנהגתי היה גשם והיה הכי כיף בעולם!!!!!!
באיזה צבע צבוע החורף שלכם השנה?אני מקווה שהוא יהיה אדום ומלא אהבה
איזה אייקון של חורף אתם הכי אוהבים?
-> הוא בכלל לא דומה לאיש שלג! הוא דומה לברווז לבן חחחחחח

פלדלמן

New member
תודה נשמהההה!!

מה הצחיק אותך? שהלכתי להופעה של נועם עם תחת רטוב וכואב????

שלי פאר

New member
עוד סיפור אחד של אשליה ..

איזה שיר של נועם הכי מזכיר לכם חורף? לא יודעת איזה שיר [לא של נועם] הכי מזכיר לכם חורף? חורף - עברי לידר עם איזה שיר של נועם הכי מומלץ להעביר את החורף? עם איזה שיר [לא של נועם] הכי מומלץ להעביר את החורף? בגלל שחורף זה ה-זמן לשקוע עמוק בבוץ של עצמך, מה בדר"כ מוציא אתכם מזה? הסתכלות במראה מה אתם הכי אוהבים בחורף? את הגשם . מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? את הכל . רק אני ממש אוהבת לשתות קפה כשאני שומעת את "לעולם לא תדעי" ? שוקו/ קפה/ תה חם? צעיף או כובע צמר? להתפלש בשלוליות- כן או לא? כבר לא . מה המאכל שלכם בחורף? אין משהו מיוחד . לשקוע בתוך המיטה עם הפוך או לצאת החוצה להנות מהגשם? לצפות בו מהחלון . ביום גשום- להסתגר בחדר עם עצמי / להיות עם חבר/ה קרוב/ה / להיות מוקף בחברים טובים? לישון . מה אתם הכי אוהבים לעשות עם חברים בחורף? לא משהו מיוחד . משהו מצחיק שקרה לכם בחורף? זכרון עצוב מהחורפים בקודמים? וזה החורף הראשון שלי לבד . זכרון טוב מהחורפים הקודמים? באיזה צבע צבוע החורף שלכם השנה? איזה אייקון של חורף אתם הכי אוהבים? שונאת אייקונים .

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif

איזה שיר של נועם הכי מזכיר לכם חורף?דמעות יבשות איזה שיר [לא של נועם] הכי מזכיר לכם חורף?|הדש|היה משהו..עדיין לא נכנסתי לחורף כדי לחשוב על זה..
עם איזה שיר של נועם הכי מומלץ להעביר את החורף?עם כל השירים! על הדיסקקקקק עם איזה שיר [לא של נועם] הכי מומלץ להעביר את החורף?מממ.. השאלון הזה בא לי מוקדם מידי נראה לי חח בגלל שחורף זה ה-זמן לשקוע עמוק בבוץ של עצמך, מה בדר"כ מוציא אתכם מזה?לצאת עם חברות.. לצאת לטיול לבד..להתבודד ואז לצאת.. לשמוע מוזיקה..ואפשר לשלב הכל..
מה אתם הכי אוהבים בחורף?את הגשם! ללכת ולהרטב (רק אם אתם בדרך הביתה ואז ישר מקלחת חמה!) ולהיכנס למיטה עם תה חם וספר או מוזיקה.. ווואיי מה אתם הכי לא אוהבים בחורף?|הדש|אממ להיות חולים או צינון.. זה נוראאא רק אני ממש אוהבת לשתות קפה כשאני שומעת את "לעולם לא תדעי" ?|הדש|חחח אני לא אוהבת קפה
שוקו/ קפה/ תה חם?שוקו קר ותה חם! צעיף או כובע צמר?צעיף להתפלש בשלוליות- כן או לא?עברנו ת'גיל לא?
מה המאכל שלכם בחורף?מררררררק לשקוע בתוך המיטה עם הפוך או לצאת החוצה להנות מהגשם?קודם לצאת להנות מהגשם ואז כשרטובים עד לעצמות נכנסים למקלחת חמה של שעה פלוס ואז למיטה מתחת לפוך!! חח ביום גשום- להסתגר בחדר עם עצמי / להיות עם חבר/ה קרוב/ה / להיות מוקף בחברים טובים?להסתגר בחדר.. בעצם תלוי במצב רוח.. מה אתם הכי אוהבים לעשות עם חברים בחורף?ערב בנות עם סרטים ועם קוסמו!! חחח משהו מצחיק שקרה לכם בחורף?וואי! שנה שעברה! אני וחברה שלי הלכנו מהבי"ס עד לתחנת אוטובוס ברגל (15 דק' הליכה בערך..) ביום הכי גשום! כשיוצאיםן מבי"ס יש כביש שיש בו שקע שכל המים מצטברים בו וכשעוברת מכונית כולך רטוב! נזהרנו כ"כ מאחור ואז באה מכויות מקדימה והרטיבה את הכל בערך ואז כל הדרך ירד גשם וקצת לפני התחנת אוטובוס שהיינו ממש-ממש רטובות הגענו למעונות של הסטודנטים ואיזה סטודנט רצה לתת לי ת'מטריה, אמרתי לו שזה מאוחר מידי חח ואיזה אחת הלכה אחרי וכיסתה אותי עם המטריה חחח חמודה! מישו קרא את כל זה?!
זכרון עצוב מהחורפים בקודמים?פרידה מהחבר השני (הראשון שאהבתי..) זכרון טוב מהחורפים הקודמים?כמעט הכל.. אני חולה על חורף! באיזה צבע צבוע החורף שלכם השנה?סגול, ירוק וחרדל! אני הולכת לקנות הכל בצבעים האלו נראה לי..
איזה אייקון של חורף אתם הכי אוהבים?עאעאעאע לא נכון!! האייקוני חורף חזרו?!?!? אתם רציניים?!?! יאו!! הפטריה הסקסית שלי חזרה?! המאומצת הכוסית שלי!! אעאע |פטריה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאה!!! קשה בלעדייך!=>סוג של שיר חור

