ורידים בהריון-דליות

ורידים בהריון-דליות

הי,,
האם יש מישהי שיצאו לה דליות בהריון ברגל ויש משהו שסייע לה ? מלבד גרביון אלסטי.
אולי יש מישהי שילדה כבר ויכולה לספר האם חל שיפור.
יש לי וריד בצד ימין שממש בולט והוא גורם לכל הבעיות.
אשמח לשיתוף.

אני....

בהריון הקודם יצאו לי קצת, לא השתמשתי בגרב אלסטית, ואחרי הלידה פחות או יותר נעלם.
הפעם יצאו לי יותר, ואני משתמשת בגרב אלסטית (לא גרביון אלא גרב עד למעלה...) שמצד אחד זה ממש לא כיף לגרוב אותה (קשה לגרוב...) וגם בימים אלה ממש חם לי איתה, אבל מצד שני היא ממש ממש מצילה אותי. בלעדיה לא יכולתי לעמוד על הרגליים יותר מדקה או שתיים. נדמה לי גם שכשאני איתה אני פחות עייפה (זרימת דם טובה יותר?) . מקווה שגם הפעם המצב יחזור לקדמותו אחרי הלידה...

לפי מה שהסבירו לי, זו נטייה גנטית, אשר מחמירה מהריון להריון, ואין כ"כ מה לעשות עם זה - במיוחד בהריון.

הי...

מנסה להתעודד דרכך.. האם יצאו לך דליות ברגל/ברגליים והם נעלמו לאחר הלידה ?
רופא אחד אמר שישתפר ויחלוף רופאה שנייה אמרה שמה שיצא לא יחזור לקדמותו.
הריון ראשון לא סבלתי מזה , עכשיו בהריון הנוכחי יצא לי וריד (נקרא הוריד הנבוב ביוגה) בצד ימין והוא זה שעושה את כל הבלגן. וכן גם אצלי זה נטייה גנטית

אצלי היו דליות

שהלכו והחמירו מהריון להריון, בהתחלה היו ממש בקטנה, בהריון האחרון היו איומות. נעלמו אחרי כל הריון. אחרי הלידה האחרונה הנחו אותי להזריק קלקסן מניעתי למשך 10 ימים מיום הלידה. מומחה ורידים שפניתי אליו בהריון האחרון אמר שאין סכנה ממשית מהדליות, אלא רק חוסר נוחות והמליץ על הגרב, שלא רכשתי (באוגוסט.....)

אחרי הלידה הקודמת נעלמו

לפחות 95% אם לא יותר מהם.
בהריון הזה יצאו יותר אבל מצד שני אני עם הגרב ממש מאמצע ההריון ונראה לי שזה עוזר. מקווה שגם הפעם הם יעלמו אחרי הלידה...
אבל מצד שני אני יודעת שאצל אמא שלי, שהלכה כל ההריון עם גרב אלסטית (גם אחי וגם אני נולדנו בקיץ!), עד היום יש ורידים מאוד בולטים ברגליים
אז יש לי דווקא סיבה טובה לחשוש שהם כאן כדי להישאר.

למעלה