ורוצה להגיב גם.............

ורוצה להגיב גם.............

זה לא עניין של מה צודק, או מה נכון ואיך. כל אחד יש לו דרך משלו להתמודד עם הדברים ולשחרר דמעה. יש כאלה שכאן, שרק הבכי יש שהרהורים בקול יש מי שדרך הציניות וההומור השחור ויש כאלה שבתמיכה באחרים ויש... ויש..... יחד עם זאת תמיד (כמעט) נשמר איזון דק שאפשר מקום לכולם. (ואומרת כמעט ועוד מעט מתייחסת למילה). ונכון, זה רק אינטרנט ואנונימי ומי יכול לקבוע את הכללים........ ולא נכון, זהו בכל זאת פורום אחר. זה פורום שבשל תוכנו מאפשר להיות אמיתיים. פורום שתרם ותורם ליכולת להמשיך לנשום......(ויכולה להעיד על עצמי). אז זהו בדיוק הגבול הדק הסמוי והגלוי. העובדה היא שהייתה תחושה של אי נחת........כלומר, משהו הפר את האיזון העדין. ככה גם אני חשתי ומאד, עוד לפני שמיכל עשתה קריאה לסדר.וטוב ונכון שעשתה. מטבע הדברים, כשיש "קריאה לסדר".....יש הדים וגם רעשים. אלו תומכים, ואלו מתנצלים, ואלו כועסים........וטוב שכך. כי באמת יש מקום לכל ההדים. כל אחד מביע את דעתו, באופן טבעי.... מהמקום שבו הוא מתחבר "להודעה", מתוכו....... אבל ככה נוצר דיאלוג אמיתי. רק שמבהירים, רק כשאפשר לבדוק, לשמוע ולהשמיע מה חושבים. חושבת שממש טוב ונכון (אפילו וזה רק אינטרנט), לעצור מדי פעם ולבדוק את הבית ותכולתו התחושתית. וחוזרת למילה "כמעט".......כי גם אני בעבר הרחוק, הייתי בין המובילה בשמחות הליליות בפורום.......ההומור והציניות שלי היו הדרך העיקרית להתמודד עם עצמי ועם האחרים.....וגם אני נקראתי לסדר ובהתחלה התקוממתי בגלוי. אמרתי שאם אין בפורום מקום להומור, אז מקומי לא כאן........ אבל גם הבנתי וקיבלתי את העובדה שמנעתי מאחרים להביע את עצמם. ככה למדתי שיש כאן מקום לכולם ולהכל......וכדי לשמור על המקום הזה שהוא שמורת טבע אנושית בעיני , התחלתי פשוט להתחשב. אז יש קצת רעש עכשיו וטבעי שכך......אבל דווקא רעש מאפשר צמיחה. ושימשיכו להיות האנשים שרק קוראים, והמציצים, והוותיקים, והקבועים ,והמבליחים, והחדשים והחוזרים והעוברים.......כי זה רק אינטרנט ובכל זאת בית ...... אוי , זה היה ארוך......כל הכבוד למי שהצליח לקרוא עד הסוף. ולאייל שלי, יש היום יום הולדת ואם הוא היה חי אז הוא היה תינוק בן 21......ואני הולכת לבית הקברות לקשט את הקבר ולשיר לו שירי יום הולדת... ואם זה לא הומור שחור, אז מה כן? שישי טוב לכולם

עדנה? גם את?

אז מה יש סיכוי שגם אני אתבגר מתישהו? תגידי, גם לך אמרו שאת קשה לעיכול? איתך ביום ההולדת יקרה. שלי היה לפני חודש וחצי שרתי לו הופ הופ טרללה גדלת בשנה..

כן, גם אני מאזובי הקיר המצויים....

ויש אזובים עם קוצים שקשים לעיכול... ואחר כך מתרככים בעיקול. ויש כאלה שרק מתחפשים... ולפעמים הם ככה ולפעמים אחרים...... וכולם מתקבלים ולכולם יש מקום......כי הכותל רחב וגדול. ותודה לך על ההשתתפות ביומו שלי, ומחזירה ברטרו על שלך..... ואולי בגלל זה לפעמים הכל טרללה......וגם אנחנו.

איילת*

New member
עדנה יקרה,

שולחת לך חיבוק חם ואוהב ביום הלא פשוט הזה.

אורי_ח

New member
עדנה עדנה יקרה שכמותך

לא מכיר אותך כותבת מגילות כאלה ארוכות. איך יצא לך כזה, הא?
המון מזל טוב לאיילי שלך שבטח חוגג עם החברים שלו שם למעלה, עם הילדים והאחים וההורים שלנו.

למעלה