ורטיגותרפיה

שששג

New member
ורטיגותרפיה

זהבה האם את יודעת מה זה ? רופא א.א.ג שלח אותי לעשות ורטיגותרפיה אבל לא הוא ולא הנוירולוג שלחו אותי לבדיקות. שניהם אמרו לי שזה יעבור מעצמו. עכשיו במבט לאחור אני נזכרת שהיו לי כול מיני תופעות מקדימות להתקף החזק של עכשיו. תודה.

zs1957

New member
מה זה ורטיגותרפיה?

שלום רב שששג, מה זה ורטיגותרפיה? כיצד זה מתבצע? מי עושה את זה?האם זה במסגרתקופ"ח או במסגרת פרטית ע"י מטפלים? מה ההכשרה של המטפלים,האם הם רופאים, ,פסיכולוגים,פיזיותרפיסטים? אנא שאלי את רופא א.א.ג. ששלח אותך לעשות ורטיגותרפיה את כל השאלות ששאלתי אותך מכיוון שגם אני וגם החברים לא יודעים מה זה. בדקתי באינטרנט ולא מצאתי שום חומר על ורטיגותרפיה.אם יש מאמרים בנושא של הטיפול הנ"ל אנא צרפי את זה לפורום במסמך doc . תודה על שיתוף הפעולה. אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב. יום טוב, זהבה שחם

שששג

New member
ורטיגותרפיה

אתמול דברתי עם הפיזיותרפיסטית. הם עושים את זה במכבי. הבנתי שמניעים את הראש בצורה מסוימת כדי להחזיר את הקריסטלים למקום.היא אמרה שלפי התיאור שלי הטיפול לא בהכרח יעזור אבל יש לה תרגילים אחרים שהיא רוצה ללמד אותי.אז ביום ראשון אני אהיה יותר חכמה ביי ותודה.

zs1957

New member
בהצלחה בוורטיגותרפיה

שלום רב שששג, אני מאמינה שאם מדובר בתזוזת קריסטלים הוורטיגותרפיה תעזור. אשמח מאד אם תספרי לחברי הפורום על הטיפול. בהצלחה ,מקווה שהתוצאות תהיינה טובות ויהיה סוף לסחרחורות. זהבה שחם

שששג

New member
סיפור בהמשכים

אתמול הייתי שוב אצל נוירולוג והוא סיפר לי שהטיפול הזה יכול להיות מסוכן מנענעים לך את הראש בשלושה מצבים לפי הכיוון של התעלות .הוא אמר לי שכשהוא היה מתמחה הוא עבד עם זה יש לזה חמישים אחוז הצלחה והחתישים הנותרים יש החמרה והוא המליץ לא לעשות אילה פשוט לנוח עד שיעבור ההתקף.

zs1957

New member
תומכת בעצת הנירולוג

היי שששג אם מדובר ב-50% הצלחה יש לקחת בחשבון את ה50% הנותרים של חוסר ההצלחה הנזק שטיפול עלול להגביר את הסחרחורת וכן מומלץ לנוח עד שיעבור ההתקף. טיפול תרופתי לסחרחורת הוא אגיסארק או בטאהיסטין שזה אותו דבר. ממליצה לבקש מהנוירולוג לתת לך תרופה שלא תסבלי רפואה שלמה, זהבה שחם

למעלה