ורדה מתכוננת לשיעור התעמלות
ת תאטרון הדלעת New member 21/5/11 #3 ורדה הורודה ../images/Emo192.gif איזה מתוקה! אהבתי את התספורת הקצוצה הורודה מדליקה ביותר! אהבתי מאוד גם את הבובות הנוספות שהעלית! איזה כייף!
ורדה הורודה ../images/Emo192.gif איזה מתוקה! אהבתי את התספורת הקצוצה הורודה מדליקה ביותר! אהבתי מאוד גם את הבובות הנוספות שהעלית! איזה כייף!
ד דודי בן אדרת New member 21/5/11 #4 בובה מקסימה אבל לי היא נראת יותר רודי הוורוד איכשהוא ומשום מה היא ניראת בובת ילד יותר מאשר ילדה וזה לא בגלל השיער הקצר... לא יודע להסביר ממש אבל גם תווי הפנים שלה שידרו לי את זה בכל פעם שראיתי את התמונה ( וצפיתי בה מספר פעמים היום ובמרווחי זמן ) בכל אופן היא או הוא מתוק\ה להפליא
בובה מקסימה אבל לי היא נראת יותר רודי הוורוד איכשהוא ומשום מה היא ניראת בובת ילד יותר מאשר ילדה וזה לא בגלל השיער הקצר... לא יודע להסביר ממש אבל גם תווי הפנים שלה שידרו לי את זה בכל פעם שראיתי את התמונה ( וצפיתי בה מספר פעמים היום ובמרווחי זמן ) בכל אופן היא או הוא מתוק\ה להפליא
L liorashap New member 22/5/11 #6 ורדה? ורדיאל? טוב..אז אולי היא יכולה להיות ורדיאל או ורדיהו או ..... מה שלט יהיה - זו בובה שיכולה להיות מה שרוצים ממנה להיות והיא מוצעת למכירה במלוא ורדרדיותה.
ורדה? ורדיאל? טוב..אז אולי היא יכולה להיות ורדיאל או ורדיהו או ..... מה שלט יהיה - זו בובה שיכולה להיות מה שרוצים ממנה להיות והיא מוצעת למכירה במלוא ורדרדיותה.
L liorashap New member 31/5/11 #10 לידיעתכם, ורדה חזרה בתשובה... לבשה חולצה עם שרוולים ארוכים, גרבה גרביונים, הרכיבה משקפיים ויצאה להתחנך בגן דתי. מי יתן, ורדה'לה, שיאהבו אותך שם כמו שאני אוהבת אותך...
לידיעתכם, ורדה חזרה בתשובה... לבשה חולצה עם שרוולים ארוכים, גרבה גרביונים, הרכיבה משקפיים ויצאה להתחנך בגן דתי. מי יתן, ורדה'לה, שיאהבו אותך שם כמו שאני אוהבת אותך...