+ף בשבילי..

"ואז נהיה חורף, העלים הירוקים כבר צהובים.."

איזה שיר של נועם הכי מזכיר לכם חורף? אחד בתוך השני, אין לי מושג למה. איזה שיר [לא של נועם] הכי מזכיר לכם חורף? אהבנו, לילה-אביב גפן עם איזה שיר של נועם הכי מומלץ להעביר את החורף? אני לא ממליצה, אבל זה כנראה השיר שאיתו אני אעביר את החורף הזה.. "סתם". עם איזה שיר [לא של נועם] הכי מומלץ להעביר את החורף? כל הדיסק החדש של יואבי, וכל הדיסק החדש של עברי. פשוט מומלץ לחורף! בגלל שחורף זה ה-זמן לשקוע עמוק בבוץ של עצמך, מה בדר"כ מוציא אתכם מזה? הופעות טובות, חברים טובים, משפחה, צחוקים... כאלה.. מה אתם הכי אוהבים בחורף? את הריח של הגשם, את הגשם עצמו, המרענן הרשמי של אלוהים
ואת הקור, ואת הבגדים החמים.. הכל הכל הכל! מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? לקפוא מקור כשיוצאים מהמקלחת, זה הדבר היחיד שאני שונאת בחורף רק אני ממש אוהבת לשתות קפה כשאני שומעת את "לעולם לא תדעי" ? חחח אני לא אענה לעצמי פה
שוקו/ קפה/ תה חם? שוקו חם ללא ספק.
צעיף או כובע צמר? צעיף!!! להתפלש בשלוליות- כן או לא? אמממ זה תלוי במצב רוח שלי
חחח מה המאכל שלכם בחורף? מרק ירקות של אמא.. לשקוע בתוך המיטה עם הפוך או לצאת החוצה להנות מהגשם? מאוד תלוי במצב רוח, אבל נראה לי שלשקוע במיטה עם הפוך-מיציתי. אז גשםםם!!!
ביום גשום- להסתגר בחדר עם עצמי / להיות עם חבר/ה קרוב/ה / להיות מוקף בחברים טובים? להיות מוקף חברים טובים... מה אתם הכי אוהבים לעשות עם חברים בחורף? לראות סרטים, לטחון אוכל עם מלא שוקולד, לשמוע מוסיקה משהו מצחיק שקרה לכם בחורף? יש שני סיפורים שאני מתלבטת ביניהם, אני אספר את היותר מצחיק
כשהייתי בכיתה ז' הייתי בחוגי סיירות והייתה לנו פעולה על איזו במה עירונית, והייתה שם שלולית ממש ממש ענקית!!! וידיד שלי הביא לי את הקורקינט שלו, ונסעתי וזה, ואז רציתי ליסוע בתוך השלולית ולהשפריץ על כולם ושזה יצא מגניב וזה, אז נכנסתי עם הקורקינט לשלולית וכמובן שהתחלקתי [הגיון הילי הגיון!!] ונפלתי על התחת בתוך כל הבוץ והמים
אחח אחח.. הקטע המצחיק הוא שזה יכול לקרות לי גם היום >< זכרון עצוב מהחורפים בקודמים? החורף הכי עצוב שהיה לי, זה החורף של היומולדת 12 שלי, שסבתא רבה שלי נפטרה... ואז דחינו את הבת מצווה ובשביל ילדה בת 12 זאת טרגדיה
זכרון טוב מהחורפים הקודמים? הלילה של ההבטחה שלנו בצופים, וואו.. זה היה לילה אדיר, מושלם, עם השכבה שלי בהרכב הישן שלה... היה ממש מרגש ומגבש
קפאנו מקור ועברנו בין תחנות, ועשינו כל כך הרבה צחוקים והרגשנו כאלה עצמאיים וגדולים.. באיזה צבע צבוע החורף שלכם השנה? החורף שלי יהיה אדום, חמים ומלא אהבה. יול סי
איזה אייקון של חורף אתם הכי אוהבים? דווקא האייקונים של החורף לא משו, אבל ה-
הכי נורמלית.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Miny2

