ורד ברייטינג אם למישהו יש את העיתון והוא יכול לסרוק, כולנו נשמח בנתיים תסתפקו בשער.
R Redemption Song New member 21/6/07 #1 ורד ברייטינג../images/Emo20.gif אם למישהו יש את העיתון והוא יכול לסרוק, כולנו נשמח בנתיים תסתפקו בשער.
ורד ברייטינג../images/Emo20.gif אם למישהו יש את העיתון והוא יכול לסרוק, כולנו נשמח בנתיים תסתפקו בשער.
ז זאתי שחולה על ורד New member 21/6/07 #3 עאעאעאעא זהו זה השיא!!!!!!! אני כבר על סף השיגעון!!!!! ורדדדד את עוד תיגרמי לי להתקף לב או לפחות לשבץ!!! היא כזאת מוששללמת!!! אני רצה לקנות ת'עיתון!!!
עאעאעאעא זהו זה השיא!!!!!!! אני כבר על סף השיגעון!!!!! ורדדדד את עוד תיגרמי לי להתקף לב או לפחות לשבץ!!! היא כזאת מוששללמת!!! אני רצה לקנות ת'עיתון!!!
M mikmikonet New member 21/6/07 #5 ../images/Emo99.gif יאאאא, כמה זמן עבר מאז שהיה שער... כבר התגעגעתי להתרגשות הזאת של לראות עיתון עם ורד על השער מדהימה, תודה ליאתי! אני אנסה להשיג את העיתון
../images/Emo99.gif יאאאא, כמה זמן עבר מאז שהיה שער... כבר התגעגעתי להתרגשות הזאת של לראות עיתון עם ורד על השער מדהימה, תודה ליאתי! אני אנסה להשיג את העיתון
D danit1234 New member 22/6/07 #6 יפיפייה ומתוקה אמיתי ../images/Emo9.gif ראיתי גם את הראיון במה קשור איזה חמודה