ורק אני... מביט מהצד

ורק אני... מביט מהצד

אני מעלה כאן סיטואציה שודאי מוכרת לכולם - שיחה בין חברים שמתפתחת לדיון בנושא/ים שאין לך מה לתרום לה... אצל בנים תמיד יש את אלה שחולקים עם ה"חבר'ה" (או שזה רק מיתוס?) ואין לי מושג על מה הם מדברים, אבל בטח יש כל מיני נושאים "בעיתיים". עד כמה שנדמה לי, בנות לא מדסקסות יותר מדי בנושא סקס בינן לבין עצמן (אלא אם זו שיחה של אחת על אחת ומדובר בחברה הכי הכי טובה, וגם אז לא תמיד) ובדר"כ אין אצלן את הקטע של "חבר'ה". לרוב יותר מדברות על יחסים ועל אינטימיות, אבל זה הרבה פחות "גראפי", נגיד. חשבתי על זה בימים האחרונים, והגעתי למסקנה שלי זה תמיד קורה כשמתחילים (או ליתר דיוק - מתחילות) לדבר איתי על גלולות. נכון, גם מבין הבנות ה"מיניות" לא כולן על גלולות (מסיבות כאלה ואחרות), אבל אחוז מאד גבוה כן, או לפחות ניסו בשלב כזה או אחר, או שיש להן ידע אישי בנושא. לשמחתי זה לא קורה לי הרבה, אבל כל פעם שמישהי מתחילה לדבר איתי על גלולות, אני מהנהנת, מהמהמת צליל הסכמה ועוטה על עצמי פרצוף מקשיב ומבין עניין, שבעצם מסתיר תחתיו פרצוף ספק נבוך ספק לחוץ של "מה אני מבינה בזה, לעזאזל?!" (תוך שאני נושאת תפילה חרישית להחלפת הנושא בהקדם האפשרי). אז איך זה אצלכן/ם?

אצלנו ממש לא מדברים

זה לא בדיוק טאבו, אבל בין החבר'ה מדברים על מדע וטכנולוגיה ומה שעבר בשבוע בעיקר, לפעמים גם ספורט וצבא... אבל למשל אצל ידידה שלי (בת 18) כשהן מדברות על דייטים, הן מדברות על גודל וצורה למשל... לפחות ממה שהיא סיפרה לי (עד כמה שהיא דיברה אמת...) יש אנשים ויש אנשים. בשמירות בצבא פגשתי... טוב, לא נלאה בפרטים...

למה נראה לך?

למה נראה לך שאצל בנות אין את הקטע של ה"חבר'ה"? ראיתי המון "סוגים" של בנות ובהחלט במקומות מסוימים מצאתי את העניין של החבר'ה שבו מדברים על סקס מיניות וכל הקשור-בגלוי! והגלולות, גם עצמי לא מבינה בזה הרבה אבל באמת שזה לא בורות ושזה לא בושה לא להבין אם את רוצה להפסיק להנהן כל הזמן את מתישהו תצטרכי לשאול. מה שאני יכולה לספר על גלולות זה שיש 2 סוגים(יש יותר אבל נציין 2..) יש גלולות שלוקחים בקביעות ויש את ה"גלולה 72 שעות שאחרי" (את השימוש שלה את יכולה לנחש....) גלולות מבחינה רפואית משפיעות על מצבי רוח, יכולות לעורר תופעות לוואי מוזרות ואף סימפטומים של הריון. לוקחים את הגלולות הקבועות פעם\יים ביום והיא שומרת על הגוף מהריון למשך כל הזמן כל עוד מקפידים לקחת אותה מידי יום. ואת מרבית הדברים האלו אני ידעתי כי אני שאלתי! וזה ממש לא בורות, ומלא בנות משתמשות באמצעי מניעה אחרים מאשר הגלולות.(ויש כאלו שליתר בטחון משתמשות גם וגם-יש גם מחלות שלא נשכח.) אז .. תמיד יש יוצאי דופן.. תמיד יש אנשים שלא ידעו על מה מדברים תמיד יש מקומות שיהיה בהן את העניין של ה"חברה" בנים\בנות זה לא חשוב. בהצלחה

אני מכירה את מה שניתקלתי בו

ואני לא טוענת שאין בנות כאלה, אבל נדמה לי שיש פחות... או לפחות לא בחברה החנונית אותה אני מכירה. לגבי מידע על גלולות - אני יכולה לקרוא ספרות מקצועית (ויש דברים שיצא לי לקרוא בעבר, כלומר מה שרשמת לא חידש לי, אלה דברים שקראתי כבר לפני יותר מעשור בעיתוני נוער וכו') לא זו הנקודה; אבל אין לי זוית אישית בנושא, כך שאני מרגישה "בחוץ" ואין לי מה לתרום לדיון, אני חושבת שזה בעיקר מה שניסיתי להעביר.

אה.. הבנתי

ממ.. רוב האנשים לא מתמקדים בדברים יותר מידי ז"א-אפשר לשנות את הנושא והם לא ישימו לב .אולי אחרי כמה דקות,אבל זה יהיה כבר לא רלוונטי. זה מה שאני עושה אם אני נתקלת לדברים כאלו.

p019

New member
בתוך עמי אני חי

אני לא מהנהנת, זה עלול להודד אותם. אני בעיקר משתדלת לא להיות שם (בנפשי גם עם לא ברוחי). אבל בהחלט, אני לא זוכרת שזה קרה בשנה האחרונה. לא מזמן דווקא קרה לי שמישהו זרק הערה מינית בזמן שאני הרצתי. פשוט התעלמתי מההערה והמשכתי הלאה (בקול תוקפני משהו) כאילו הוא לא אמר כלום. מה שארבה יותר קורה זה בדיחות מיניות שאני לרוב לא מצליחה להבין (וגם לא רוצה). אני מצחקקת אם כולם אוטומתית ואז כועסת על עצמי על זה.

לא ניתקלתי בבדיחות שלא הבנתי

בילדות זה היה קורה לפעמים, אבל מאז ועד היום נחשפתי למספיק מידע באמצעי התקשורת השונים (כולל עיתונות וספרות) כדי להשלים את הפער. זה שאני לא מתנסה בעצמי לא אומר שאני מנותקת מהחברה, והחברה, כידוע, שופעת מיניות... (אגב, רוב הבדיחות המיניות מתבססות על ידע בסיסי ביותר, כזה שלרוב אפילו ילדים מספיק גדולים מסוגלים להבין).

wingate

New member
זכורים את הסרט....

"Stand by me"? עם ארבעה נערים שיוצאים לחפש גופה לאורך פסי הרכבת? רק בגיל 18 הבנתי את כל הבדיחות שם. יש דברים שאני יודעת רק כי עשיתי צבא....

פעם חברה סיפרה לי

שהיה לה חבר שרצה יותר מדי קרבה. הייתי בטוחה שהוא חיבק אותה קצת יותר מדי, רצה להיות יותר מדי שמופי. אם היא היתה מספרת לי עכשיו, הייתי מבינה למה היא התכוונה.

למעלה