ורטיגו, כאבי פרקים וכאבי ראש

behappy

New member
ורטיגו, כאבי פרקים וכאבי ראש

שלום לכולם. אני צעירה בריאה בד"ר, צמחונית ומתעמלת באופן קבוע. לפני כחודשיים, אחרי שפעת קשה שהתפתחה לסינוסיטיס, התחלתי להרגיש נמלולים באזור הראש וכאבי ראש מוזרים בכל מני מקומות בראש שבד"כ אני לא מרגישה בהם כאב ראש כלשהו: מעל העורף, מאחורי האוזניים, וכיו"ב. לפני שבועיים וחצי המצב החמיר והתחילו להופיע לי רעידות יחד עם קור נוראי בגוף, סחרחורות ונמלולים חזקים מהרגיל. הלכתי לקופת חולים, מדדו לי לחץ דם ודופק והכל היה תקין. רופא המשפחה הפנה אותי לנוירולוג, רופא אאג ובדיקות דם מקיפות. בבדיקות דם הכל היה תקין חוץ מכולסטרול שמעט גבוה מהנורמה. (הטיפול בזה הוא בשלב הראשון הפסקת הגלולות למניעת הריון. כרגע אני לא מקבלת טיפול נוסף). רופא אף אוזן גרון אמר לי שאין דלקת, שאולי הצטברה דלקת מסוימת בסינוסים ונתן לי אנטיביוטיקה (זינט, 500) לשבוע. רופא אאג אחר אמר שאלה תופעות פסיכוסומטיות למצבי לחץ ובתקופות לחוצות ולא ראה שום דלקת באוזניים. בינתיים המפרקים כואבים יותר ויותר, הנמלולים כמעט נעלמו וגם הסחרחורות, אבל- עדיין יש לי קיבה די עצבנית (שלשולים וכו) ולפני השינה אני מרגישה רעדים וקור בכל הגוף והשרירים רועדים בטירוף! אין לי מושג מה עובר עליי. יש למישהו רעיון? עצה? למי לפנות? אני די חסרת אונים..
תודה רבה מראש.

zs1957

New member
בוורטיגו אין כאבי פרקים

בוורטיגו יש כאבים באוזן, בחילות,הקאות, סחרחורת חזקה, אובדן שיווי משקל, כאבי ראש, כאבים בקיבה, צרבת,לחץ בחזה, חוסר שינה. יש טיפול וניתן להחלים החלמה מלאה. אני החלמתי מוורטיגו לאחר סבל של 16 שנים. היום אני בריאה ועוזרת בתמיכה באינטרנט לחולי וורטיגו טינטוס ומנייר. זהבה שחם מהלת פורום טיניטוס ,סחרחורת וורטיגו.

למעלה