ורגע לפני הנעילה אתוודה גם אני

ורגע לפני הנעילה אתוודה גם אני

עם כל הלבטים וההסתייגויות, בכל זאת הצבעתי לירוקים (ולפחות עוד 2 מבני המשפחה). מקווה שעוברים את אחוז החסימה, ומקווה לאחר הבחירות (בלי קשר לתוצאות!) לשידוד מערכות וארגון יעיל ומקצועי יותר של המפלגה ותחומי עיסוקה.

תודה עמית ../images/Emo140.gif

התמיכה שלך הייתה חשובה לי מאוד. שמחתי לקרוא את ההודעה הזו, אנו בהחלט נעשה כל מאמץ שהישגים של הבחירות האלו יהיה המשך הן ברמה מקומית והן ברמה הארצית. תודה, דרור

לא הצבעתי../images/Emo4.gif

מתי יאפשרו לישראלים בחו"ל להצביע גם הם????? לאחר הבחירות - ללא קשר לתוצאות, וכשאחזור לישראל, אני מתכוון להצטרף לעמית ולחברי מפלגת הירוקים במטרה להעלות את הכוח לקראת הבחירות הבאות בעוד ארבע שנים, מתוך עמדת כוח של מפלגה שיודעת במה היא עוסקת.

שידוד מערכות!

זה הזמן לשנס מותניים ולהתכונן לבחירות. עד כה שיחקנו משחקים, שידרנו סיסמאות וכולו'. איש מחברי/עמיתי (ככל הידוע לי) לא הצביע ירוקים, זאת על אף לבטים האם לעשות זאת (חלקם מהחלה"ט בת"א בעבר. האם נפל בינכם (תל-אביבים) דבר?). מה שהכריע היא אותה גישה של צורך במפלגה ירוקה בכנסת! מאחל לכולנו שיתוף פעולה פורה, וכניסה לבית הנבחרים בהרכב נכון וטוב יותר. דרור- שאלה אליך (כפי שכבר ציינתי בעבר, שמורה לכם זכות הראשונים!). כיצד מצטרפים? כיצד מסייעים (לא בתליית פוסטרים!)? מתי הפריימריס במפלגה וכיצד הוא מתבצע? לדעתי לא נכון יהיה לפרק את שקיים, אלא לשכללו. בהצלחה לכולנו!

מקפיץ

את השאלה...

למעלה