ורד, תודה ששיתפת אותנו בפתיחות ובכנות
נכון, בסוף אכן לא הסתדר לי להגיע, הלו"ז שלי צפוף, עמוס ומשתנה מרגע לרגע הקיץ ואם יצא לך לקרוא את תגובתי לפיולה לגבי הפסטיבל אז את כבר בטח מבינה...
אי שם מעבר לקשת בענן...אהה לא, זה בכלל ממשהו אחר
אי שם, כשהמצב ירגע ויחזור לקדמותו אשמח להגיע לצפון ולו רק כדי לבקר אתכם, אני משוכנע שכשההצגה תשוב משופצת,הן מבחינת תכנים והן מבחינה טכנית, היא עוד תופיע באיזור תל אביב והמרכז ואז תהיה לי ולכולנו הזדמנויות נוספות לצפות בה ובך.
משמח אותי שזו היתה חוויה עבורך להופיע במסגרת הפסטיבל, שלקחת את ההערות וההארות כביקורת בונה (לא כולם מסוגלים לקבל את זה כך...) ושבמקביל זכית לקהל אוהב, אוהד, מפרגן ואפילו לסוג של מעריצים שבאו לצפות בך שוב במיוחד וזו אכן אחת מהמחמאות הגדולות שאמנים יכולים לזכות בהן, מישהו שרוצה לראות שוב את היצירה שלך ונותן לך סוג של חותמת לכך שהצלחת להגיע וחשוב מזה, להיכנס ל
שלהם.
חשוב שתעשי את השינויים שהציעו לך אך ורק אם את שלמה ומסכימה אתם! דווקא כמי שהצד הקליל, ההומוריסטי והבידורי הוא הצד החזק שלו, דבר שניכר בכל ההתנהלות המקצועית (וגם האישית) שלי גם בהצגות שהעלתי וגם בדמויות שאני מגלם כשחקן בהפקות של אחרים,
אני מאמין גדול בכך שזה לא מחויב המציאות בכל מחזה\הצגה אם זו החלטתו של היוצר להתמקד יותר דווקא בהיבטים אחרים, כמובן שאין ספק שגם בדרמה הגדולה ביותר יש מקום לקצת הומור או מצבים שמעלים חיוך ויכולים לנבוע מתוך הטקסט או מצב\פעולה בימתית - ויז'ואלית אבל במינון הנכון והמתאים לסוג המחזה והבחירות שלך כאמנית.
שיהיה הרבה בהצלחה מחר בקרית חיים וכמובן אל תשכחי לספר לנו איך עברה ההצגה האחרונה לפני הפגרה