ורד, מה אמרת מקווה שזה בסדר שפתחתי, פשוט לא היה אחד כזה.. והתמונה היא..----> בהצלחה ! מאיה
M Mayoosh5 New member 12/11/06 #1 ורד, מה אמרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מקווה שזה בסדר שפתחתי, פשוט לא היה אחד כזה.. והתמונה היא..----> בהצלחה ! מאיה
ורד, מה אמרת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מקווה שזה בסדר שפתחתי, פשוט לא היה אחד כזה.. והתמונה היא..----> בהצלחה ! מאיה
נ נ ו נ י י י י New member 12/11/06 #2 "הלירון הזאת, לא סובלת אותה../images/Emo122.gif" תאמת? גמאני לא
M Mayoosh5 New member 12/11/06 #4 בעקרון היא נראית נחמדה אבל... תמיד כשאנשים משחקים דמויות רעות באיזושהי תוכנית, אז ישר תופסים אותם כרעים במציאות. בגלל זה היא כאילו מניאקית כזאת.. אוף לא יודעת איך להסביר את עצמי:'( הבנתם?..
בעקרון היא נראית נחמדה אבל... תמיד כשאנשים משחקים דמויות רעות באיזושהי תוכנית, אז ישר תופסים אותם כרעים במציאות. בגלל זה היא כאילו מניאקית כזאת.. אוף לא יודעת איך להסביר את עצמי:'( הבנתם?..
R Redemption Song New member 12/11/06 #9 אני לא.. היא הייתה חמודה מדי, ואני שונאת אנשים חמודים מדי.. אהבתי את יעל שרוני ואיך לא, גיא אריאלי
R Redemption Song New member 12/11/06 #8 מדברת אל עצמה../images/Emo26.gif "אל תסתכלי למצלמה, את רוצה לצאת יפה או לא?"
N NanuLita New member 12/11/06 #11 בפנים ../images/Emo3.gif "ואוו האוכל שעל המזלג שלה נראה כל כך טעים"
M Mayoosh5 New member 14/11/06 #16 אממ... מקווה שכולם כתבו מה שהם חושבים, ואם לא, מצטערת.. אז ככה: מאוד אהבתי את של ליאת ותמר, אבל..הכי אהבתי את המשפט של... נעמה! היה ממש מצחיק.. מקווה שאהבתם את התמונה..חח, טוב זה ורד, איך אפשר לא לאהוב?
אממ... מקווה שכולם כתבו מה שהם חושבים, ואם לא, מצטערת.. אז ככה: מאוד אהבתי את של ליאת ותמר, אבל..הכי אהבתי את המשפט של... נעמה! היה ממש מצחיק.. מקווה שאהבתם את התמונה..חח, טוב זה ורד, איך אפשר לא לאהוב?
N NanuLita New member 14/11/06 #17 יאיי! נעמה אני? ../images/Emo9.gif במחשבה שאין עוד אחת זה אומר שאני מפגרת טוב אז... מתי לפתוח עוד אחד?
יאיי! נעמה אני? ../images/Emo9.gif במחשבה שאין עוד אחת זה אומר שאני מפגרת טוב אז... מתי לפתוח עוד אחד?
N NanuLita New member 14/11/06 #19 קולי גם את נעמה! ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif איזה קטע! XDDDD