ורטיגו

LAMLAm13

New member
ורטיגו

שלום רב היום לאחר שבוע ימים של סחרחורות ובחילות וחוסר שיווי משקל הייתי אצל רופא אא"ג והוא אמר לי שיש לי ורטיגו ואני צריכה להתחיל לעשות פיזוטרפיה וסטבלרית ובנתיים לקחת כדורים בשם אגיסרק. מכל האינפורמציה שקראתי כאן לא הבנתי ממה זה נובע גם כששאלתי את הרופא האם זה נובע מטיסות הוא אמר שלא חייב שזה מזה. מישהו יכול לתת לי יותר אינפורמציה? האם זה עובר בשלב כלשהו? האם זה לתמיד? ה צ י ל ו אני קצת בפחד תודה אתי

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום LAMLAm13

שלום רב אתי את אכן סובלת מוורטיגו. אגיסרק הוא הטיפול התרופתי לסחרחורת.הרופא שלח אותך לעשות פיזיותרפיה וסטיבולרית ואני ממליצה בחום. תרגילי הפיזיותרפיה מקלים על הסחרחורת ואם מדובר בתזוזת קריסטלים טיפול אחד מחזיר את הקריסטלים למקום ופותר את הבעיה.אני מקווה שאת מטופלת אצל מומחה בתחום לאדם בריא אין סחרחורת בטיסות. סחרחורת מהסוג שלך יכולה להיות או מתזוזת קריסטלים או מפגיעה עצבית. אל תפחדי יש היום מרפאות סחרחורת ופיזיותרפיה וסטיבולרית המטפלים בתחום. תרגישי טוב, זהבה שחם

LAMLAm13

New member
תודה על העידוד

תודה על העידוד אבל איך פתאום בגיל 40 יש תזוזה של קריסלים מעולם לא סבלתי מכאבי אוזניים או מדלקות איך סתם ככה יש תזוזה של הקריסטלים.? הפיזיותרפיה שאני עושה היא דרך קופת חולים ואמרו לי שיש רק 2 מטפלים באזור שמומחים במקרים אלה אני מקווה שהם אכן טובים.ואני מקווה שאחרי טיפול אחד אני ארגיש יותר טוב כי נכון לעכשיו אני מתענה קשה לי וחיי השתנו בשבוע האחרון מקצה לקצה. תודה על התמיכה אתי זהר

לוי12

New member
פיזיוטרפיה וסטיבולרית

לאתי שלום רב לצערי אני סובל מאותה בעייה (יותר חמור ממך על פי מה ש כתבת)כ 5 חודשים.לי אישית התרופה שקיבלת אגיסרק לא עזרה.קיימת תרופה אחרת בשם סטונרון שלי מהיא עשתה יותר גרוע, את שניהם הפסקתי על דעת עצמי(בהבנת הרופא)ולמעשה את השיפור התחלתי להרגיש כאשר התחלתי את הפיזיוטרפיה וסטיבולרית(מאוד מומלץ להתמיד ,לפחות פעמיים בשבוע)ישנו גם מכון בת"א המקבל באופן פרטי,אים את רוצה להתענין יותר בבקשה,אני רץ אחרי עצמי בנושא 5 חודשים .,ומנסה כל דבר היכול להקל .

LAMLAm13

New member
פיזיוטרפיה וסטיבולרית

שלום רב. היום הייתי בפיזיוטרפיה בפעם הראשונה והפלא ופלא יש לי שיפור קל ואפילו לא נטלתי כדור היום. יש לי שוב פיזיוטרפיה ביום שני הקרוב והמטפל אמר שיתכן ולא אצטרך הרבה טיפולים. אני מקווה שאכן כך יהיו הדברים ורוצה כבר לחזור לחיי שיגרה רגילים. הדבר הטוב שקרה מכל זה שהפסקתי לעשן פשוט בגלל הסחרחורות והבחילות לא יכולתי לעשן והחלטתי כבר להפסיק. אז אם הסחרחורות יעלמו הכל יהייה נפלא. אני מקווה שגם לך תעזור הפיזיוטרפיה ושתוכל לחזור מהר לשיגרה כי זה פשוט סיוט לחיות ככה. אל תרים ידיים בסופו של דבר הכל מסתדר. רפואה שלמה.

למעלה