New member
../images/Emo113.gif"גשם רד כבר גשם כי צריך לשטוף הכל..."

איזה שיר של נועם הכי מזכיר לכם חורף? דמעות יבשות... איזה שיר [לא של נועם] הכי מזכיר לכם חורף? "גשם רד כבר גשם..." עם איזה שיר של נועם הכי מומלץ להעביר את החורף? לעוף...:) עם איזה שיר [לא של נועם] הכי מומלץ להעביר את החורף? בובה בגלל שחורף זה ה-זמן לשקוע עמוק בבוץ של עצמך, מה בדר"כ מוציא אתכם מזה?לשבת בגשם ולשמוע מוסיקה טובה:) מה אתם הכי אוהבים בחורף? את הרעש של הטיפות מתפוצצות על הרצפה... מה אתם הכי לא אוהבים בחורף? השכבות של הבגדים...איף... רק אני ממש אוהבת לשתות קפה כשאני שומעת את "לעולם לא תדעי" ? ואי השיר הזה חלק בלתי נפרד מחיי חחח שוקו/ קפה/ תה חם? שוקו חם:) צעיף או כובע צמר? שניהם...זה קשה מידי להחליט... להתפלש בשלוליות- כן או לא? בטח! מה המאכל שלכם בחורף?מרק חם לשקוע בתוך המיטה עם הפוך או לצאת החוצה להנות מהגשם? בעיקר לשבת בחוץ באמצע הגשם ביום גשום- להסתגר בחדר עם עצמי / להיות עם חבר/ה קרוב/ה / להיות מוקף בחברים טובים? להסתגר בחדר עם עצמי. מה אתם הכי אוהבים לעשות עם חברים בחורף?אני לא אוהבת המוניות בחורף,החורף יותר גורם לי להיות עם עצמי כזה...אבל עם כבר אז לשבת עם בן אדם אהוב ויקר מחוץ לבית וסתם לדבר ולהנות מהגשם והרוח הנעימה. משהו מצחיק שקרה לכם בחורף?מממ אני לא זוכרת כ"כ =( סורי... זכרון עצוב מהחורפים בקודמים?הייתי בקשר עם מישהו שפחדתי לסיים את הקשר...זה זכרון לא כ"כ טוב,וזה לא קשור אליו,זה קשור אליי,כי הוא מקסים! 3> זכרון טוב מהחורפים הקודמים? פגשתי בן אדם קרוב מפעם... באיזה צבע צבוע החורף שלכם השנה? נראלי אפור שחור ולבן. איזה אייקון של חורף אתם הכי אוהבים?
(וכריס זה לא בגללך חחח)

למעלה