ורד אצל ליאור שליין

danit1234

New member
מחר... ../images/Emo12.gif

[אני מקווה שזה מצריך הודעה חדשה אם לא סליחה תשרשרי אותי ליאת] ורד מתארחת אצל ליאור שליין, ערוץ 10 שעה 23:00 זה מה שאמרו בתוכניתו היום שווה לראות

mikmikonet

New member
מחר- יום שלישי? או שני?

כי כתבת את זה ב-1 בלילה... קשה לי להבין

Redemption Song

New member
לדעתי היום.

הוא אומר בסוף של כל תוכנית מי מתארח מחר, אז כנראה שאם היא כתבה את זה אתמול, ורד מתארחת היום.

Redemption Song

New member
ורד אצל ליאור שליין../images/Emo124.gif

היום, 12.02.07, בשעה 23:00 ורד תתארח בתוכנית "הלילה על ליאור שליין".

Redemption Song

New member
היה ממש מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

הצפירה, הבטן, הודו, השרירים, הבליינד דייט.. היא באמת דיברה הרבה. אבל היא ענקית

danit1234

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo7.gif

אתם מאמינים שמישהו יעלה לפליקס?

Redemption Song

New member
היה הרבה../images/Emo178.gif

אז ככה.. היא סיפרה שהיא הייתה בזוגיות הרבה שנים, ואז כשהיא הגיעה לחיי הרווקות החברים שלה שכנעו אותה ללכת לבליינד דייט, היא התעקשה שלא ללכת אבל בסוף היא נכנעה והלכה לבליינד דייט הראשון והאחרון שלה. בסוף הבליינד דייט היא אמרה לא שהיא לא בעניין וכו'. ועכשיו.. כשהיא משחקת באולי הפעם, היא עושה הרבה דייטים, אז יום אחד שהיא יושבת בחדר איפור, את מי היא קולטת לידה? את ההוא מהבליינד דייט שהיא ניפנפה, והיא צריכה לנפנף שוב. היא סיפרה שהיא הייתה בהודו והיה לה כאב בטן נוראי ואז היא פגשה איזה גורו אחד שאמר לה שהוא יכול לרפא אותה, חודש ימים היא עשתה את כל מה שהוא אמר לה לעשות, וזה כלל גם לאכול חול ובוץ. כשהאלופה רק התחילה היא לא הייתה מודעת לכך שמזהים אותה ברחוב והיא הלכה לטקס יום הזיכרון בביה"ס הקודם שלה בהרצליה, כמו בכל שנה, ואז ישר שהצפירה נגמרה צעקו לה "איך את שוכבת עם ערבים ואח"כ באה לטקס יום הזיכרון?" אל תתפסי אותי במילה. היא אמרה את זה בקול ממש מצחיק, וגם את הצפירה. היא אמרה שהיא מאמינה ברפואה אלטרניטבית.. ונראה לי שזהו. היה מצחיק

למעלה