וראיטי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נמרה

New member
וראיטי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחרי תקופת יובש ארוכה (משהו כמו חודש) חלום צלול נוסף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קצר יותר מקודמו אבל ברמת צלילות גבוהה יותר!!!!! כל הדברים האחרים בסוף החלום בנ.ב הנה החלום: ההתחלה של החלום מאוד מעורפלת, נדמה לי שאני מדברת עם מישהו ליד השירותים בבית הספר היסודי שלי, אבל כל מי שהסתובב במסדרונות היה מחטיבת הביניים. אז מרוב שחשבתי שזה אמיתי, התחלתי לספר למישהו שאיתו דיברתי על חלומות צלולים. ואז עשיתי משהו, לא זוכרת מה, ואז אמרתי לעצמי ``היי! אני לא יכולה לעשות את זה! זה בטח חלום!`` ואמרתי ``הגבר רמת צלילות עכשיו!`` והכל נעשה ברור יותר. הלכתי לאחת הכיתות ואמרתי ``אני רוצה שכשאני אפתח את הדלת יהיה שם ג`ונגל, וכשאני אצא בחזרה יהיה שוב בית ספר``. אז פתחתי את הדלת והיה שם מין הכלאה בין כיתה לג`ונגל. על הקירות היו תלויים צמחים (כמו קישוטים כאלה), המון צמחים, ועל השולחנות של התלימדים נחו להם נמרים ענקיים. נבהלתי נורא ולא נכנסתי, סגרתי את הדלת והיתי שוב בבית הספר. פתאום עבר שם ידיד מאו טוב שלי ואמרתי לו ``אני יכולה לעשות הכל`` והוא לא האמין לי אז אמרתי לו ``אה כן? תפתח את הדלת ותראה``. הוא פתח, נבהל, והאמין לי. אז הוא אמר ``אני רוצה שתעשי לי קעקוע`` אז הלכנו במסדרון וכל הזמן מילמלתי ``הגבר רמת צלילות`` כדי לא לאבד את החלום באמצע. הגענו לכיתה ריקה אז הוא התיישב על השולחן ווהרים קצת את הוליים של המכנס ליד הקרסול ונתן לי מדבקה של קעקועים (נו אתם מכירים, מזוייפים כאלה) ואמר שאני אהפוך את הקעקוע הזה לאמיתי. על המדבקה היה מצויר חילזון גדול ומגעיל אבל בכל עשיתי את זה. הדבקתי לו את זה על הרגל ואמרתי בקול ``אני רוצה שאחרי שאני אעביר את היד על זה זה יהיה אמיתי.`` והעברתי את היד וכלום לא קרה. העברתי עוד פעם וזה נשאר מדבקה. התחלתי לאבד את החלום והתעוררתי. נ.ב לפני זה השתמשתי בשיטת MILD ומאוד מאוד האמנתי שיהיה לי חלום צלול, כבר דימיינית איך אני כותבת אותו בפורום ומספרת על זה לחברה שלי.... דימייני איך אני פתאום מבינה שזה חלום (למרות שזה לא קרה ככה): אני משתזפת בחוף אקזוטי בהוואי, אני קמה לקטוף קוקוס העץ הסמוך וקוקוס אחדד נופל עלי ואני מבינה שזה חלום! אמרתי לעצמי באותו לילה ``זהו!! עכשיו יהיה לי חלום צלול ואני רצינית!!!!!!!!! בבוקר קמתי ולא זכרתי את החלום הזה, ואז אמרתי לעצמי ``איזה באסה שאתמול בלילה כל כך שיכנעתי את עצמי ולא היה כלום...`` ודווקא אז נזכרתי!!! אוהבת מאוד מאוד, רינוש

Variety

New member
מזל טוב!!!

ראשית כל, מזל טוב על החלום הצלול! שיהיו לך עוד הרבה! אני ראוה בחלום, שבהתחלה היית מאוד צלולי, ולאט לאט זה פחת (גם לי זה ככה לפעמים), בקטע עם הקעקוע, אני חושב שנעשית פחות צלולה, לא? הרעיון של הג`ונגל ממש ממש מגניב, יכולת להגיד, ``ברגע שאני אעבור דרך הדלת, אני אגיע לחוף אקזוטי!`` אבל זה לחלום הבא. אני שמתי לב, שאני לא זוכר מה רציתי לעשות בחלומות שלי, אלא אם כן אני בלילה לפני שאני ישן חוזר על מה שאני רוצה לעשות בראש. אז תנסי גם, כשאת חושבת על ה MILD להוסיף איזה משפט, על מה את רוצה לעשות. תמשיכי להתאמן כל הזמן על זה, עכשיו יש חופש, ואז יהיו לך ככה יותר ויותר חלומות. גוד לאק, Variety-

נמרה

New member
תודה תודה......

היתה תקופה מאוד ארוכה שבה לא היו לי חלומות בכלל וצלולים בפרט. אני ממש שמחה על החלום הזה.

Panther

New member
אין כזה דבר

אין כזה דבר לא היו לי חלומות בכלל! כל אחד חולם כמה חלומות כל לילה, ואל תאמיני למי שאומר ש``אני לא חולם`` כי כולם חולמים, רק לא תמיד זוכרים את החלומות

Variety

New member
זה לא שאלה של אמונה...

...רוב האנשים לא מודעים לזה שהם לא זוכרים, והם חושבים, בגלל שהם לא זוכרים אף חלום, שהם לא חולמים. רובנו קראנו בכל מיני אתרים גם על חלומות, אז יש לנו מושג. Variety-

למעלה