ורידים למכירה...

ורידים למכירה...

נמאס לי מהם... יש לי ורידים בנרתיק עם הכאבים למדתי להתמודד אבל, לפי הידע שלכן זה אמור להפריע בלידה למשהו או למישהו? זה סיבה שבגללה לא יכניסו אותי לחדר הטבעי?

אפשר להצטרף לבסטה../images/Emo35.gif

יש לי לאורך שתי הרגליים (וגם כמו אצלך...). בולטים, צבעוניים, מגרדים
וכואבים
במשך ההריון ובונוס נוסף-ככל שההריון גדל-הם מתרבים,וגדלים להפליא
והדובדבן
שבקצפת-מהריון להריון זה נהיה גרוע יותר ויותר....
יש אפשרות להסתבכות
עם דלקות ,אשפוזים
, קרישי דם וזריקות קלקסן
.... ועכשיו מבצע
: למיעוטי יכולת- אשמח לתרום ללא כל תמורה
נסו והווכחו
ועכשיו קצת רצינות
: היית אצל כירורג כלי דם
את הולכת בגרביים אלסטיות (במקרה שלי גרביונים שלמים)
ניסית דיקור סיני
- שמעתי עליו פלאות
ולגבי הלידה- בלידה הקודמת המיילדל התפלצה למראה הרגליים שלי, ורצתה שאגרוב גרביים, רק שקצת לא מתאים ללדת בגרביונים.....
אז חבשו לי את הרגליים בתחבושות אלסטיות. הפעם אני אצטרך, כנראה, זוג מיוחד ללידה, שאינו גרביון (עוד הוצאה
). ולגבי לידה טבעית- למה שתהיה בעיה
לא תהיה בעיה, נכון
תגידו לי שלא תהיה בעיה

כרגע המצב לא כל כך נורא אצלי

מעניין מה יהיה בלידה שביעית.... הרופאת נשים שלי לא כל כך התרגשה מהנושא והמליצה על הגרבייון רק אם אני סובלת נורא או שקר לי... בכל מקרה בינתיים ויתרתי...

אני דווקא התחלתי להלחץ (וגם שאלה):

כיוון שבספר
"לידה פעילה" מודגש עד כמה חשוב לעמוד, ללכת, לרקוד וכד' ופתאום הזכרת לי עד כמה אני סובלת מהרגליים בסוף ההריון. בהריון הקודם כמעט לא יכולתי ללכת, (וזו הסיבה היחידה שבגללה לא ראיתן אותי בחולצה כתומה בימים שליפני הפינוי. פשוט לא יכולתי,פיזית ללכת לשם
ביום שבו התחילו, בפועל לגרש יהודים, הייתי ח-י-י-ב-ת לעשות משהוא. ואכן עשיתי: ילדתי את ילדי השישי. לידה של דמעות וכאב נשמה עצום.)
ועכשיו שאלה: יש משהוא שאתן יודעות עליו לפתרון הבעיה בזמן ההריון
דיקור סיני ניסיתי-ואני פשוט לא עומדת בזה

מה שכתבת זו התשובה הנכונה

ללכת, לזוז, ספורט התעמלות שתגמר ב"ה השמירה תתחילה <אומרת נוגה שלא עושה יותר מדי עם עצמה בנושא הזה מלבד לשלם לחוג התעמלות>

לבת שלי זה לא הפריע לצאת

למרות שחששתי מאוד, והבנתי שעלולה להיות בעיה, במקרים קיצוניים. אבל זו היתה תשובה של רפואה קונבנציוצאלית

סטיוויה

New member
אני לא יודעת באיזו רמת וורידים

מדבור אבל בגדול,לא אמורה להיות שום בעיה. תעשי הרבה עמידות נר ליד קיר(תמיכה לרגליים.ושמיכה מקופלת מתחת לאגן).זה עוזר מאד וגם טוב לטחורים,אם כבר אז כבר.

g a n i

New member
רוצה לנסח הסכם עודפים?

לי אין ורידים, זה נבדק מדעית. כל מבחנת דם סטנדרטית דורשת שאיבה משתי הידיים, 2-3 דקירות בכל פעם

|4u|בשבילך-חיני-חינם../images/Emo70.gif

רק תקחי.... (גם הבן שלי סובל מאותה בעיה. היינו מאושפזים איתו חודש בשניידר. חודש עם ה-מ-ו-ן בדיקות ובדיקות דם, וזה היה נורא לראות איך דוקרים שוב ושוב
. כמה פעמים הצעתי לרופאים שיקחו מהוורידים שלי במקום לענות אותו... זה היה יותר פשוט...
) בקיצור- וריד אחד שלי- ואת מסודרת...

g a n i

New member
../images/Emo13.gif חיני-חינם, סלנג מילדותי...

וגם אחלה מתכון לדוקה (דוכה)... אולי אנחנו בנות דוד רחוקות?

למעלה