ורדים rose abs. Rosa centifolia

ebony

New member
ורדים rose abs. Rosa centifolia../images/Emo20.gif

שמן ורדים אבסולוט פרח האהבה האולטימטיבי . בריח שלו יש משהו שמתחבר ישר לאהבה . יש כמה סוגים של ורדים ישנו הבולגרי- Rosa centifolia וישנו הורד המרוקני rose maroc . יש להם ריחות שונים – הורד הבולגרי הוא המתוק מבניהם והמרוקני הוא בעל הריח החמצמץ. המרוקני הוא היקר מבניהם : 5 c”c עולה 400 שקלים לפני מע"מ. בד"כ מוהלים אותו בשמן קוקוס או חוחובה. תכונות: מבחינה אנרגטית הוא מקושר לצ'קרת הלב. הוא טוב למצבי : בדידות, חוסר אהבה, גם אהבה עצמית, אנשים שאזור הלב שלהם מכווץ מפגיעה ,טראומה השמן גם מחבר בין אנשים . התקופה הטובה ביותר להשתמש בו זה בזמן הריון. מעבר לאנרגיה השמן טוב לבעיות לב, אבל, אובדן, שברון לב, הוא נחשב למתוק, טוב לנחמה במקום אוכל, מעניק לחות לעור. רוב האנשים אוהבים אותו. הריח שלו מתוק ובהגדרה הריח הזה הוא ריח של נחמה. משתמשים בו לעור מבוגר ולבעיות עור בכלל. עור מקומט, נוטה לקמטים, וסתם בשביל הפינוק,זה שמן למצבים מיוחדים, לחדר לידה ולנינוחות. מאוד יקר אבל שווה במיוחד בהריון

bflygirl

New member
אבוני ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif

אני כבר מכניסה למאמרים

bflygirl

New member
תיאלצי לסלוח לי... התמונה יפיפיה

אבל יש לי בעיה עם קבצי JPG אז זה יהיה פחות עם צבע :)

../images/Emo51.gif../images/Emo8.gif

אבל לא נראה לי שלפחות בזמן הקרוב אני אוציא על בקבוק שמן של 5 סיסי 400 ש"ח

ebony

New member
הרחתי רוז אבסולוט וזה פשוט

שמן מדהים זה שווה את הסכום

../images/Emo65.gifebony,כמה שאת צודקת,,,,,

הריח מהמם,שמן נשי . וכנ"ל לגבי היסמין. וגם הפטצ"ולי מדהים,והוא לא יקר .

ebony

New member
כן הרחתי אני יודעת מדהימים...

אבל יסמין הוא בעייתי בהריון הוא גורם לצירים

../images/Emo140.gifאהלן ebony,נכון שהיסמין לא,,,,

לשימוש בזמן הריון. ומצד שני יש בו תכונה נהדרת. הוא יעיל לשימוש כמרכיב בתערובת לטיפול באימפוטנציה. ולתערובת כשמן עיסוי "ארוטי". יום נהדר

למעלה